Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Asus B150-Plus D3 coffeetime mod! (DDR3)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csipi
aktív tag
válasz
kretenallat
üzenetére
Nekem is
, mármint csak a Norton müxik.
Szerencsére csökkentett módban kinyírtam; tüzfalam nekem sincs. -
kretenallat
senior tag
hat vannak eleg gusztustalanok, de csokkentett modban eddig eleg konnyne letakaritottam mindet maibe belefutottam... a heten en is naivan felmentem netre minden nelkul es bekaptam 22dbot 10 perc alatt, de leturtam mindet. egyebkent tuzfalat nem hasznalok, egy szal nortan antivirus van fenn most is.
-
Csipi
aktív tag
Szeretném tudni az adware-ek mennyire veszélyesek? Felszedtem egyet, Amcis2.dll, nem tudtam rájönni honnan. Le is töröltem, remélem sikeresen, de ha valaki többet tud mesélni ezekröl megkérném írjon. Köszi
-
Miracle
senior tag
a múltkor telepítetem újra a családi mindenes gépet, és amikor meglett, naívan tűzfaltelepítés előtt felmentem a netre, mert vártam egy levelet. kb. 5 percet töltöttem a neten tűzfal nélkül, ezalatt olyan szoftverek kerültek a gépemre, hogy teljesen használhatatlanná tették az explorert, azaz a beírt cím helyett mindíg különböző reklámoldalakat nyitott meg, így nem ment a windows update sem, nem engedte telepíteni az adaware-t, semmilyen vírusírtót, és tűzfalat sem. egyszerűen megint újra kellett telepíteni az egészet. ok én voltam a hülye, mert nem tettem fel a tűzfalat, de ez azért szerintem nem frankó.
-
twollah
nagyúr
Hogy en mennyire utalom ezt az adware dolgot.
Lassan nem mehet fel ugy a netre az ember, hogy ne szedne ossze par reklam, kemprogramot.
Meg szerencse, hogy folyamatosan frissitik a kulonbozo adware eltavolito programok adatbazisat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mesterséges intelligencia topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Eredeti játékok OFF topik
- Villanyszerelés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- 3-in-1 PRÉMIUM USB-C HUB /Samsung Dex, MacBook, Surface, Chromebook ,Huawei,Motorola
- Üvegfólia,hidrogél fólia: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz
- 2TB HDD 100/100 - Több darab!
- Gigabyte AORUS 16X - Core i9 14900HX - 32gb ram - RTX 4090 (175W) 1TB SSD + 2027 januárig gyári gar
- SEAGATE ST500DM002 SATA III 500 GB 3,5 HDD
- Eladó ÚJ TCL 501 2/32GB fekete / 12 hó jótállás
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- AKCIÓ! Asus Z170-A Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, mármint csak a Norton müxik.