- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- votlage71: Kábel menedzsment
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
nexusking
aktív tag
válasz
forintuser #16199 üzenetére
Ujjujj
Ezeket a kernel dolgokat még nem vágom. annyit tudok hogy hogy kell romolni, de kernelt cserélni nem tudok
-
nexusking
aktív tag
válasz
forintuser #16194 üzenetére
Ezért kérdeztem a saját telefonom topikjában, hátha vannak tapasztalatok
-
nexusking
aktív tag
válasz
forintuser #16192 üzenetére
Köszönöm, utána nézek, de azért még jöhetnek az ötletek.
-
nexusking
aktív tag
Valaki tud ajánlani főzött romot, ami job mint a CM7?
Ugyanis az előbb említett rommal számtalan problémám adódott, ide tartozik fagyás(sötét kijelző, világító gombok, csak akku kivétel segített), laggolás, oknélküli újraindulás, launcher akadozása, és még sorolhatnám.
Vagy csak a gyári romok biztosak?
-
kolosanyi
veterán
válasz
forintuser #16189 üzenetére
Még alakítgatom. De nem gond egyébként, egyelőre még nekem se. No meg ízlés kérdésében nem érdemes vitatkozni szerintem.
Egyelőre nehezen áll össze egyébként az egész. Nem találok a widgetekhez olyan témákat, amik illenének az egészhez. Szerintem csinálok saját skint a Pure Grid calendarhoz, mindig azt szoktam kitenni. Így legalább biztosan beleillik majd az egészbe.
-
feliks
senior tag
válasz
Dzsuri89 #16184 üzenetére
Valeszeg a kettő közt lehet az igazság. Ha bekékül, azzal jelzi hogy van net, se többet, se kevesebbet. de honnan tudja hogy van net? Nyilván megpingel(vagy valami hasonló) egy oldalt, ha jön válasz, akkor azt hiszi h van nett, ha nem, akkor nincs. Egy google féle rendszer mit pingelne meg? Hát igen, a google-t. Szal szerintem ezért lehet az, hogy ha ki van tiltva valahonnan a kugli akkor nem kékül.. Persze ez csak feltételezés, de így lenne logikus..
-
Dzsuri89
őstag
válasz
mgTerminator #16181 üzenetére
Szerintem meg van köze a Gmail-os szinkronizációhoz. Suliban úgy van beállítva a wifi, hogy csomó oldalt letiltottak (Facebook, Youtube, játék oldalak és még sorolhatnám) és amikor felcsatlakozok rá telefonnal, akkor mindig szürke marad a wifi & térerő ikon. Gondolom valamit leblokkoltak, és ezért nincs szonkronizáció. A PLAY-ről simán le tudok tölteni ingyenes appokat, DE amikor egyszer vettem fizetős játékot, akkor semmilyen értesítés nem jött meg és a játékot se tudtam letölteni. Amikor olyan wifire csatlakoztam, ahol volt szinkronizáció, ott minden további nélkül lejött a játék és kaptam róla levelet.
-
Quqesz
nagyúr
válasz
mgTerminator #16181 üzenetére
hát most nem kekeckedésből,de nekem csinált olyat,hogy a szokásos wifi kapcsolatnál wifi bekapcsoláskor a nyilt hálózatos dumát dobja fel értesítőben,nem kékül el az ikon és emellett simán megy a böngésző bármelyik oldalon(opera).akko most mivan.....
-
mgTerminator
veterán
válasz
bandigyerek #16178 üzenetére
Hányszor mondjam még el hogy megértsétek, hogy annak a kék színnek semmi köze a googlehoz meg a szinkronizáláshoz???
Ha nem hiszitek el akkor töröljétek a google fiókotokat, vagy tegyetek fel egy cyanogen romot gapps csomag nélkül és menjetek fel wifire.... -
Halihó!
Az Index for Androidot Te fel tudjátok tenni? (az index.hu appja)
Nekem a telefonon a Play-ben eleve nem jelenik meg, ha meg a PC-ről próbálkozom, aszongya, hogy nem támogatott a telefon.
Üdv: MaCS
-
bandigyerek
senior tag
-
tybsen
addikt
Sziasztok,
egy baratomnak kellene a nexus s-re a legujabb stock rom, manualian szeretne feltenni. Ami az elso hsz-ban van, az aktualis?
Elore is koszi!Mar nem aktualis, koszi, kozben frissult neki magatol ;-)
-
bandigyerek
senior tag
válasz
mgTerminator #16173 üzenetére
Hát ezt csak úgy lehetne kideríteni, hogy valaki Netezik egy frissen telepített telóval, google login nélkül. Nekem már frissített úgy a SIMI Clock időjárást, hogy szürke volt minden...
-
volvoguy
addikt
Üdv! Van vmi app ami szinkronizáláskor kirak egy kis ikont a status bar-ra mert ICS alatt ha szinkronizál nem jelez...
-
RAID 2
aktív tag
Helló! A kijelző körüli keretet lehet külön cserélni?
-
kolosanyi
veterán
válasz
OberMotz #16164 üzenetére
A fejlesztői beállításoknak pont az a lényege, hogy ne az átlag user piszkálja. Amennyiben fejlesztő vagy, és számodra fontos opció ez, akkor bocsi, én viszont nem értek hozzá, ezért sem nyúlkálok bele ilyesmibe. Ha ébren akarod tartani a kijelzőt, akkor a képernyő lekapcsolását állítsd maximum időtartamra, vagy szedj le valami keep screen on appot, biztos van ilyesmi is. Persze ez csak személyes vélemény.
-
OberMotz
aktív tag
válasz
Slukkica #16163 üzenetére
Sziasztok, van egy nyűgöm, ami már több ICS alapú romnál is előjött, de csak most tudtam behatárolni az okát: ha a Rendszerbeállítások / Fejlesztői lehetőségek / Nem kapcsolódik ki (képernyőt töltés közben) opciót bepipálom, a lockscreen egyszerűen eltűnik. A lezárógombra a képernyő kikapcsol, de a telefon nem zárja le magát. Hiába kapcsolom ki ezt az opciót/indítom újra a telefont/törlöm a dalvik cache-t, a lockscreen nem jön vissza. Tud valaki valami trükköt a lockscreen előcsalogatására?
-
csabibmx
tag
Apex launcher-hez feldobott valami frissítési lehetőséget pár napja amit le is töltöttem 1.1.1 vagy valami ilyesmi apk fájl de nem a Playből (külső helyről) töltötte le.Feltettem de ezután a Playről is frissült mégegyszer.
Ezután kezdődött a mizéria.A heytell-es értesítés hangom ugyanaz mint az sms-é.
Beakadt és folyamatosan kb 10-15 percenként jelzett de nem jött semmi.
Újraindítottam,töröltem az adatokat heytell és sms is de az se segített próbáltam gyári launcher-el használva de úgy is jöttek a jelzések...majd végül töröltem a heytell-t is és újra telepítettem.
Így meg is javult.Sajna újra fel kell vennem mindenkit.
Viszont este feltöltöttem a telót és reggelre közel 30%-ot merült később néztem rá és az Android rendszer 78%-on állt azóta újraindítottam de nem sokat változott jelenleg 71%-ot mutat a képernyő 6%.
Valaki találkozott már ezzel a frissítéssel aki Apex-et használ.?
Lehet,hogy valami sz@r vírust töltöttem le Apex apk néven és az kavar be? -
Asbee
veterán
Én úgy vagyok vele a nexus s mérete az nekem pont tökéletes. Annál nagyobb használat során már zavarna. Előnye is van neki de összességében már túl nagy. Múltkor Note-ot tapiztam. Hát mindennapi használatra mint telefon nem bírnám.
-
kolosanyi
veterán
Egy gyors összehasonlítás:
Hát gyerekek, ez b@szott nagy tepsi lett, nem kéne, Wolfson ide vagy oda.
-
volvoguy
addikt
Üdv! Be lehet valahogy állítani a készüléken, hogyha hívnak és nem veszem fel....esetleg kinyomom akkor a hívó fél számára gyorsválaszt dobjon "hogy X perc múlva visszahívom vagy vmi"? - találtam ilyen opciót a 4.0.4-be...de beállítani nem tudom...
-
havri1
félisten
Basszus...
Alsó toolbarba vagy mi az (alsó gombsorhoz) hozzá akartam adni egy ikont (screen off), és véletlen mellé húztam, és eltűnt...(MIUI).
Most nincs widgetje. Se uninstalállni nem tudom, se használni.
Mi a megoldás???? -
-
feliks
senior tag
-
havri1
félisten
Sziasztok!
1.12.2 gyari miui zip nincs meg vkinek? -
blackmajesty
aktív tag
válasz
blackmajesty #16141 üzenetére
Érdekes. Kikapcsoltam a másik telómat (wp7-es LG), és most működik. Lehet, hogy az volt a probléma, hogy azon is be voltam jelentkezve a gmail fiókomba(az e-mail szinkronizálás miatt), és ez akadályozta a dolgot, vagy csak gond volt a google szerverével? Na mindegy, a lényeg, hogy megjavult.
-
blackmajesty
aktív tag
Hi!
Van egy nagy problémám. Csináltam egy factory resetet a telefonon. Azóta nem érem el a play store-t a telefonomon, és a webes felületen pedig eltűnt a telefonom a my devices-ból. Mit tudok csinálni??
-
hippo0315
senior tag
válasz
hallerlaller #16136 üzenetére
Köszi a helpet!
-
j.e.d.
csendes tag
hallo! ezt a ROM-ot használtam, eddig nagy-nagy megelégedésemre, az update-tel még szebb-jobb lett, de most feltűnt, hogy nincs naptárfrissítési opciót a profilom alatt. nem is frissít sehogyse, ha a naptárban kiveszem a pipát az adott naptár elől (amit felismer, hogy van olyan), azt írja, not synced, ha visszateszem, synced, de közben meg nem. wtf?!
visszaállítottam pár backupot mind ezé a ROM-é), egyiknél sincs, keresgéltem a neten, találtam olyan javaslatot (sokaknál bejött), hogy vegyek fel egy új goggle accountot, akkor lesz ilyen lehetőség, utána lehet törölni az újat, a réginél is meglesz, hát nekem nem jött össze.
találkoztatok már ilyennel? ha nem is, ötlet? hadd ne kelljen most factory resetelnem. -
eeXaa
addikt
...tudna valaki ajánlani nekem egy olyan widget appot mint a sony timescape je? ..vagyis mindent bele lehessen rakni pl: hívás, email, sms, facebook, calendar.. de legalább ezeket...
... én próbáltam keresni de nem találtam.. -
hippo0315
senior tag
A mobil internet adatforgalmi korlátját hol lehet megadni a 4.0.4.-ben?
-
slice14
veterán
Hali, valakinek sikerült életre kelteni a Google Voice-t? Gondoltam kipróbálom, demegadom a PIN kódokat és utána kiírja hogy nem tudta beállítani a hangpostát. Itthonról nemhasználható a voice telóról? Mert a gmail-ből simán megy.
-
hippo0315
senior tag
válasz
hallerlaller #16118 üzenetére
Szuper, valóban jobb mint a nova, köszi az infót.
-
feliks
senior tag
Lehet hülye kérdés, de hogyhogy szinte sehol nemvolt hír róla, és van már nagyon Alfás, de működö Boot to Gecko port Nexus S-re? [link]
Még a B2G projektről is alig volt valahol hír eddig.. -
KrissszG
tag
válasz
havri1 #16120 üzenetére
Oké, ez alapján akkor nincs nyitva, a Google felirat alatt nincs nyitott lakat. Szóval ez pipa.
Már csak tudnám hogyan jutottam el a bootloader képernyőhöz.Próbáltam rajta ezt-azt nyomkodni, de fullra le volt fagyva a telefon, ráadásul tojást lehetett volna rajta sütni, szóval nem akartam, hogy tönkremenjen... gyors akku ki...
Köszi mindenkinek a válaszokat.
-
szucsi
őstag
válasz
havri1 #16107 üzenetére
pont ugyanezt a kombót használom két nexus s-en is, tényleg a legjobb (gyorsaság, stabilitás) a nem-stock rom-kernel párosok közül. Sajnos a rádiójelet eldobja változatlanul mindkettő, két-három naponta. Repülő be, repülő ki, és visszajön, de idegesítő hiba. Nálad nem jelentkezik?
-
havri1
félisten
válasz
hallerlaller #16123 üzenetére
No, en olyat meg nem lattam, hogy oszinte legyek...
-
havri1
félisten
válasz
hallerlaller #16121 üzenetére
Az ok lenne, de azt is írta, hogy bootloader unlock felirat is volt..mondjuk ilyet még nem láttam
-
-
-
hippo0315
senior tag
Sziasztok!
ICS alap launcher-nél beállítható hány képernyő között lehessen választani?
előre is köszi a választ
-
KrissszG
tag
Sziasztok!
Nagyon érdekes dolog történt. A telefon repülő üzemmódban volt, majd kikapcsoltam. Pár oeaval később be akartam kapcsolni. Belenyúlok a zsebembe, hát a telefon tök forró. Kiveszem a tokból és valami bootloader unlock felirat fogad. (angol nyelven használom)
Nem nagyon szántam rá időt, hogy elolvassam, mivel forró volt, a kikapcsoló gombra nem reagált, gyorsan kivettem az akksit.
Stock ICS 4.0.0 van rajta, soha nem volt még okosítva, és a bootloader is a gyári lockolt. Láttatok már ilyet? Mi lehetett az oka? Létezik valami gomb-kombináció ami ilyen bootloader menüt hoz elő? Hátha esetleg benyomódott a zsebemben...
Hogyan tudom megnézni, hogy a bootloader lockolt, vagy unlockolt?
Köszi!
-
havri1
félisten
válasz
OberMotz #16108 üzenetére
A napokban tesztelt 3 ICS közül nekem is a CM9 tetszett a legjobban
Kicsit furcsa volt fél év MIUI után, de használható! Csak nem vmi fürge
Viszont kezdem úgy látni, a vas kevés már ennek az ICS-nek..
Megnézném mondjuk egy SGS2 vagy egy új Razr-en (esetleg az új nexus, ami megjelent egyáltalán??) mit tudna.. -
havri1
félisten
Feltettem Slukk MIUIDrag-TSM 9.3o /Nexus S/ -ját is, hogy szélesebb képet kapjak főzött romok használhatóságában.
ICS , meg MIUI, meg jó, meg minden, de sebességben nagyon alulmarad a PureMIUI-TSM-1.12.2 -től.
Ismét visszakerült végleges használatra, egy Peter Alfonso kernellel.
Ebben 1 hibát észleltem csak : A kamera, videó felvételnél akadozik. Olyan, mintha nem győzné menteni a képet. Sajnos visszajátszásnál meg-megakad 4-5mp-re is néhe. Hang megy, kép áll...
Amúgy viszont vastagon veri az összes ICS romot sebességben
Kiadás óta ezt használom, és azt kell mondjam (sajnos), az ICS még várat kicsit magára nálamAmik beváltak :
- PureMIUI-TSM-1.12.2
- pete_crespo_2.6.35.14_11-06-11
- Hd Widget
- Go Keboard + GB skin
- Wifi Transfer Pro
Ezeket rárakom, és nagyon jól használhatóhavri
-
havri1
félisten
válasz
lord.lakli #16104 üzenetére
+1 gomb
Illetve akkor a klaviatúrán kell írni, a t9 pedig telefon bill kiosztáson.
Vezetés közben sokkal jobb. -
_NCT
addikt
válasz
havri1 #16099 üzenetére
Én erre tudok egy egyszerű hardveres megoldást. Ha elkéri, hogy muti már, akkor a kis kezedből nem adod ki, hanem megmutogatod neki a saját kezedből, és nem ő fog megnyitogatni mindent. Ha így nem jó neki, lehet bemenni a közeli értékesítőhelyre és ott azt csinál vele amit akar.
Bár mintha emlékezetem szerint lenne olyan app, ami egy kis kódot kér, ha bizonyos alkalmazásokhoz hozzá akarsz férni. Csak ez meg elég szívás, mindig beírogatni....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Alkoholista nevelde
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Robotporszívók
- OLED TV topic
- Yettel topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- EA Sports WRC '23
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kiegészítette az öregedő professzionális Radeonokat az AMD
- További aktív témák...
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Vivo X200 FE Blue Használt, újszerű állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest