- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
Új hozzászólás Aktív témák
-
HERR Z
veterán
most ahogy így újra átfutottam az eredményeket láttam, hogy annyira nem jó ez az agp+pci-e crossfire mint a 2 pci-e...tehát így ''csak'' SLI szintű a teljesítményjavulás.
Amúgy ez a TripleGraphic ez elég komoly, matrox szintén triple kártyákkal..........nem 6 hanem 8-9 moncsi lenne az alsó képen -
HERR Z
veterán
hát nemtom OCw-s és anandos cikk szerintem nem ad okot hogy úgy tűnjön hogy trutty, főleg ha azt nézzük hogy asrock ára lesz/11+fa maxx/meg azért az agp+pci-e crossfirebe kötve lehetőség se tűnik rossznak, ergo az egyik legolcsóbb ilyen lap lehet
új generációs ATi chipek meg majd megmondják van-e jövője az agpnek vagy már tényleg ideje lesz cserélni -
HERR Z
veterán
igaz 20k-ba kerül a PCI-E-es S754-es lapok legtöbbje
de én nem is pci-e -et vágnék egy kis sempi alá hanem agp-t....erős vga abba is van, ha netán megnőne az étvágya /pénztárcája/ akkor is tud pl x850xt-t venni
Amúgy Esmein húzta a 2600+-át 8*280 körülig egy újonnan 10k-s Asrock lappal
És lesz asrock pci-e -es lap is időval /akár uli pci-e+agp kombós is/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Legion 2026ig Garis Gamer Laptop 165hz i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB 130W
- Gigabyte Z97X-UD5H + i7-4790K + 16GB DDR3
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Kingston FURY Renegade 32GB (2x16GB) DDR5 6400MHz KF564C32RSK2-32
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H77-DS3H H77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest