- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- votlage71: Kábel menedzsment
- Balázs2: Gmail
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zolee11
senior tag
válasz
DeFranco #129 üzenetére
Te... én teljesen nyugodt vagyok, mint nyúl a hurokban.
Igen értem én, gondolom ez a könyvelés dolga, mondjuk én nem értem, hogy hogyan működik pontosan, de miért a kártyaszámot kell letárolni, és nem a bankszámlaszámot és a nevet? Elég csak ráhibázni arra a 3 számra és máris mehet a bevásárlás...
Arról nem is beszélve, hogy a pénzügyi bizonylatokat miért ilyen felületen tárolják ami a világhálóról elérhető? Ilyen adatokat napi/heti/havi mentéssel kellene Offline szerveren tárolni, vagy nem? Lehet én vagyok a setét, de ekkora kockázatot elég nagy bátorság bevállalni.Olvastam, hogy titkosítva van, meg minden, de akkor is elég gáz...
-
Zolee11
senior tag
-
Zolee11
senior tag
az azért durva, hogy tárolják a kártyaszámokat... no komment, agyatlanság felső fokon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Új, belépő szintű Radeont kapnak az OEM-ek
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Mesterséges intelligencia topik
- Milyen routert?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Gyúrósok ide!
- Microsoft Excel topic
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 512GB 13.3" FHD magyarbill 1 év garancia
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac Surface üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gen. gar
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest