Hirdetés
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
Új hozzászólás Aktív témák
-
Z86
őstag
Érdekes, hogy a korrekt belső tartalom mellé egy 0,3 megapixeles kamerát tesznek be. Nem tudom miért kell egy ilyen filléres vackon spórolni.
-
stifi
senior tag
válasz
Pista0001
üzenetére
a 14-esekbe már elvárt dolog az optikai meghajtó (ne kérdezd miért), emiatt lényeges a súlykülönbség a szuperkönnyű és vékony 13-as és a viszonylag könnyű 14-es gépek között..
a dvd elfoglalja az egyharmadát a gép belsejének, máshogy kell megoldani egy csomó mindent, ami általában a hűtés rovására megy...
optikai nélkül sokkal könnyebb optimális súlyú notebookot gyártani, szerintem ez az egyik fő oka annak, hogy a 14-esek "nehezek"én sem vagyok notebook párti emiatt, mert a számomra ideális gép megfizethetetlen, a 13-as meg kicsi.. de már nem vagyunk messze az ideálistól, folyamatosan jönnek az újdonságok!

-
Pista0001
addikt
Pont a súlyuk az egyik fő ok ami miatt nem vagyok noti párti (nem tartom egyiket sem igazán mobil számítógépnek, persze kivételek vannak), úgyhogy nem is keresgélek, csak mivel a címben is ki volt emelve, kisebb értékekre számítottam. A 13,3-as MacBook Air például 1,32 kg. Ennyire könnyűre nem számítottam, de azért 1,5-1,6 kg környékén lenne szerintem egy könnyű 14"-es, 2 kg a normál, afölött meg a kövületek. Lehet hogy magasak az elvárásaim, de ez van

-
stifi
senior tag
egy teljesen átlagos 14-es noti akku nélkül 2,2-2,4 kg körül van.. ha így nézed ehhez képest a 2kg könnyű, ráadásul ez 4 cellás akkuval értendő, amivel már kifejezetten jónak számít..
viszonyításképp a papírvékony (max 26mm), pillekönnyű ThinkPad T420s 1,8kg akku nélkül, könnyebb 14-es notit pedig nemigen találsz a piacon...
-
Pista0001
addikt
Azt megmondaná valaki hogy a 14"/2,08 kg és a 15,6"/2,7 kg mióta számít könnyűnek? egy 14-es notinak szerintem 1,5-1,6 kg körül kéne mozognia a könnyű jelzőhöz, de ez szubjektív.
-
xedos
addikt
Képek alapján tetszik...
Amúgy a V130 szebb és vékonyabb -olyat árulok
A puha csuklótámasz mit jelent? Nagyon szívesen vennék bőrrel burkoltat.
Amúgy kár, hogy csak ilyen kis felbontású kijelzővel adják :-( -
stifi
senior tag
hajaz a design a Dell Vostro V130-ra, ami az egyik kedvencem..
bár a dell helyszíni garos, matt kijelzős, hátul középen kivezetett hűtéssel, sajnos csak ULV procikkal érhető el és nincs belőle 14" változat, így még mindig nem létezik a tökéletes notebook számomra
vagyis de, ThinkPad T420s, de az erősebb változatok irgalmatlanul drágák
-
Eduscho
csendes tag
valami normális nézetből is mutathatnák
-
ng0ofy
KORREKTOR
Ez az alu borítás biztos? Ha valóban az (nem csak ilyen fémes leheletvékony lemezke és alatta a műanyag) akkor nagyon jó a dolog, csak az a pezsgő szín...
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple asztali gépek
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen processzort vegyek?
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- További aktív témák...
- HP Pavilion Gaming 15 144Hz, GTX 1660 Ti 6GB, 16GB RAM Dobozában, megkímélt
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! TÜZES EZÜST MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- ÚJ MacBook Pro 14" M4 PRO 24GB 512GB Space Black
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- ASUS TUF Gaming A15 FA506N Ryzen 5 7535HS / RTX 3050 4GB / 16GB DDR5 / 512GB SSD / Garanciás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 8/256GB (MLY33MG/A) éjfekete - 141 Ciklus - 1+ év garancia - HUN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- DXRACER Prince L gamer szék
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest