Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen mosógépet vegyek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- 20241101_080855
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Való Világ: A piszkos 12 - VV12 - Való Világ 12
- Nagy chili topic. :)
- Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Enter65
senior tag
Nagyon jó kis cikk!! Grat érte!!
De sajnos sokan eltérnek a témától! Nem a világ megmentése, lerombolása és egyéb hasonló a cikk lényege, hanem hogy leírja mondjuk egy kezdőnek mit és hogyan kéne csinálni!!! Szerintem!!!
[ Szerkesztve ]
-
Enter65
senior tag
Nagyon sok és különleges titok nincsen benne, van topikja a témának, összefoglalója is, csak szimplán el kell olvasni és máris kicsit közelebb kerül az infó hozzá! A cikk pedig egy egész szépre sikeredett kiegészitése, elmagyarázása az egésznek!!
Én még mindig nehezen fogom fel, hogy miért kell egy csomó felesleges dolgot belevenni a hsz-ekbe, amik nem is ide, illetve a cikkhez tartozik?!
És itt konkrétan nem csak rád gondoltam! -
Enter65
senior tag
Ahaammm. Nem értem! Foci mecsre sem járok mert a sok görögtűz és társai nagyon környezet szennyezöek! Meg mire oda eljutok a sok euro6-os motorral szerelt jármüvekkel... De ezek mind nem a cikkhez tartoznak még mindig! Valamint az sem, hogy lufi vagy sem az egész, és még lehetne sorolni....
Inkább azt kérdezd hogy mekkora a hőhatás ha a kártyákat stabil 15C-os helységben tárolnám, és mekkora ventiláció kell a hőelvezetéshez! Ennek több értelme lenne.
[ Szerkesztve ]
-
Enter65
senior tag
válasz Dark Archon #302 üzenetére
Nem csak ATM része van a dolognak, hanem utalás is. Nyugodtan utalhatod, és onnantól kezdve, már szintén azt csinálsz vele amit szeretnél.
-
Enter65
senior tag
Meg tudná nekem valaki mondani, hogy a válalkozásnak, fő-mellék állasnak mi köze a cikkhez?? Olyan témárol folyik a beszélgetés ami nem is ide tartozik?!
Komolyan nem értem! Biztos bennem van a hiba...
-
Enter65
senior tag
Én is összefoglalom egy picit:
- Ezt a gyártókkal és a beszállítójukkal beszéld meg, nem a bányászokon mennek el a VGA-k!
- Szegény NSA, NASA, stb akik hatalmasabb energiákat élnek fel, de mindegy
- Ez gondolom saját vélemény, nem kommentálom
- Akkor el ne felejts drukkolni! Bár az árak nem ezt mutatják....
- Ha számolni tudnál, nem írtál volna ilyet ide...
- Ahhoz képest, hogy a semmit számolják, elég jól fizet, és a nagy semmi is lassabban drágább lesz mint az aranynak grammja!Jah, hogy mennyi az aranytartaléka a világnak ami Fortnox-ban van, senki nem tudja mivel senkit nem engednek be, még a saját állami felügyelő szerveit sem, mert annyira titkos! Lehet, hogy már egy gramm sincs azon a helyen!
És lehet, hogy 3 helyen is dolgozok, de nem keresek annyit a 2 másod állással, mint amit a RIG-em kitermel havi szinten, inkább azt a családommal tölteném el, már ha megengeded!
De mivel ez nem része szintén a cikknek, innentől kezdve abszolute OFF az egész!
Jah, meg feljebb már szinte az összes egyéb más érveket is kiírták magukból!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest