Hirdetés
- Newton harmadik törvénye
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Bambanő háza tája
- Mindent a StreamSharkról!
- Szólánc.
- ID&Trust létezik vagy csak álcég?
- MárkaLánc
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
-
LOGOUT.hu
XIAOMI REDMI NOTE 2 / XIAOMI REDMI NOTE 2 PRIME
ITT VAN A LEÍRÁS, MIELŐTT KÉRDEZEL OLVASD MÁR EL LÉGY SZÍVES!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Criminal017
őstag
válasz Viktor1979 #13050 üzenetére
Örölünk ha kijön 6,5 óra, nem hogy nap...
-
Thowra123
tag
válasz csgabee #13049 üzenetére
Ennél a telefonnál használtam először MIUI romot és nekem bejött.
A zene hangminősége, hangerő nagyban függ a fülestől. Van olyan fülesem aminél szépen szól a zene, jó a beszéd is és van aminél olyan mintha egy vödör lenne a fejemen mint darth vader-nek .
Eddig minden csörgést meghallottam akár buszon is és nincs maximumon a hangerő.
Ha van lehetőséged próbálj ki egyet és saját tapasztalat alapján dönts. -
Thowra123
tag
válasz Viktor1979 #13050 üzenetére
Nem hajtottam túl az igaz de engem is meglepett .
automate 1326 cpu limittel.
[link][ Szerkesztve ]
-
Viktor1979
tag
válasz Thowra123 #13052 üzenetére
Én mondjuk BKV járműveken ( metró, csörömpölő busz) nem mindig hallom meg a külső kabátzsebemből a csörgést. . Mondjuk valamikor a kezem a telefon felett van a kabátzsebemen. Bár be van a rezgés is állítva elvileg, de azt nem érzem ha keresnek telefonon. Pedig 75%-ra van állítva a hangerő. Sőt azt is észre vettem, hogy a Nokia BT-n nem ugyan az a csengőhang mint amit telefonra beállítottam. A telefonbeszélgetéseim akikkel eddig beszélte mind közel tökéletes volt, kivéve a volt feleségemmel. Őt úgy hallom a telefonban mintha a feje egy vödörben lenne. Zavaró.
Te egy varázsló vagy. Én ha alig használom akkor is min. 3-4 nap után töltöm. De akkor csak ébreszt, meg néha telefonálok vele.
[ Szerkesztve ]
Ami nem Kínában készült az hamis! Vagy nem! :D
-
Thowra123
tag
válasz Viktor1979 #13054 üzenetére
"Jó minőségű" beszélgetésem volt nemrég mikor a partner kihangosította a telefont full hangerőn, és tette ezt amúgy is visszhangos helyen .
-
csgabee
tag
akkor most menny is az üzemidő?A hangerő csak is a hátsó hangszórókra értendő.Igaz úgy tudom van androidban egy menü eldugva ahol fellehet húzni azt is.
-
grafnet
veterán
válasz Viktor1979 #13059 üzenetére
Nincs bajom a TV nézéssel, én is szoktam.
De, a telefon üzemideje kérdésnél ne az legyen már a mérvadó.
Szerintem a 6,5 nap azt bekapcsolt állapotában, egy kártyával, Wi-Fi-n lógva, egyszer sem megnyomva sem tudja.
A kolléga nem válaszolt a kérdésre...Motorola Edge 40 5G; Samsung S10+ (8/512) + Honor Band 6
-
Viktor1979
tag
válasz grafnet #13060 üzenetére
Nekem 2-3 nap ( de az nagyon kevés használattal a 3 nap, inkább 2,5). Tegnap este leszedtem a töltőről azóta nem is piszkáltam szinte. Csak a szoftveres dolgot néztem meg rajta.
Találtam egy ilyet: [link]
Erről nem sikerült kideríteni, hogy hamis-e esetleg. A XiaomiShop.hu-n szinte ugyan ezt találtam.
[ Szerkesztve ]
-
Maist
senior tag
válasz Viktor1979 #13061 üzenetére
Ez amit linkeltél BM42 akku, Redmi note 1-hez való. Egyébként én is nézegetem ezeket, de én úgy fogom rendelni, hogy külön csak töltőt az Aliról, és Gbest-ről pedig akkut, mert onnan már sima Redmi 2-höz rendeltem, és eredetit küldtek. Aliról akkuval együtt úgy tűnik (sok olyan visszajelzés van), hogy nem eredetit küldenek, de remélem azért a külső töltő külön az eredeti, vagy ha nem is az, de majdcsak tölti az eredeti akkut. Vagy megvárom, míg lesz Gbest-en, hogy legyen töltő is. Eddig nekem volt minden Xiaomi telefonomhoz külső töltő, és akku, megszoktam a kényelmét. Bár most kicsit gondolkodóba estem, mert tegnap párom telefonjába átraktam az én akkumat, ami 64%-on volt, és beletéve a telefonjába az ugyanúgy az ő kivett akkujának 42%-os töltöttségét mutatta. Az én telefonomba meg az ő akkuját beletéve ugyanúgy 64%-on maradt a töltöttség, szóval nem tűnik túl megbízhatónak...
-
ztibor
senior tag
Szóval úgy néz ki, ezzel a telefonnal nem lehet sehogy összehozni az ntfs vagy exfat-os pendrive-ot!?
Ha valakinek sikerült, megírhatná hogy csinálta.
Előre is kösz :-)
-
SAMG3
tag
Sziasztok!
Komoly problémám van a telóval. 6.1.29 eu rom van rajta. Ma kb 10 óra standby és 1.5 óra SOT mellett ebből pár óra mobilnet és lemerült 20%-ra. Vicc a zegész. Mit tehetek? Látom van már frissítés azt felteszem wipeolgatok meg amit felajánl a teló tisztításra azt kipucolom. Mit lehet v érdemes még tenni?
-
Maist
senior tag
Egy érdekes dologra lettem figyelmes, Miuihu 02.18-al használom a telefont, és szükséges volt több eszközre wifi hotspottal megosztanom a netet. Kb. 5 perc működés után úgy elment mindenről a net, hogy még a telefonon sem volt. Repülőbe tettem, aztán újra ment kb. 5 percig. Kisérletezgettem mi lehet, és annyit vettem észre, hogy egy eszközzel jól megy a hotspot, de 2, vagy több csatlakoztatott eszközzel nem képes mit kezdeni, megáll minden. Szoktam azért használni eme funkciót, kissé elszomorít, hogy nem megy rendesen.
[ Szerkesztve ]
-
Klara_
őstag
válasz Milestone2 #12783 üzenetére
Ez a link is mehetne az osszefoglaloba a regi melle!
-
BalanceR
addikt
A legfrissebb Vova AOSP 1.73 -ot próbálta valaki?
Sokmindent javított, van már rendes Kamera Hardveres HDR-el,120 FPS-el...
Elvileg a rádiót is hamarosan megoldja
Ha valakinek van ideje romolgatni egy beszámolónak örülnék#Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32
-
Milestone2
nagyúr
Vajon a cikkíró képzelete? Vagy valóság, hogy a Mi5 lesz az elsõ Xiaomi ami támogatja a B20-at?
[link]Lényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
-
Criminal017
őstag
válasz Milestone2 #13072 üzenetére
Mintha minden frekvenciát "behányt" volna oda, minden mindegy alapon. Angol fórumokon nagyrészt azt írják, hogy nincs benne. Majd szűk egy hónapon belül kiderül.
[ Szerkesztve ]
-
Milestone2
nagyúr
válasz Criminal017 #13075 üzenetére
kimovil. com szerint sem tudja...
Lényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
-
Viktor1979
tag
1 nap 22 óra aksi 64%
-
merqree
őstag
válasz Milestone2 #13076 üzenetére
Már törölve van a bejegyzésben...
-
Milestone2
nagyúr
válasz Criminal017 #13075 üzenetére
Az angol MIUI oldal is azt írja B20 is van a Mi5-ben!
[http://en.miui.com/thread-231030-1-1.html]Azóta hozzáírták, mióta legutóljára olvastam "uncertain" = bizonytalan. A fene tudja, hogy az egész sorra érti?
Lényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
-
Criminal017
őstag
válasz Milestone2 #13079 üzenetére
Ja, magyar MIUI fórumon kérdeztem is, rossebb' tudja.
-
bsanya
aktív tag
Sziasztok!
Rég nem jártam erre, mert jól működik a kicsike
Azt viszont észrevettem, hogy egy ideje nem érkezett rá OTA frissítés, azt gondoltam az ottani ünnepek miatt...
5.12.31 a mostanim, rákeresve a miuihu-n találtam 6.2.18 is már. kérdésem ezt, hogy tudom feltenni frissítésként, tehát úgy, hogy ne kelljen mindent újra raknom?Köszi
SanyaXiaomi Mi 11i
-
Józsi212
csendes tag
Tud valaki megoldást javaslatot a problémámra?
Két napja visszatérő gondom a telóval:
A SIM-en tárolt számok közül hívok valakit a +36 országhívó és a szolgáltató száma közé beilleszt egy 6-os számot, természetesen előfizető ezen a számon nem kapcsolható.
Ha billentyűzetről beírom a számot 06 előválasztóval elé teszi a +36-ot és a 6-ot is (a 06-ot törli) a számot nem tudom hívni.
Ha billentyűzetről beírom a számot a +36 országhívóval a kapcsolat létre jön.
A SIM-en a számok főként 06 előválasztóval lettek elmentve (a régi számok) nem +36-al.
Semmi sem lett telepítve a telóra az elmúlt 2 hétben.
Ez így nagyon gáz ha valakit hívok.[ Szerkesztve ]
-
kstcsk
tag
Ez az állandó ROM mizéria már annyira unalmas. A heti frissítéseknek elég megnézni a changelogját, kb. felesleges feltenni mert több kárt okoznak mint hasznot. Aki mégis felpakolja aztán siránkozik hogy ez romlott el, az nem jó, az magára vessen.
Korábbi telefonjaimon előszeretettel romoltam, Note 2-n is végigpörgettem mindent majd visszatértem a 7.1.1.0/7.1.3.0 stabilhoz, mert minden jól működik, annak ellenére, hogy az akkuidő mindig lehetne jobb. -
SAMG3
tag
Ha stabil rommot teszek fel a miui 7est akkor ugyan úgy wwipe meg install recoveryből mint mikor heti frissítést nyomok? Vagy van valami más is amit kell még csinálni?
-
SAMG3
tag
Az mitől lehet h feltettem a stable romot és process..... akármivel láll..... és használhatatlan a teló. Volt telepítés előtt wipe. Volt utána wipe. A hibaüzenetek utá is volt wipe és nem lett jobb. Mi lehet az oka? Szedjem le újra?
-
Norby86
őstag
Advanced wipe volt? Mert nem elég elhúzni a csúszkát ha egy más rendszerre térsz át. Advanced Wipe kell és ott az usb-otg meg az sd kártya (azt hiszem két utolsó pötty) jelölésen kívül mindent jelölj be és utána wipe. Ezután én újra szoktam indítani REBOOT menüben a telefont Recovery módba, majd amikor vissza jött a telefonom már a Recovery módban, én utána szoktam telepíteni a romot. Ez tuti 100% gyalulja az előzőt, majd a végén még egy sima wipe-t szoktam nyomni.
-Norbi-
-
Thowra123
tag
válasz grafnet #13060 üzenetére
Mennem kellett buszra így már nem tudtam írni.
Elég nyugis hét volt de azért volt pár hívás és net is néha (képen látszik).
Nem azt mondom, hogy minden körülmény közt annyit bír de tény, hogy azon a héten nem nagyon kellett töltő után kapkodni . Jelenleg 1 sim van benne. -
grafnet
veterán
Már írta a kolléga: teljes törlés kell, ha rendszert váltasz.
Én a még meglévőn csinálok FR-et, utána installálom az újat.
Persze legelsőnek: mindent lementek.
(A minap csináltam egy Lenovot, az wipe-ok sorrendjétől is képes volt megbolondulni.)[ Szerkesztve ]
Motorola Edge 40 5G; Samsung S10+ (8/512) + Honor Band 6
-
bubu256
tag
Megérkezett a xiaomi.eu 6.2.25
-
Bocs bubu
[ Szerkesztve ]
-
bubu256
tag
xiaomi.eu figyelmeztetés:
Big change in installation process of our ROMs (Must read it, otherwise you will cry on forum here and we will dont care):
- Xiaomi forced us to generate own keys for signing ROMs if we want continue to use their OTA service (again calling it "security improvement"). That means, our ROMs will not be possible to install via MiRecovery anymore (even on old devices like Mi2 or Redmi 1S) but only via TWRP/CWM...
- Our ROMs now contains TWRP which will install it automatically and overwrite your MiRecovery (If you still use it)
- For manual TWRP installation, we made a flashable ZIPs here so just install it via Updater up like any other update zip... (if it will fail, just unzip it and flash via Flashify app)
- Version 6.2.25 still can be installed via MiRecovery but it will overwrite it to TWRP
- Next versions will require TWRP for all devices -
grafikus17
senior tag
Mivel az angoltudásom gyér és hiába egészítem ki translatevel, így sem igazán értem, mert buta vagyok
Mit is jelent ez pontosan?
Valaki megszánna egy értelmezéssel.
Köszönöm.Xiaomi Redmi note 7
-
Milestone2
nagyúr
válasz grafikus17 #13098 üzenetére
Röviden azt, hogy a MULTI ROM-ok ezentúl TWRP-t tartalmaznak.
Senki ne csodálkozzon ha eltűnik a gyári MiRecovery.
Mert ezentúl a MULTI ROM felülírja.
Lehet keveseket érint, mert már mindenki lecserélte.
De aki még nem, az most automatikusan megkapja.
Mivel az ezután következő ROM frissítések MIRecovery-vel már biztosan nem mennek fel.
Röviden ennyi a lényeg.[ Szerkesztve ]
-
grafikus17
senior tag
válasz Milestone2 #13099 üzenetére
köszönöm szépen. Nagyjából én is ezt hámoztam ki belőle.
Xiaomi Redmi note 7
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen program, ami...?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Newton harmadik törvénye
- A Honor Magic7 és Magic7 Pro is beszálltak az Elite buliba
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Spórolós topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Politika
- További aktív témák...
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest