Hirdetés
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Bambanő háza tája
- Mindent a StreamSharkról!
- Szólánc.
- ID&Trust létezik vagy csak álcég?
- MárkaLánc
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
-
LOGOUT.hu
XIAOMI REDMI NOTE 2 / XIAOMI REDMI NOTE 2 PRIME
ITT VAN A LEÍRÁS, MIELŐTT KÉRDEZEL OLVASD MÁR EL LÉGY SZÍVES!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viktor1979
tag
-
adrian94
őstag
válasz Viktor1979 #13251 üzenetére
Akkor sem jó ha újra indítom... WIN 7-em van...
-
Milestone2
nagyúr
válasz Viktor1979 #13247 üzenetére
Akkor a megfogalmazás hibás.
OTA frissítés magától jön. (Sajnos sokszor megakad, nem jön ki OTA-ra a frissítés)
Updateres frissítést te indítod el de tovább automatán csinálja. (Ez is le tud állni, magad is látod. Van frissebb, mégsem látja)
Manuális frissítésnek azt nevezzük, hogy te töltöd le a legfrissebb ROM-ot és magad telepíted. (Ez a legbiztosabb módszer. A legfáradtságosabb, de a legbiztosabb)
Szerintem.MULTI TEAM készített egy fájlt.
Azt írták a Weboldalukon, töltsd le.
Nevezd át update.zip-re.
MiRecovery-ben kíséreld meg feltenni.
(Ha véletlenül felment, örülsz, mert már fenn is van a TWRP 3.0-d)[ Szerkesztve ]
Lényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
-
-
Milestone2
nagyúr
válasz Istuu15 #13255 üzenetére
Megszokhattátok volna már, hogy ez egy ilyen telefon...
Volt olyan, hogy kettő ugyanolyan példány volt a kezemben.
Ugyanazon a PC-n dolgoztam.
Az egyikre 5 perc alatt felment a TWRP.
A másikkal 2 napot szenvedtem.
Érthető? Logikus? Nem. Mégis így van.Lényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
-
Viktor1979
tag
válasz Milestone2 #13256 üzenetére
Lehet nekem is ez a baj. Nem tudom.
Majomkodtam egyet a telefonommal és most csak folyamatosan bootol.
[ Szerkesztve ]
Ami nem Kínában készült az hamis! Vagy nem! :D
-
Viktor1979
tag
Elbasztam a telefonom
-
Viktor1979
tag
Úgy elállítottam a telefonom, hogy ihaj.
Nem tudom miket csináltam de csak angolul szövegel és mindenfélét kér tőlem.
Csináltam magamnak egy angol nyelvű telót.
[ Szerkesztve ]
-
Milestone2
nagyúr
válasz Viktor1979 #13259 üzenetére
Kikpcsolás után hangerő fel és power egyszere nyomására mi jön be?
Kikapcsolás után hangerő le és power egyszerre nyomására mi jön be?"...Nem tudom miket csináltam de csak angolul szövegel és mindenfélét kér tőlem..."
Ennél azért pontosabban leírhatnád...
[ Szerkesztve ]
Lényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
-
Viktor1979
tag
válasz Milestone2 #13260 üzenetére
Sikerült a menüt behoznom csak a nyelvet kellene visszaállítani. Azt is. jobban mondva.
Alakul mint púpos gyerek a prés alatt.
Lassan újra belakom a telefont.[ Szerkesztve ]
-
Milestone2
nagyúr
válasz Viktor1979 #13261 üzenetére
Recovery menüt?
A beindult rendszeren belül a menüt?Nem fogalmazol túl konkrétan...
-
Viktor1979
tag
válasz Milestone2 #13262 üzenetére
A rendszeren belülit.
-
Milestone2
nagyúr
válasz Viktor1979 #13261 üzenetére
"...Lassan újra belakom a telefont...."
Miért, nyomtál egy Factory Resetet, hogy újra be kell laknod?
-
SAMG3
tag
Ma gyalulom a telót mert a merülés nem szűnt meg és ezzel adom meg neki az autolsó esélyt. Wipe-nál ha mindent kipipálok az úgy jó? Utána rádugom recovery menübe lépve a gépre felmásolom a telóra a stable zip-et aztán teleípt és ennyi?
-
Viktor1979
tag
válasz Milestone2 #13265 üzenetére
Nem tudom. Próbáltam az összefoglalóból megcsinálni valamit de nem nyert.
-
Milestone2
nagyúr
válasz Viktor1979 #13267 üzenetére
Vajon mit?
-
SAMG3
tag
válasz Milestone2 #13268 üzenetére
Szoval a 2 amit írtál annak kivételével mindent törölhete? Utána ha rádugom a gépre látni fogja? Multkor a systemet véletlenül letöröltem és kis szenvedés után látta, bár nem emlékszem mit szenvedtem vele xd
-
Raruh
tag
válasz dorika87 #13220 üzenetére
Ha Eu... Webáruházból rendeled, akkor nagy eséllyel 7.1.1.0 eu multi stabil rommal érkezik. Legalább is nekem 2 hete így küldték. A doggee töltőtől nem kell megijedni. TWRP recoveryt kell feltenni, azzal fel lehet tenni a 7.1.3.0-t. Mindkettőben van magyar nyelv, de nekem a 7.1.1.0 bugos volt kissé, ahogy fentebb leírták többen is, mikrofonprobléma, yt probléma. Ezektől mentes a 7.1.3.0, és nekem atomstabil. 2 napot normál használattal simán bír. 4-5 óra sot szokott kijönni átlagban. Játékkal (HS) 4 órát bír.
Raruh voltam! ~Do or do Not, There is NO try!
-
Istuu15
senior tag
válasz Viktor1979 #13267 üzenetére
Én ezért nem nyúlom hozzá inkább. Az osztálytársamnak Note 4G-je van és nagyon otthon van az androidban is és ő fel tette nekem a twrp-t mikor megkaptam telefont és annyi.
Xiaomi Redmi Note 2 Prime, Xiaomi Mi 8 128GB Blue, Xiaomi Mi Power Bank 5000 MAH, Huawei Band 0 Smartwatch, PS3 Super Slim, PS4 Slim
-
Viktor1979
tag
válasz Milestone2 #13269 üzenetére
Inkább nem borítalak ki.
-
Milestone2
nagyúr
Tisztázzuk, ugye TWRP-d van...?
Ha az internal memory-t nem törlöd, akkor még TWRP előtt oda másolod a telepítendő ROM-ot.
TWRP elindít.
WIPE menü, andvanced wipe, WIPE Cache, Wipe Dalvik, WIPE system, WIPE data
REBOOT menü, reboot RECOVERY!
INSTALL menü, megmutatod neki hol az Internal memory-n a friss ROM.
Install, vár, ha kész örül, reboot, belak.[ Szerkesztve ]
-
Milestone2
nagyúr
Innen MULTI 7.1.3.0.
-
Milestone2
nagyúr
válasz Viktor1979 #13274 üzenetére
Boríts...mateklecke a lányommal...annál kiborítóbb nincs.
-
SAMG3
tag
válasz Milestone2 #13275 üzenetére
Köszönöm Uram mind a kettő választ
-
Raruh
tag
válasz Milestone2 #13277 üzenetére
Azért elég vicces olvasgatni, ahogy Viktor kolléga napról-napra újabb problémákat generál magának a telefonnal
Raruh voltam! ~Do or do Not, There is NO try!
-
Viktor1979
tag
válasz Milestone2 #13277 üzenetére
-Lépj be MiRecovery-be. Ezt két módon is megteheted: 1: Lépj be a telefonon található Frissítés / Update alkalmazásba, itt nyomj egy menü gombot,majd válaszd az "Újraindítás Recovery módban" Vagy: 2: Kapcsold ki a telefont.Nyomd meg a bekapcsoló gombot és a hangerő fel gombot egyszerre,míg meg nem jelenik a Mi logó.Ezután elengedheted a gombokat,egy-két másodperc és a Recoveryben vagy.
Ne is törődj vele Rahur. Így izgi az élet.
[ Szerkesztve ]
-
Milestone2
nagyúr
válasz Viktor1979 #13281 üzenetére
OKÉ. Beléptél a recovery-be. Ott a leírásban képekkel van mellékelve mit tegyél. Ha most újra be kellett laknod a telefont akkor nyomtál egy wipe cache és egy wipe user data menüpontot. Csak tudnám minek? (Még szerencse, hogy nem Wipe all data menüpontra nyomtál)
Ha most letöltöd a telefonod belső memóriájába az a zip-et, amit az előbb linkeltem neked. Átnevezed update.zip névre. Kimész most már tudatosan ebbe a recoverybe és ott az INSTALL UPDATE.ZIP TO SYSTEM menüt elindítod, akkor kiderül, hogy a MULTI csapat jó munkát végzett-e, és lecserélődik-e az angol MiRecovery egy magyarul is tudó TWRP recovery-re...
[ Szerkesztve ]
-
adrian94
őstag
válasz csaba12242 #13263 üzenetére
Először , másodszor nekem is ... most meg már nem akarja felismerni beállításoknál nincs valami lehetőség amit be kéne állítanom ? mert amikor rádugtam a gépre akkor kidobott egy beállítási lehetőséget és ott tudtam választani, hogy fájlokat szeretnék másolni a telefonra !
-
Istuu15
senior tag
válasz Viktor1979 #13281 üzenetére
Én a hajamat tépném ha elrontanám a telefonom Mikor megkaptam akkor az osztálytársam az xposeddel megpróbálta azt csinálni , hogy a státusz bár olyan színű legyen mint az adott app felső része és aztán bootloop lett belőle. Akkor volt meg a telefon 5 napja és eu stockról kaptam 15.11.15 multi dev rommal és 4 nap után jöttem rá, hogy eldobja a mobil netet és a wifit. Első 2 nap még rá hagytam arra, hogy biztos most lassú a net, de aztán leesett és a 11.31-et akartam rá rakatni osztálytársammal(azóta már kitanított, hogy mit hogyan kell az update-nél downgrade-nél csinálni), de én nem tudtam, hogy ő pedig először a státus bárt akarja megcsinálni mert én már szólni akartam neki, hogy az nem kell csak gondoltam majd ha fent van a 11.31 szólok neki, 19:00 tól másnap reggelig néztem a mi logot és azután pedig 13:00 ig a gép előtt ültem beparázva és vártam, hogy mikor lép fel a facebookra az osztálytársam. Mondta, hogy csak a gépről twrpvel egy clean installt csinálunk és kész na de eszembe jutott, hogy a win 10 nem ismeri fel a telefont. Így Várni kellett hétfőig, hogy az osztálytársam hazavigye és megcsinálja.
Xiaomi Redmi Note 2 Prime, Xiaomi Mi 8 128GB Blue, Xiaomi Mi Power Bank 5000 MAH, Huawei Band 0 Smartwatch, PS3 Super Slim, PS4 Slim
-
Viktor1979
tag
válasz Milestone2 #13282 üzenetére
Azért azt elolvastam, hogy ha azt nyomok akkor szívás van.
-
adrian94
őstag
válasz Milestone2 #13286 üzenetére
Az 1. appal jó lett Köszi a segítséget
-
Viktor1979
tag
Segítsetek légyszi!
Nem emlékszem, hogy hol lehet beállítani azt, hogy a kapcsolatokban csak a névjegyeket lássam.Ami nem Kínában készült az hamis! Vagy nem! :D
-
SAMG3
tag
MEgtörtént a stable rom felrakása. Viszont az MI accountom jelszavát nem tudom. Kértem már mind2 lehetséges emlékeztető opcióval vagy 8 emlékeztetést de nem kapom meg az aktiváló kódot meg semmit. Mit tudok tenni?
-
mobillaci
tag
válasz Milestone2 #13276 üzenetére
Üdv Milestone2! Ostoba kérdésem van. Jelenleg MIUI 6.1.21-es rom fut a telefonomon. (Redmi Note 2). Le tudom frissíteni a készülékem MULTI 7.1.3.0-ra? Ja és ebben a multiromban úgymond "NORMÁLISAN" van magyarítva? Mert akkor lecserélném. Vagy egyáltalán érdemes?
-
SAMG3
tag
Na sikerült az MI fiókba belépni de az appjaim nem igazán szinkronizálta. Pusz a beállításaimat se mtette vissza. Ez roppant idegesítő pedig direkt mielőtt töröltem mindent még csináltam egy szinkronizálást. PLusz az elmúlt napokban csináltam 1-et 1-et. :/ Na mindegy elkezdem belakni. Remélem most nem lesz olyan nyűgös mint az elmúlt napokban.
-
mobillaci
tag
válasz Milestone2 #13294 üzenetére
Készítő: MIUIHU Csapat
Verzió: 6.1.21 (MIUI 7) -
Criminal017
őstag
óóóó, ez semmi ami itt szokott lenni... Miui.hu-n állandóan redmi 3-ra akarnak Note 3 vagy Mi3 romot telepíteni, vagy redmi 2-re Note 2 romot és stb. Pedig csak 10 percet kellene rászánni, olyan világos, mind a kódnevek, mind a telefonnevek elosztása.
-
Norby86
őstag
Nem akarok még elkiabálni, de eddig nekem ez a legfrissebb EU fejlesztői rom a 6.2.25 az eddigi legjobb akkumulátor időt hozza. Már kétszer újra tettem full wipe-al a telefont (mert kísérletezgettem), de mindkét alkalom után azt kell mondanom hogy nagyon jól bírja az akku az eddigiekhez képest.
Másnak mi a tapasztalata?Már csak azt nem tudom (mivel jelenleg nincs Mi band-em) hogy az ilyen okos karkötők mint ez és a külső bluetooth hangszórók mennek már ezzel az új rommal, vagy még mindig nem?
Mert hamarosan venni fogok ilyen MiBand-et és jó lenne ha menne a telefonnal.-Norbi-
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest