- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tutti Georg: A Microsoft 2025. augusztusi biztonsági frissítései hibásak
- LOGOUT - ezmiez?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- DraXoN: Utolsó 2011-3
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
fsb1000
nagyúr
(#131) zserbox
ha ennyire okos vagy akkor ne itt böfögjTisztelt fórumtárs, megtisztelőnek nem nevezném, hogy böfögésnek minősíted az érvelésem, bár nem csodálkozom ezen reakciódon miután a C2C core-sitásával böfögési szintet is alulmúltad.
Értsd: még mindig nem adtál érdemi választ arra hogy szerinted a C2C miként hozható összefüggésbe a cikk tartalmával.[
(#134) Sondi1986
Ezzel a hsz-eddel max. egyetértek.
A GTX460-at én is hozhattam volna példénak, hiszen azok többsége a ref órajelhez képest 30-40% tuningpotenciállal rendelkeztek..***
És most mindenki nézzen magába és őszintén csak magának válaszoljon a köv kérdésre:.
2,5 éve a PH!-n megjelenhetett volna olyan cikk, ahol a GTX460 30%-os tuninggal szerepel és az ellenfele egy alapórajeles ATI VGA, amit minden tesztben lenyom?(szerintem NEM)
[ Módosította: #65675776 ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nők, nőügyek (18+)
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Otthoni IPTV megvalósítási lehetőségek?
- Kuponkunyeráló
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Honda topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Tőzsde és gazdaság
- OpenWRT topic
- További aktív témák...
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB ZALMAN I3 NEO Corsair 850W
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest