Hirdetés
- D@reeo: OlvasóMester - vágólap felolvasó alkalmazás
- Mustaros: Torrent jó dolog, de már nem használom.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Toma
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
A héten rendezgettem a vinyómat, és megtaláltam rajta ezt a videót elmentve. Rákerestem, hogy fent van-e valahol. Megtaláltam a topikot, és rámtörtek az emlékek. A guga.hu se működik már...
Damn those ninjas cutting onions -
guga
Közösségépítő
Láttam egyszer egy francia filmet, amiben 20-25 Citroen autót törtek össze egy jelenet kedvéért

Sőt továbbmennék: jelen voltam egy Matáv által megsemmisítésre ítélt gépparknál. Az adatbiztonságra hivatkozva 300db komplett PIII. számítógépet zúztak be, pedig elég lett volna kivenni a vinyókat a gépekből.
Mikor költözött az egyik nagykövetség a Stefániáról, csákánnyal verték szét az egyik gépet szintén az adatvédelemre hivatkozva. De szerintem ha belegondolsz már magad is találkoztál az életedben ilyesmivel, sőt menj tovább: pazaroltál e már életedben?
A rántotta a kukában végezte. Az alkatrészek hibásak voltak, de az se érdekelne ha bármelyik működőképes lett volna, egy a lényeg jó kis közös móka volt a fiammal
A tepsi az egy alapos után megmenekült, mert már családi ékszernek számít
-
Zamery
senior tag

Ez nagyon kemény.
Én csak a dobozos Becks-t sajnálom....
Az asszony mit szólt hogy tönkrement a serpenyője? -
EQMontoya
veterán
ez marha jó
A sok kockát enyhén kifiguráztad vele, grat. A háttérzene is tetszik ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Hequila
őstag
Azért ugye kizárólag egyébként is hibás hozzávalókat használtál fel?! (a mély fájdalmat érzek, ha valaki még használható elektronikai eszközöket kínoz). És mi lett a rántotta sorsa?
-
L|zsidoboz
őstag
Nagy nagy!

-
eddie17
addikt
reszkess Stáhl, jön Guga konyhája
-
tkazmer
addikt
Te jóságos...!

-
Te hülye vagy
Ezt vedd dicséretnek! 
-
VladimirR
nagyúr
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Thrawn
félisten
![[kép] [kép]](http://kepfeltoltes.hu/050319/a.gif)
-
Sianis
addikt
El van rontva a link!
Él a dolog, csak nem ebben a formában
Új hozzászólás Aktív témák
- 27% - MSI G255PF E2 Monitor! 1920x1080 / 1ms / 180Hz / FreeSync !
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 i7-11850H 32 GB RAM 512 GB SSD NVIDIA T1200 Garancia
- 27% - LG UltraGear 27GS75Q-B Monitor! 2560x1440 / 200Hz / 1ms / G-Sync / G-Sync / FreeSync
- HP üzleti laptopok Elitebook, Probook 4-11. gen gar.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
reszkess Stáhl, jön Guga konyhája