Hirdetés
- Digitális Állampolgárság Program
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Asszociációs játék. :)
- Tökéletes töketlenség
- Szólánc.
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Filmek / Sorozatok 2024/2025
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
"a zárt firmware-ket nem támogatja...": ez konkrétan nem igaz, az igaz, hogy a gyári telepítő cd-n és az alapértelmezett telepítésben nincs benne. de egyáltalán nem nagy kunszt beletenni.
a zárt driver akkor lehet kicsit munkásabb, ha a hálókártyádhoz is kellene.
Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
bambano
titán
válasz Speeedfire #64 üzenetére
és akkor egész pontosan mi van, ha nem a legfrissebb forrásból való csomag van fent?
(#65) lezso6: van backports, mostanában már hivatalos is, meg van volatile repó is.
[ Szerkesztve ]
-
bambano
titán
persze, mi mást.
csak az a lényeg, hogyha 3-as gnome-ot akarsz, akkor kapcsold ki az nvidia kártyát a notebookban, vagy ha kell, akkor meg gnome classic-ot vagy mate desktopot használj mindaddig, amíg meg nem lelik a gnome shellben a bugot.bár nekem nem rohadt le egyszer se a notebookomon a wheezy, igaz, abban quadro kártya van.
-
bambano
titán
válasz Speeedfire #35 üzenetére
utólag visszatekintve ő járt jobban
-
bambano
titán
-
bambano
titán
ha jól sejtem, ez valami ubuntus dolog. ellenőrizetlen forrásból származó, nem az adott disztribúció szabályainak megfelelő csomaggal bármilyen oprendszert fel lehet borítani.
ezzel szemben ha debianod van és a debianos csomagolók elképzelései szerint használod, akkor nyugodtan upgradelhetsz, mert működni fog.
-
bambano
titán
alapszabály, hogy ilyen marhaságot nem tanácsolunk senkinek.
el kell olvasni a megfelelő doksikat, mert bár valóban van olyan frissítési módszer, aminél gond lehet, de ezeket megfelelő tájékozódással el lehet kerülni.eddig nekem csak akkor volt frissítéssel bajom, ha több főverziót átugorva akartam frissíteni.
majd mindjárt jön Jester01 kolléga a 15 éve telepített linuxszával, és jól kiröhög.
szerk: közben átszerkesztetted a hsz-edet.
[ Szerkesztve ]
-
bambano
titán
válasz Neil Watts #5 üzenetére
rendes notebookban az optimust ki lehet kapcsolni.
még rendesebb notebookban működik, nem kell kikapcsolni.Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest