Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- gerner1
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crystalheart
őstag
Amíg ilyen műszaki körökben mozog az ember, nem, csoda, ha nem tud, de én vagy 5 éve egyáltalán nem, és végig humán tanulmányokba, sőt művészetbe ástam magam. A programozási tanulmányok viszont annyiban mindenképp segítettek, hogy mivel megtanultam ésszel felérni egy több tízezer soros programkódot, egy regényt átlátni sem lehetetlen feladat, bár egy kicsit nehezebb.
(Na meg az sem rossz, ha az ember életében először leül egy videovágó program elé, és azonnal tudja kezelni.)
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító bejegyzés
lo Eldöntöttem, hogy a nemes cél érdekében mindent elviselek, most mégis kezd betelni a pohár.A diplomamunkám úgy áll...
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! ARCTIC Liquid Freezer II 420 vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U759 - i3-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest