2024. március 19., kedd

Gyorskeresés

Harvester 2 - Kriptobányász gép építése

Így építhetsz te is olyan hatkártyás bányászgépet macera nélkül, amiből akár kettő is elfér igen kis helyen.

[ ÚJ TESZT ]

Bevezetés

A kriptobányászat egészen biztosan megosztja az embereket, amíg kellemetlen hatással van olyan területek szereplőire, amelyek nem kapcsolódnak szorosan a bányászathoz. Sok az indulatos megnyilvánulás a témában, s biztos vagyok benne, hogy ez a cikk sem fog minden körben osztatlan sikert aratni, de ahelyett, hogy ebben a csatában foglaljak állást (erre ott vannak a megfelelő topikok), egy részletes, képekkel bőségesen illusztrált ismeretterjesztő anyagot igyekszem adni a bányászat iránt érdeklődők számára, miszerint hogyan is tudsz akár 6-8 kártyás bányagépet összerakni mindenféle fúrás-faragás nélkül, sőt, viszonylag jó áron, legalábbis ami a hardver egyben tartásáért felelős "rig"-et illeti.

De ennél tovább is megyek: részletekbe menően ismertetem, hogy milyen szoftverbeállításokkal és milyen hatékonysággal fut a gép, illetve, hogy pontosan mit is ások ki vele jelen pillanatban és miért.

Első gépem építése hatalmas móka volt, testvéremmel együtt építettem, sőt a miner valójában vele közös, de bocsássátok meg nekem az esetleg előforduló egyes szám első személyt a későbbiekben, amikor a Harvester 1-ről beszélek, mert nem kívánom az egész cikk alatt ezt a kedves olvasó által elhanyagolható részletet folyamatosan hangsúlyozni. Szóval aki kíváncsi, hogy miként is álltam neki első csapásaimnak a csákánnyal, ajánlom figyelmébe a témában írt első bejegyzésem.

A következő oldalon először a konstrukciót mutatom be. A cikkben a képekre érdemes kattintani, sokkal jobb minőségben jelennek meg és a finomabb részletek is láthatóvá válnak.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.