Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hieronymus: Pihole + Unbound
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Hieronymus: A jövő számítógépei (Reloaded)
Új hozzászólás Aktív témák
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
Nos, ha már adatról van szó, akkor nézzük:
- Volt-e a pizzéria weboldalát üzemeltető személynek vagy cégnek engedélye az adattárolásra? Egyáltalán be volt-e jelentve az Adatkezelő hivatalnál hogy adatot kezelnek? Nem? Akkor a pizzéria is bajba kerül, nem csak a hacker,feltéve ha megtalálják, bár kétlem, ha csak nem hagyott hátra D.F.-et...ha nem, akkor soha nem lesz meg, mivel f*hungary@to*** mail címet adta meg, így vagy
T.A.N.-on kersztül csinálhatta vagy
szerintem inkább intraneten(belső hálózatról,pl nyílt wifin) keresztü. Kisebb a kockázat,tehát a gép IP-je D.F. hiányában nem lesz meg...bár ha kezdő, a célpontból ítélve talán az, biztos hogy hagyott hátra valamit...Én pl nem kínlódtam volna WAN-on keresztül. Sajnos a felmérés valós lehet, minden 3.dik router sebezhető beállítási hiányosságok miatt. Alapértelmezett jelszó használata,nincs wifi elszigetelés(bár ezt kevés router tudja)...
Nagyon sanszos hogy a szerver és a wifi egyazon routerről ment...szerintem...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Diablo II: Classic és Resurrected
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy topik
- Genius SW 5.1 Home Theater
- E-book olvasók
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- További aktív témák...
- iPhone 13 Pro 128GB 100% (1év Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook (Retina, 12-inch, Early 2015) A1534 256GB/8GB memória (3hónap Garancia)
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest