Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ivqkzy-: 2. gépem
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- droidic: EA GAMES – élő emberrel a supportban 2025 ben
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dassler
őstag
Lehet, de általában soha nem csúcsgépet veszek. Amúgy jó közelítéssel kb 2-2,5 évente szoktam upgradelni. 150-nél többet nem vagyok hajlandó rákölteni, annál is mintha már a fogamat húznák. Eben általában lap, proci, vga meg memó van benne. Minden másodikban kb mindenféle meghajtók is. A kevésbé elavuló részeivel (monitor, bill + mindenféle perifériák) meg tényleg csak akkor foglalatoskodok, ha gallyra megy. Nem mintha nem tehetném meg, akár alkatrészenként is tudok rászánni ennyit, csak tök felesleges sztem. Mostanában meg nagyon meg van keveredve a piac, még magához képest is, úgyhogy várakozó álláspontra helyezkedtem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple Macbook Pro 14" (2024) - M4 - 16GB/512GB (mw2u3sl/a) Asztrofekete - Garancia - 18 Ciklus
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged