Hirdetés
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Bambanő háza tája
- Mindent a StreamSharkról!
- Szólánc.
- ID&Trust létezik vagy csak álcég?
- MárkaLánc
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
-
LOGOUT.hu
XIAOMI REDMI NOTE 2 / XIAOMI REDMI NOTE 2 PRIME
ITT VAN A LEÍRÁS, MIELŐTT KÉRDEZEL OLVASD MÁR EL LÉGY SZÍVES!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jannnni
csendes tag
Sziasztok!
Xiaomi Redmi Note 2-m van, nagyon elégedett vagyok vele.
Viszont most szembesültem vele, hogy ha rádugom a laptopomra, elkezd tölteni, de a laptop nem látja a telefont, és a teló se ajánlja fel, hogy megnyílna a laptop felé.
Így egyelőre nem tudom a fotóimat kimásolni.Biztos én nem találom, mit és hogyan kell beállítani...
Segítenétek?Köszi.
-
grafnet
veterán
Na, egyenlőre teljes a káosz!
Advance wipe nem segített.
Az új TWRP nem lát mentést, pedig ott van, s ezzel mentettem le.
A RN2Tool sem akar konvertálni korábbit, az sem lát semmit.
Mást terveztem ma éjszakára...[ Szerkesztve ]
Motorola Edge 40 5G; Samsung S10+ (8/512) + Honor Band 6
-
-
Norby86
őstag
Nem tudom itt jelenleg ki használja a legújabb MIUIHU romot?
Kérdésem lenne...
Most a legfrissebb 6.2.25-ös EU romban a processzor teljesítményét vissza vették 1.95 ghz-re, gondolom a Note 2 Prime telefonoknál is ez a helyzet (mivel nekem sima van). Nem tudom a MIUIHU milyen alapokból építkezik, de az lenne a kérdésem hogy ott is vissza van véve jelenleg a legfrissebb romban 1.95 ghz-re a maximális processzor teljesítmény?-Norbi-
-
dioka7
senior tag
válasz Jannnni #13601 üzenetére
Lehet hogy nem ez a hiba, de próbáld ki a gyári kábellel is (ha nem azzal csinálod), mert én a hétvégén szívtam be, egy másik kábellel, hogy látta a gép, még töltött is, de mikor elindítottam a másolást, nem ment sehová az állapot jelző csík. A gyári kábellel viszont hibátlan volt. Hátha...
-
Zoli0726
aktív tag
Sziasztok!
Csak szerintem fakók egy kicsit a kijelző színei, vagy más is észrevette a dolgot?
Természetesen a kijelző színbeállításai ezt nem orvosolják.
-
csgabee
tag
Tegnap rendeltem meg a redmi note 2- telefont eustocktól,és 8 órakor csengetett a GLS futár Minden ok,csak ajánlani tudom a webshopot.
-
Terka0812
csendes tag
-
loosht
senior tag
Módosítottam a kamera apk-t. A videó felbontás kiválasztásakor már látható az fps is. Még ma délután feltöltöm.
-
Alert89
tag
Helló, tudnátok nekem linkelni azt a SuperSU.zip-et ami szükséges a stabil eu-s ROM (7.1.1.0) rootolásához?
Van TWRP-m, 2.8.7-es, azt hiszem, innen csak simán az Install-al rakom fel vagy hogyan?
Előre is köszi,
Albert -
loosht
senior tag
válasz loosht #13617 üzenetére
Ahogy ígértem, már fent is vannak az új verziók. Most lettem rá figyelmes, hogy a developer verzióban nincs éjszakai képjavítás. A kamera app kompatibilis oda-vissza, szóval developerre is feltehető a stabil kamerája és fordítva. Maga a zip már nem biztos, ezt valakinek ki kéne próbálni, de szigorúan mentés után!
(#13621) Alert89: Nem kell zip. A rom telepítése után szólni fog a TWRP, hogy nincs root, akarsz-e. Nyomsz egy igent és kész is.
[ Szerkesztve ]
-
Ladislawus
csendes tag
-
sylas
tag
Sziasztok!Ti mivel takarítjátok a ez edzett üveg kijelzővédőt?Ipaky verzió van!De normálisan nem tudtam tisztára törölni!Egyébként ezt akárhányszor le lehet takarítani?csak mert most nem igen akar buborékmentes lenni
[ Szerkesztve ]
A múltra csak emlékezni tudunk - ha szembetalálkozunk vele, meg sem ismerjük.Gondolatban haladhatunk ugyan visszafelé, de az idő közben mindig előrehalad"
-
sylas
tag
-
loosht
senior tag
Takarítsd le teljesen a kijelződet, mosd le víz alatt a fóliát (lehetőleg a ragasztó réteget ne!), majd vizesen tedd rá a fóliát a telefonra a hangszóró felől kezdve! Ez az egyetlen esély még, hogy megmentsd a fóliát. Ha nem sikerül, akkor venned kell másikat.
[ Szerkesztve ]
-
loosht
senior tag
-
sylas
tag
-
adamz91
tag
Meguntam,hogy poros az előlapi kamera most elsősorban azoknak segítenék akinek garanciális még a telefonja és poros a front kamera, felesleges leadni garanciába ami hetekbe telhet. Elég jól hozzáférhető helyen van a cucc (nincs a kijelző alatt) meg úgy az egész telefon egész jó elrendezésű.( többek között külön cserélhető a hangerő + bekapcs gomb ami egy nyákon van). Amire szükség van az egy kisfejű csillagcsavarhúzó milyen meglepő . A csavaron lévő indikátorokat célszerű óvatosan levenni illetve festettek a csavarok ami kopik, azt sem érdemes nagyon szétcseszni a ki-be csavargatással.
[ Szerkesztve ]
-
Istuu15
senior tag
Nem is tudtad használni amikor poros volt?
Xiaomi Redmi Note 2 Prime, Xiaomi Mi 8 128GB Blue, Xiaomi Mi Power Bank 5000 MAH, Huawei Band 0 Smartwatch, PS3 Super Slim, PS4 Slim
-
Viktor1979
tag
Ma megjött a vèdőfólia a telefonomra ( vègre). Ma levettem a gyárilag felrakott fóliát ès meglepődtem, hogy milyen gyönyörű kijelzője van a telefonnak. Nem is tudom, hogy felrakjam-e a másik fóliát.
Ami nem Kínában készült az hamis! Vagy nem! :D
-
fene_vad
senior tag
válasz adamz91 #13635 üzenetére
kamerát csk úgy simán kifeszegetted a helyéről?
tartja valami foglalalt?
tettél bele valami tömítést, hogy ne porosodjon újra?ki lehet venni valahogy úgy a matricákat, hogy ne sérüljenek?
ki lehet csavarni úgy a csavarokat, hogy ne sérüljön a festésük?köszi, egyelőre ennyi
-
snecizero
senior tag
Hat napos használat utáni tapasztalatok.
Egyszer indult újra a telefon. Kijelző idő max 4,5 óra. Éjszaka nekem este 21 és reggel 6 ig 3% esett az aksi. Abszolút nem melegszik a telefon. Mindent gondolkodás nélkül csinál. Ajánlottak már a telefonomért egy garanciás Lg G3 mobilt meg 5000 ft ot.
😄Ulefone Power Armor 21. * Jézus az út az igazság és az élet !!!*
-
Gaabbaa
aktív tag
Hali! új fejlesztői rom nem jött még? A 6.2.25 fejlesztőiben megint rossz a BT, autós kihangosítóról is leválik időnként meg az okos órámat is eldobálja rendszeresen... lehet vissza kéne tenni az előző hetit, azzal nem volt ilyen gond...
Csak a JÁTÉKOK! :-))))
-
veterán
Csak remélni merem, hogy a készülék egyéb alkatrészei ennél tartósabb anyagokból készültek, és mondjuk nem reped egy szép napon magától atomjaira a kijelző!
Ez a hátlap repedés egyedi probléma, senkinek sem jelentkezett még rajtuk kívül.
Egy jó minőségű hátlap egyébként kb. 800 Ft.
Ez egy jó anyagokból készült, jól összeszerelt telefon, külső behatás nélkül biztosan nem fog elrepedni a kijelző. Az enyém már 5 hónapos, de semmi baja, se elől, se hátul
[ Szerkesztve ]
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
adamz91
tag
válasz fene_vad #13640 üzenetére
Nem feszegettem azt szalagkábel tartja, egyszerű kiszedni. Gombostűvel szedtem le az indikátorokat és szemöldök csipesszel. Nem raktam plussz tömítést mert van gumi perem a kamera körül. Beragasztani meg nem akartam, bár ha van kétoldalas ragasztó amit ilyen kijelző beragasztáshoz használnak ( átlátszó és 3m gyárt ilyeneket) Azzal tehetsz egy próbát, csak azzal az a baj,hogy nyúlik meg kenődik és nehéz takarítani. Csavarokat is ki lehet szépen csavarni, pont akkora feje legyen mint amekkora a lyuk és ha megjegyzed melyik csavar hova ment kirakod egy A4-es lapra mondjuk sorba akkor sokat könnyíthetsz majd a becsavarozással( ezt a lépést kihagytam , utólag próbálgattam a csavarokat amelyik lyukba könnyen ment azt csavartam és kb ennyi). Denaturált szesz és fülpiszkálóval gyorsan kitöröltem, de ha van otthon Isopropyl az még jobb . Sima vízzel is vagy szárazon is jó csak akkor fújkáld meg, vagy hajszárítózd meg ha vizes marad.
[ Szerkesztve ]
-
loosht
senior tag
válasz Viktor1979 #13644 üzenetére
Letakarítod, portalanítod a kijelzőt és ráteszed. Semmi extra. Youtube-on van sok videó róla. De szerintem ne spammeljük tovább fólia témával a topicot.
-
DJ Diablo
tag
-
csgabee
tag
Ezt ismeri valaki?Errefelé ez a divat fólia helyett.Nem tudom beruházzak-e.
Valami jó bőrtokot is ajánlhatnátok...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Ez lesz a legolcsóbb Snapdragon 8 Elite modell idén
- Autós topik
- PlayStation 5
- Kimaxolta az Apple az M4-as SoC-családot
- Milyen egeret válasszak?
- Asztalos klub
- Apple asztali gépek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen program, ami...?
- További aktív témák...
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest