- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- leslieke farmerzsebe
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- 1 Kis segítséget kérnék :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fogadj örökbe egy szervert, avagy hogyan építsünk otthoni labot I. (az alapok)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Egy hwinfo32 kép azért jól jött volna..
Esetleg cpu-z[ Szerkesztve ]
-
A lap akár egy konzumer cucc is lehetne, vicces a riser
Mutogatni való hater díszpinty
-
Graphics
Jómunkásember
válasz parandroid #10 üzenetére
Nekem az első ilyen hajtógatos cucc nem is Codegen volt, hanem Comador ház.
Nem is tudom melyik konfigom lakott ebben, azt hiszem Celeron (P4 környéke)
[ Szerkesztve ]
Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már csak és kizárólag privátban leszek elérhető. :)
-
parandroid
félisten
A lehajtható fedőlap mögé dugott előlapi USB-t az olcsó codegen házak egy jó része is tudta. Persze nem egy bonyolult dolog, a kérdés itt is nyilván a fröccsöntött műanyag minőségérzete.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
Graphics
Jómunkásember
Szép cucc, nem semmi az az FSP táp.
Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már csak és kizárólag privátban leszek elérhető. :)
-
Jó lett volna a belsejéről is Tulip-ot inkább a 286-486 korszakban láttam, érdekes lett volna, hogy hogy rakták össze a P3
Mutogatni való hater díszpinty
-
hege8888
aktív tag
válasz cinemazealot #3 üzenetére
Igen, a sátras tárlattal "debütáltam" Sándornál....
https://logout.hu/cikk/retro_kk/teljes.html
-
hege8888
aktív tag
Ja, tényleg, mikor kerestem valamihez a BRSZK-s még képeket!
-
Én lényegében a DOS és az XP közötti években full Windows ME user voltam, én szerettem, kellett neki 1-2 havonta egy reinstall de amúgy semmi gond nem volt vele. Őmm, várjunk csak
"Bocs, főnök, de én csak két emberben bízom. Az egyik én vagyok. Nem maga a másik." || "Hóhahó, mégis van graffaló!"
-
cinemazealot
addikt
Hát, az legutóbb 2021-ben lehetett, a 6. kiállításon. Akkor frescho kollégára hagytam rá a jó öreg Sinclair-emet, cserébe kaptam tőle egy nagyon alapos tárlatvezetést. Ha Veled beszéltem is személyesen, az szerintem az Acorp 56k modem kapcsán lehetett, mert nekem pont olyanom volt (van), mint amit Te állítottál ki. De be kell valljam férfiasan, így 2 év után most én sem tudnám felidézni azokat, akikkel nem beszéltem 2-3 mondatnál többet. Azóta viszont sajnos nem jártam Fülén, de a kiállítás után Neked küldtem el az általam ott készített fényképeket.
-
hege8888
aktív tag
válasz cinemazealot #1 üzenetére
Köszi!
Bakker, tudom, hogy a BRSZK-n találkoztunk, beszéltünk, de nem ugrik be, melyikőnk vagy...
-
cinemazealot
addikt
Szép darab. Ma vajon miért nem kapni kommersz (belépő árkategóriás) billentyűzeteket ilyen színösszeállításban?
Új hozzászólás Aktív témák
- Akciós! PC , i7 10700 , RTX 3060 Ti , 32GB 3200MHz , 512GB NVME , 1TB HDD
- Samsung Galaxy S24 +512GB, fekete 2027/02/28-ig garanciális
- iPhone 16 Pro Max 256gb, független,bontatlan
- Apple iPad Mini 7, Blue, 128Gb., Wifi, új, 2 év garival + Pencil 2, karcmentes
- Lenovo ThinkPad P51,15.6",FHD,i7-7700HQ,24GB DDR4,512GB SSD,M12000 4GB VGA,WIN10