Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
Új hozzászólás Aktív témák
-
fsb1000
nagyúr
Nem tudom milyen topicról beszélsz, tudomásom szerint sehol nem vagyok veled nexusban.
És szó sincs kiforgatásról, hiszen te tetted azt az állítást, hogy hd7850 esetén a saphire gyártmányoknál gyakoribb a BS hiba, és azt is te állítottad, hogy a gyártók nem közölnek erre vonatkozó információt.
Engem csak az érdekelt mégis honnan vagy ilyen bizonyos a hibaarányokban, ha nincsenek gyártói adatok.
De egy választ megkaptam. Köszi!
***********Idézlek:
"Az AMD már hónapokkal ezelőtt tudott a hibáról, és egy ideje a partnereit is informálta a problémás alkatrészekről. "
Gondolom nem sikerült eltussolni, mint az akadós dolgot, de azért kivártak pár hónapot hátha mégis." Sapphire a franciaországi kereskedőktől már visszahívta a készleteket, a jelenlegi tulajdonosoknak pedig kicseréli a rossz kártyákat."
Az ilyesmi előfordul a legjobb gyártóknál is. Ha tudják kezelni, akkor nem olyan nagy presztízsveszteség és a vásárlók nem fordulnak el a termékvonaltól.
-
fsb1000
nagyúr
Pedig érdekes adat lett volna....
Egyébként meg egy ilyen félkarú cikkben, ahol alapórajeles NVIDIA-t hasonlítanak tuningolt ATI-hoz legalább direktbe nem illik ilyet leírni:
Ha csak pirinyócskát is, de itt is sikerült lenyomni a 660-at.Persze hogy lenyomta mert volt rajta egy méretes tuning. Ez a mondat egyébként a Valley teszt után olvasható, aminek az eredményei:
HD 7850 -> 26,1
GTX660 -> 30,3
HD 7850 +OC -> 31,0A GTX660 eleve 16%-al megveri a 7850, de mivel van egy ATI-s tuningolt eredmény, ami 2% jobb, ezért mi marad meg az egyszeri olvasóban?
Ez : itt is sikerült lenyomni a 660-at.És akkor ne beszéljek piros szemellenzőről, ami a PH!-s VGA tesztek jó részét jellemzi? Lehet csak én vagyok erre allergiás? Vagy csak én képzelem?
Nem kell semmit félre mérni, csak a célnak megfelelő adatokat kell összehasonlítani és JÓ következtetést levonni. A szerző miért nem írta, hogy 16%-al jobb a GTX660? -
fsb1000
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- OnePlus 8 - újrahasznosítva
- One mobilszolgáltatások
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Gaming notebook topik
- Arc Raiders
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- 1TB Samsung 3,5"-os HDD-k (ár és állapot infók a leírásban)
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad 1 15AMN7! AMD 7120U / 4GB / 128 SSD
- Bontatlan Steam Deck 512GB OLED + Dokkoló + 512 GB memóriakártya
- 1TB-os Western Digital 3,5-es HDD-k (állapot infók és árak a leírásban)
- Apple watch SE3 2025 cellular eladó! Garanciával gyári dobozban
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3889, 100% Akksi
- iKing.Hu - Honor 400 Pro Black Stílusos csúcsteló, nagy tárhely 12/512 GB,3 hónap gari!
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Samsung Galaxy A15 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest