Hirdetés

2024. február 26., hétfő

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) bmt50


bmt50
senior tag

Minden évben várom, hogy valami látványos újítással jöjjenek ki, amiért érdemes lenne az S9-emet rootolnom, és feltenni egy Noble romot az aktuális One UI verzióval. Idén se látok akkora egetrengető fícsöröket, amiért inkább ne lett volna helyesebb 3.0 helyett 2.2-nek, 4.1 helyett 2.4-nek, vagy az aktuálist 2.5-nek hívni a Samsung felületét.
Szerintem.

[ Szerkesztve ]

Dudálj csak nyugodtan, épp tárazok!!!

(#2) ddaydome


ddaydome
senior tag

Szerintem a Samsungnak nagyon jó, összetett felülete van részletes beállításokkal. Azonban az energiahatékonyságon van mit fejleszteni.
Használtam miuit is, aminek nagyon jó energiakezelése volt, de sajnos a xiaomis hardverelemek olcsó összetevőkből vannak. A Samsungnál fordítva.
A legjobb nekem a stock droid felület volt.

[ Szerkesztve ]

"Ha meg kell b...ódni, akkor meg kell b...ódni......."

(#3) Rinocerosz válasza bmt50 (#1) üzenetére


Rinocerosz
senior tag

Én szívesen látnék már valami motorháztető alatti javítgatásokat. Még mindig baj, hogy üresjáratban nagyon sokat eszik a telefon, térerő dolog is nagyon tudja gyengíteni, alkalmazások energiahasználata is elég kaotikus...szóval az üzemidőn. Kamerán becsülettel csiszolgatnak, de még mindig többet tudna.
Samsung - Google dolgot is... valahogy nem mindig érzem azt, hogy sikerült egyensúlyba rakni... (play-szolgáltatások).
Windows - samsung témaban is erősítenék... jó az irány ezzel az összekapcsolt telefon alkalmazással, de azért lehetne gördülékenyebb.

Szóval lenne mit csinálni... persze sok pozitívum is van hiszen a frissítések nagyon szépen jönnek havi szinten, mostmár van 4 főverzió támogatás + bizt. frissítések... meg úgy a One Ui egy elég jó kis felület lett.

Remélem, hogy az animációkon túl is lesznek fejlesztések :)

(#4) vicze


vicze
félisten

Értesitési sáv továbbra is nem Pixel stílusú hülyeség hálaég, többi kb. lényegtelen.

(#5) noisia


noisia
aktív tag

Az előző telómon (Galaxy A8 2018) annyira megszerettem/megszoktam a OneUI-t, hogy a nemrég beszerzett utódnál ez is vastagon beleszámított a szempontokba. Plusz a 4 főverzió+bizt.friss. ami a legfontosabb, mert én kb 4 évre veszek telefont.
Így lett a köv 4 évre A53, megkapom végig a friss androidot, lesz friss OneUI - örömbódottá. Egy nagyon jól testreszabható rendszer, legalábbis nekem maximálisan minden beállítható, amit szeretnék.

" ..a p3'n1szem benne volt a Rekordok könyvében..aztán a könyvtáros mondta, hogy azonnal vegyem ki.."

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.