Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen mosógépet vegyek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- 20241101_080855
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Való Világ: A piszkos 12 - VV12 - Való Világ 12
- Nagy chili topic. :)
- Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apucy01
őstag
És mi van azokkal akik egyáltalán nem akarnak bányászni csak normális bolti áron VGA t venni NVIDIA/AMD tök mindegy . amióta csákányoszik a fél ország adómentesen a pc nek és azoknak akik épiteni szeretnének sajna annyi.. De egyszer minden lüfi kidurran...
[ Szerkesztve ]
Csak simán Tolvaj KOBOLD!! :D
-
Apucy01
őstag
Nem Barátom nem ért véget sőt nem is BP lakom még csak a közelében sem...
Csupán csak annyi hogy hiába olcsóbb kint a kari ha van már pedig hidd el nekem hogy HA VAN!!! mert nem egy ismerőssel is kerestettem, és nincs vagy még nincs a válasz. Ezen felül kinti boltoktól is jött vissza üzenet hogy sorry de a rendelését nem tudjuk megoldani. Ezen felül még ott van az is hogy ha kint veszed nem mindenki szív szivesen a kinti garival. csupán csak ennyiCsak simán Tolvaj KOBOLD!! :D
-
Apucy01
őstag
válasz Dr. Romano #346 üzenetére
Not only the many but maybe the sooner it ends
-
Apucy01
őstag
miért? kinek van szüksége 8 10 rigre?
150k t még adtam volna a vega éret de többet nem és nem a játék az életem de szeretek rendes gépet épiteni 5-6 évre
Danex
Normális gamer sose vett csúcskártyát, mindig is a 60-80ezres kategóriából vásárolt, ez lefedi a gamerek 80%-kát szerintem. A többi már pénzes ember, fizesse is meg a prémiumot.
és ha valaki a játékok maradék 20% val akar nyomulni?
igazad van fizesék meg a prémiumot! De ne aranyárban...
mondjuk igy azt is lehetne mondani a bányász meg adózzon a jövedelme után[ Szerkesztve ]
-
Apucy01
őstag
+1
persze hogy morgunk hiszen sokan úgy vagyunk vele hogy nem 1 évre épitenénk gépet de ez már akkor is tulzás kicsit..és ha majd a sok bányaló piacra kerül... majd lesz aki fejvesztve kapkod a sok agyonhajszolt sz@rért ,oké tudom hogy alulfeszelt vga meg stb de 24/7 mentek a vgak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus Vivobook S15 i3/8gb/512gb/FullHD GAR
- 2024 Apple Watch SE 44 mm, Apple garancia: 24.12.23., 100% akku
- Gamer PC (Ryzen 5 5600, 32GB DDR4, RTX 4060 8GB, 2TB NVMe SSD, 750W Gold)
- Tekken 7 collector's edition
- XBOXONE fat,S,X,series S/X készülék, kontroller/joystick felújítás,javítás-szervíz és adásvéte
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest