Hirdetés

2022. szeptember 26., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  BLOGOUT  »  [Re:] [guga:] Beszarás

Hozzászólások

(#1) Sianis


Sianis
addikt

Nem tudom, hogy mi baj van a székletürítéssel. Az tényleg ciki, ha összecsinálod magad nyilvánosan, de a mellékhelyiségben végzett dolgon nincs semmi mosolyognivaló. Akár rendes állagú, akár híg, akár bugyog, akár cuppan, akár csúszik, akár folyik ez mind mind természetes dolog, ami az emberhez tartozik.

Nem tudom, hogy Magyarországon él-e ilyen törvény, de Angilában biztosan: ha valaki becsönget hozzád, hogy sürgősen wc-znie kell és te nem engeded be és ő sikeresen a nagydrágjába ürít, akkor bizony feljelenthet és elég keményen meg is büntetnek emiatt.

Ahogy mesélted a lány esetét, mi van ha nem otthon jött rá, hanem a vendégsében. Ez velem is így van, nem érzem 2-3 órára előre, hogy szükséges lesz a wc látogatása, ez maximum egy fél órás intervallumba fér bele. Ez van!

A Kossuth rádió, tv hangosítás nálunk is él azért! :)

(#2) L|zsidoboz


L|zsidoboz
őstag

Azért azt hidd el, hogy a székrekedés sokkal fájdalmasabb, mint a hasmenés. ;)
Szóval inkább ne irigyeld őket.

Good to be good, but better to be lucky.

(#3) bbchris


bbchris
senior tag

Sőt engem majdnem így műtöttek meg vakbéllel de az orvosok látták hogy csak sima szél beszorulásom van . A székléet előtt beállt a szelelés és ugye kemény görcsöket csinál már annyira hogy majdnem kidobtam a rókicát és azt hidtem hogy ugye a féregnyúlvány gyulladásom van . Szal egyik sem jó .

(#4) guga válasza L|zsidoboz (#2) üzenetére


guga
Közösségépítő

Mindenkinek a maga keresztje :D de részvétem.

Start Menü\Minden Program\Kellékek\Szórakozás\Hangerőszabályzó

(#5) guga válasza bbchris (#3) üzenetére


guga
Közösségépítő

Én kb. 10 éve jártam így, kezdődő bélcsavarodás vagy mi, nagyon fájt. Mentem orvoshoz és azt mondta legalább egy napig ne egyek és beöntés. A feleségemet, akkor ismertem egy hónapja és még nem voltunk házasok. Jól nyitottam, mert neki kellett beadni :Y :DDD

Mindegy, azóta már van két gyerekünk :B

Start Menü\Minden Program\Kellékek\Szórakozás\Hangerőszabályzó

(#6) moma


moma
őstag

:DDD Na ez jó kis téma. Nekem egy barátnőm szobája anno pont a wc-jük mellett volt. A szülei meg ezért utálták, ha ott aludtam, mert nem mertek elmenni rendesen szarni egyet, mert féltek, hogy esetleg áthallatszik :C Egyébként szerintem az is fura, hogy mennyire nincs normális szó erre. Vagy azt mondja az ember, hogy elmentem szarni, ami nem baráti körben már kicsit túl lényegretörő, vagy valami nagyon bénán felejzi ki magát, van az, hogy kimentem a mozsdóba meg ilyen mellébeszélések, meg vannak az ilyen gyerekszavak, mint a kakilni :DDD

we all deserve a bit of luck.

(#7) tildy


tildy
nagyúr

Hát elég kellemetlen tud lenni, ha az ember nem tud elmenni wcre. Nekem is volt már hasonló problémám. A legrosszabb, mikor érzed, hogy már alig bírod.
Mindenesetre ha saját lakásom lesz, legalább 2 wc lesz rendszeresítve. Mert a kellemetlen, mikor rohannál, és foglalt.

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

(#8) Vamp


Vamp
senior tag

:D

Kellemes írás, ahogy a szerző összes többi cikkét is szerettel ''forgatom''.


Mesélek én is egy ideillő sztorit.


2 éve szilveszterkor a kora reggeli járattal jöttem hazafelé, Szentendre és Tahi között kellett áthidalnom a távolságot.
A volánbuszokról tudni kell, hogy vezetőik nem a sebesség megszállottjai, ellenben többnyire pontosak. Valahol Leányfalu elején járhattunk, amikor rámtört a görcs. Még kb 20 perc lett volna hazáig, elkezdtem tehát mérlegelni. Nah, mondtam magamban, nem lesz ennek jó vége, valami megoldást nem ártana találni, mégiscsak rosszul mutatna az újévi busz némi emberi ürülékkel megfűszerezve... A táskám egy négyzetcentijére jutó papírzsebkendők száma alulról konvergált az egyes felé, ami nem sok jóval kecsegtetett. Fél, ráadásul használt zsebkendővel kifejezetten macerás művelet az a bizonyos seggtörlés:D
Volt azonban rajtam egy zokni, amit az egerek alaposan megrágtak, hiába, siettem, nem volt időm másikat venni... Mikor a sürgető nyomás már-már elviselhetetlen formát öltött, Leányfalu kellős közepén szabályosan megszabadultam a busztól, és berontottam a legelső kocsába. A rémült pultosnő kikerekedett szemeitől vezérelve a Trainspottingban megismert árnyékszék szakasztott mását fedeztem fel az egyik ajtó mögött. Gondolkodásra azonban nem volt idő, egy jól irányzott ''gyere cipó, hamm bekaplak'' üvöltéssel kezelésbe vettem a dicső trónust... Gondolhatjátok a nyitásra érkezett alkoholista vendégsereg micsoda förtelmes hahotában tört ki bélhangjaimat kommentálandó... A zokni pedig immáron az enyészet bűzös mocsarában sínylődik a Duna legeslegalján...


De legalább nem sikerült beszarnom!

(#9) moma válasza Vamp (#8) üzenetére


moma
őstag

Ez is nagyon jó :C Azért egy ponton amikor még a buszon voltál és előkerült a zokni, egy pillanatra megfordult a fejemben, hogy esetleg abba akarod bele applikálni a dolgot valahogy :DDD

we all deserve a bit of luck.

(#10) athomi


athomi
veterán

Hát ez az írás nagyon komoly...beszarás! :Y :C
Olvasás közben én is majd be szartam... :DDD

[Szerkesztve]

(#11) Vamp válasza moma (#9) üzenetére


Vamp
senior tag

Nem került elő, az ugyanis a lábamon volt. Trónolás közben erőltettem le magamról:D

(#12) guga válasza Vamp (#11) üzenetére


guga
Közösségépítő

Mikor olvastam az elejét, féltem hogy a buszon kellett elintézned :D

Start Menü\Minden Program\Kellékek\Szórakozás\Hangerőszabályzó

(#13) busman


busman
addikt

Gratula! Ismét nagy voltál... :R
Erre a gyöngyszenre gondoltam:[link]

[Szerkesztve]

I'm not talented, I'm skilled.PS5

(#14) Vamp válasza guga (#12) üzenetére


Vamp
senior tag

Sajnos tele voltak a hátsó ülések, bevallom egy pillanatra bekattant a lehetőség:D:D

(#15) piqla


piqla
őstag

Uuuuuuuuuuuuuuuuuu de iszonyatosan jot rohogtem :DDD
KOSZI! :R

Szereted az állatokat?

(#16) Andie


Andie
őstag

Ez nagyon teccett, bár szar téma, de Guga jól adta elő :D
Nekem is van néhány szarós témám, most nem adnám elő mindet. Nem vagyok prüd, de valahogy engem mindig érzékenyen érintett ha ''társaságban'' kellett végeznem a dolgomat.
Céges budi ugyebár úgy néz ki, hogy néhány fülke egymás mellett, jobb esetben padlótól plafonig érő gipszkartonnal elválasztva, rossz esetben a földtöl 30 centire kezdödik, és fejmagasságban ér véget. Igy épp csak a látványt takarja el a szomszédban trónoló elől, és viszont, de amúgy semmi mást.
Nos történt, hogy a siemensnél dolgozván rámjött. Hálistennek igen szapora vagyok, napi 2 megvan átlagban. Ez épp a délelőtti menet volt, szépen bekészülödök, mobil elő, blockbraker indit, hang levéve. remek.
Eccercsak, hogy belemerültem a dolgokba (igen, mindebe :D), hallom, nyilik a külsö ajtó, jön valaki. Reméltem, hogy csak a pissoárhoz, de nem. Beül mellém, zárja az ajtót.
Öv csattog, zippzár zippen, ''jaaaajjhhh'' sóhajtással kedves fönököm ül le mellém. Én lapulok, mint az alattam lévő cucc egyszeri rokona a füben.
Főnökúr a leülés mozzanatát egy iszonyatos nagy recsegéssel toldotta meg, majd sokáig csönd. Én moccani sem merek.
Nem igy a szomszéd. Hatalmas gázok (vagy 15 féle hang!) kiséretében, potyogós, elején darabos, végén hig, fröcskölős, egész budit beteritö, legalább 3 percig tartó müvelettel jutalmazott (sztem egy erre szakosodott doki disszertációt irhatott volna az emésztési problémáiról). Itt már belőlem nemcsak alul, de felül is kikivánkozott a korábbi elemózsia, igy sürge vettem a papirt, végeztem amit kell, lehúztam, aztán el.
Hát nemmondom, hogy utánna úgy tudtam a főnökre nézni, mint előtte - minimum röhögés kerülgetett, de volt ott ''más'' is...
Én egyébként - lehet hüjeség - sosem ülök be más mellé. Ha látom, hogy foglalt az egyik kutrica, akkor visszajövök pár perc múlva.

A mostani cégnél csak 1 ülöwc van, úgyhogy ilyen gond nincs. Viszont itt is érdekes dolgokat tapasztalhat az ember, ha csöndben hallgatózik ücsörögve :D Bejön a kollega, előkapja amit kell, engedi.. közben mint a csupasz pisztolyban, egész áriát fütyörészik a hátsóján... nemsemmi.

Másik sztori, egy hatalmas szülinapi partiról hazafele jövet. Kb pesttöl 20 km-re voltunk, a 11-esen jöttem bnőmmel. Iszonyat jó volt a kaja is, friss is volt, ott grillezték elöttem, a sütik is jók voltak, szóval sztem nem a kajával volt a baj, inkább a mennyiséggel. El sem indultunk, érzem görcsöl a hasam. Ismerős érzés volt, félévente 1x előjön ez nálam, többnyire éjszaka, és ilyenkor szülési fájdalmak (tudom, ne mondjam, ha nemtom milyen, de kb olyan lehet) közepette pár literrel könnyitek.
Node ez itt az úton jött rám, és nem tudtam olyan gyorsan száguldani, hogy kb félúton úgy ne döntsek, hogy márpedig ebben a távolsági buszmegállóban fék, vészvillogó, zsepi kérés barátnőtől, bokorba be, gatya le, de itt már jött is, beteritve mindent... hálistennek ruhám, cipöm ép maradt. Soha nem végeztem még a szabadban, remélem nemis fogom, elég kényelmetlen és szar érzés volt, szó szerint.

Mára utolsó ''érdekes'' sztori: újdonsült barátnö ugye, ahogy itt már emlitették, bevágódás, jópofizás, fingásvisszatartás, inkább kimenés valamiért, stb. Na az emberre rájön előbb utóbb, igy hát irány a budi. Ajtó jól becsuk, dehát tudom, nem zár tökéletesen. Mindegy, majd csöndben végzem. Naja... mán ahogy én azt elképzeltem. Minnél jobban erölködtem, hogy csöndben csináljam, annál recsegösebb, budirobbantósabb volt, égett a pofám keményen. Dolgom végeztével kisompolyogtam, kezetmostam, aztán beültem mellé tv-t nézni, hát úgy csinált, mint aki nem hallott semmit, de azért nekem aznap este már nemsok kedvem volt semmihez :D

Egyébként volt régen ez az ÁS-ÉS brigád, itt a lapjuk [link] , per pill nem müxik - de nekik volt egy nagyon humoros irÁSuk, az ismert stilusban.

Samsung Galaxy A50 - Samsung UE46D6100 - BNet Tag: Andie#2999

(#17) tildy válasza Andie (#16) üzenetére


tildy
nagyúr

Faterom mindig azt mondja: hadd jöjjön csak ki, jobb az a kijön, mint ha bennmarad. (Az áriára értettem).
Sőt jobb ha ott eregeti ki az ember , mint benn az irodában:U

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

(#18) guga válasza Andie (#16) üzenetére


guga
Közösségépítő

:D

S mi lett volna ha mindet előadod :Y jót szórakoztam rajta, szépen körülírtad, részletesen :D

Start Menü\Minden Program\Kellékek\Szórakozás\Hangerőszabályzó

(#19) degu


degu
senior tag

Splitbol tekertunk haza... :R
Lefele a hegyrol,lejton,jon a kanyar,fek...az nincs! :Y
Mit mondjak-kivert a viz! Negyen ultunk a kocsiba!
Motorfek,kezifek,labfek...nagynehezen lelassitok,es beveszem a kanyart,felreallok.
Kiderult,hogy beszorult a fek,es felforrt a fekfolyadek,gy.k. belevegosodott. :W
Begugolok,szerelek,tekerek...halott! :O
Visszaulok a kocsiba,hogy na! most mi a teendo,amikor frenetikus szarszagot erzek!
Lenezek a labamra...hat bizony valakinek az utolso vacsorajaba sikerult belelepnem a nagy izgalomban.Na! mondom-le kell torolgetni valami fucsomoval,papirzsepivel,stb.
Kiszallok,es akkor veszem eszre,hogy a kulturherosz allva termelhetett,mert olyan magasra sikeredett,hogy meg a gatyam is dzsuvas lett a seggemnel!...es uramatyam...
az ules is! :Y A csalad mukkanni sem mert!..nemhogy rohogni... :D :O
Ti ezek utan mivel foglalkoztatok volna eloszor? :DDD :))

verprofi pesszimista,aki felett nem repult el nyomtalanul az ido vasfoga

(#20) guga válasza degu (#19) üzenetére


guga
Közösségépítő

Új autót vennék és utána egy új családot, nehogy kiröhögjenek :D

Start Menü\Minden Program\Kellékek\Szórakozás\Hangerőszabályzó

(#21) Rowboy


Rowboy
csendes tag

De szar! :D Amúgy a szaros történeteknél már csak ez durvább:
[link]
mások végtermékére kell szavazni... :Y

(#22) Hequila válasza Vamp (#8) üzenetére


Hequila
őstag

''gyere cipó, hamm bekaplak''

Na ennél a pontnál röhögtem magam könnyesre!

''Nem kell hajó, nem kell repülőgép, | Van mit ennem, van hol aludnom még!'' Tankcsapda

(#23) athomi válasza Rowboy (#21) üzenetére


athomi
veterán

fúj **** ez már gusztustalan...ezt azért nem kellett volna belinkelni!!! :Y

amúgy a történetek jók!

[Szerkesztve]

[ Módosította: ollie ]

(#24) guga válasza athomi (#23) üzenetére


guga
Közösségépítő

Komolyan nem értelek :D miután elolvastad a hozzászólását mégis rákattintottál :F :D mire számítottál? Hogy majd le lesz takarva vagy rózsaszín árnyalatot kap a kép, hogy szebb legyen, hogy neked megfeleljen :B :D

Start Menü\Minden Program\Kellékek\Szórakozás\Hangerőszabályzó

(#25) Viktor0610 válasza Rowboy (#21) üzenetére


Viktor0610
MODERÁTOR

Ilyen van ''Made in Hungary'' is -[link]... :O

"A MIUI felhasználóbarát, csak megválogatja a barátait!" :D

(#26) EQMontoya válasza Viktor0610 (#25) üzenetére


EQMontoya
veterán

ez nagyon szar :O

Same rules apply!

(#27) Hikvision


Hikvision
senior tag

Hehe,érdekesek ezek a szaros/fosos történetek :DDD Bennem minden Ilyen kellemetlenebb akció után megfordul a kérdés, hogy miért? Az ember,mint ''csúcsragadozó'' gyakorlatilag mindenhez alkalmazkodik az emberi test,és akkor itt ez a kis, de annál inkább elég kellemetlen biztonsági rés, a fosás. Vajon miért nem képes az emberi szervezet benntartani az anyagot, miért kell neki a lehető leggyorsaban üriteni,ezzel felboritva a gazdatest természetes viselkedését/egyensúlyát? Mi olyan rossz a Fosban az emberi szervezetnek,h Görcsölve,minden reményt feladva ki kelljen üritenie magából? A Hányás az oké,Szar dolgot vittünk be, ne menjen tovább,inkább jöjjön vissza.De ami már egyszer lement az miért nem tud bent normalizálódni?

18 éve a PH-n.

(#28) athomi válasza guga (#24) üzenetére


athomi
veterán

én nem értelek téged...honnan tudod, hogy én rákakkintottam a limkre...ööö, izé, rákattintottam :DDD

(#29) guga válasza Hikvision (#27) üzenetére


guga
Közösségépítő

Esetleg valami kellemetlen emlék hozta ki ezt belőled?
Halljuk :DDD

Start Menü\Minden Program\Kellékek\Szórakozás\Hangerőszabályzó

(#30) Vamp válasza Hikvision (#27) üzenetére


Vamp
senior tag

Hát. Orvosis ismerősömmel éppen erről beszélgettünk. Az emberi testben alapvetően háromféle izom van, simaizom, harántcsíkolt, és szívizom. Tekintsünk el a legutóbbitól. A bélcsatornában javarészt simaizmok tenyésznek, melyeket akaratunkkal közvetlenül nem tudunk uralni. A végbelünk azonban egy jól megtermett harántcsíkolt izomgyűrű, mely felett komoly uralommal bírunk (hálistennek). Ez igencsak fáradékony, bár jóval erősebb mint a simaizmos belezet. A probléma a következő: Az emberi tápcsatorna csak nagyon kivételes esetben ''engedélyezi'' a tápanyagnak a visszafele való mozgást, az egyik a hányás, a másik pedig a bélcsavarodás, erről inkább nem beszélnék:D
Gondoljunk bele, milyen lenne ha billentyűk híján a vér oda-vissza folyna a testünkben. Nyilván nem lenne aki most leírja ezeket:D
A fekália mint olyan pedig méreg, a legeslegvégső bomlástermékek távoznak ilyen módon, többek közt a lebomlott véralkotók is eképp távoznak (bezony, a vörösvérsejtek csak 120 napig ''élnek'', aztán szdrasztvutye). Nem szerencsés mindezt odabent tartani.

Valahol olvastam, hogy a napi 4-5 székelés lenne az ideális, a napi egyszeri megterheli az egész bélrendszert. Mind testileg, mind lelkileg a kevés alkalomhoz ''idomultunk'', de ez másik történet...

(#31) guga válasza Vamp (#30) üzenetére


guga
Közösségépítő

Valahol olvastam, hogy a napi 4-5 székelés lenne az ideális

[kép]

Én így élek, négy általában megvan, de volt olyan is hogy hajnal kettőkor lovaltam egy félórát a fajanszot, de ez már szerintem nem egészséges.
Ebben szerepet játszik az is, hogy napi 4-6 liter folyadékot fogyasztok.
Rengeteg ásványvíz, van hogy becsapok egy üveggel. Nyáron sokkal rosszabb, mert egyszerre kettőt iszok, másfeles kristályvíz, imádok hatalmasakat és hússzúakat büfögni tőle :DDD

Start Menü\Minden Program\Kellékek\Szórakozás\Hangerőszabályzó

(#32) athomi válasza guga (#31) üzenetére


athomi
veterán

Az ember napi egy ürítéssel számolhat normális esetben illetve nem normális, de azt már részletezte Vamp, hogy miért...
Egy felnőtt ember ilyenkor kb.15-20dkg-tól szabadul meg embertől függően.
Ezek szerint te vagy napi 1kg-t kiszarsz magadból vagy gyuszigombócokat pakolsz ki napi 4-5 alkalommal! :DDD

(#33) guga válasza athomi (#32) üzenetére


guga
Közösségépítő

Nem szoktam méricskélni :D

Start Menü\Minden Program\Kellékek\Szórakozás\Hangerőszabályzó

(#34) kefete válasza guga (#33) üzenetére


kefete
tag

Nagydolog végzés alaptartozéka: patikamérleg, kiskanál. :D

-= Répahegesztő kisiparos =-

(#35) nRu3


nRu3
addikt

Befosok hogy már ilyen topik is van :F

Akkor kell még hasonló jelegü topik is: hányás, pisilés, menstruálás.......... :W

''az élet fantáziadúsabb mint az álmaink'' csak az álmaink néha elérhetetlenek.......

(#36) rdi válasza kefete (#34) üzenetére


rdi
veterán

nem a súlya számít, hanem a hossza és az íze meg bűze :DDD

ugyhogy collstok a legfontosabb

[Szerkesztve]

Fej! Tor! Potroh!

(#37) Tom5 válasza guga (#31) üzenetére


Tom5
addikt

:R :R
Istenvagy...Én is kb ígyvok a dolgokkal!!!! :DDD
Érdekes a topic...a linkek...háááát...azért ezmár beteges...

(#38) guga válasza Tom5 (#37) üzenetére


guga
Közösségépítő

Istenvagy...

Üdv! Ezzel csak óvatosan, mert mivan ha tényleg van :F :D

Start Menü\Minden Program\Kellékek\Szórakozás\Hangerőszabályzó

(#39) guga válasza nRu3 (#35) üzenetére


guga
Közösségépítő

Akkor kell még hasonló jelegü topik is: hányás, pisilés, menstruálás..........

Rajta, mi tart vissza :D ha utána megköszönik, hogy írtál róla mindjárt jól jártál ;) :DDD

Start Menü\Minden Program\Kellékek\Szórakozás\Hangerőszabályzó

(#40) moma


moma
őstag

[link]
:C Perzse lehet fake...

we all deserve a bit of luck.

(#41) SLYM


SLYM
veterán

ez kész :D nekem egyszer reggel a buszon kellett annyira, hogy már fájt a vesém majd behugyoztam. :D
azt, hogy csinálja az ismerősöd, hogy egész nap nem megy el :F mondjuk és se szeretek a piszuárba hugyozni, mert volt, hogy egyszer 2-en is beálltak mellém és rendesen pofáztak miközbe én ott álltam közöttük. na akkor zavarba jöttem és úgy a felénél elakadt. és akkor szépen mintha mi sem történt volna kezetmostam és mentem órára. nem volt kellemes... jameg amikor bejön a tanár a WC-be és mindenki berohan melléd (mert ugye nincs zár az ajtón) a cigijével nehogy észrevegyen. na az se egyszerű :D

(#42) piqla


piqla
őstag

up :C

Szereted az állatokat?

(#43) Frenky87


Frenky87
aktív tag

szerintem szervezet-függő az egész... nekem pl napi 3-4 sárga, és ált. 1-2 naponta barna (nem székrekedős style, hanem normál) ... elméletileg nincs semmi gond a szerveimmel, asszem a testalkatom is átlagos. Enni u.a. eszek mint egy normális ember :)


mondjuk múlt héten majdnem befostam :D kb 5 mp-n múlt h nem megy be...

///

(#44) SLYM válasza Frenky87 (#43) üzenetére


SLYM
veterán

ha ennél rendesen napi 1, vagy 2 barna lenne. régen én is azt hittem, hopgy eszek rendesen, de akkor én is 2 naponta szartam, de most napi 2 az ált megvan :D

(#45) piqla válasza Frenky87 (#43) üzenetére


piqla
őstag

1-2 naponta szarsz? Atyaisten, hat hogy lehetseges az? En altalaban napi harmat, de a napi 2+1 kiados fingas mindig osszejon :DDD

Szereted az állatokat?

(#46) brownus válasza piqla (#45) üzenetére


brownus
veterán

azt mondják, hogy napjában 3x vagy 3 naponta az még belefér:)

és ki pisilt már be, mert úgy nevetett?:)

(#47) lorcsi


lorcsi
veterán

Mi 4-en vagyunk és 3 wc van ;]
nem szokott szerencsére gond lenni :DD

[Szerkesztve]

(ノ◕ヮ◕)ノ*:・゚

Útvonal

Fórumok  »  BLOGOUT  »  [Re:] [guga:] Beszarás
Copyright © 2000-2022 PROHARDVER Informatikai Kft.