Hirdetés
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mindent a StreamSharkról!
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Milyen mosógépet vegyek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
bossvico
senior tag
háhá, de nem fog a gátyá tesó.
Azt kéne tudnom, hogy mit írtak meg másképp a tsunami romba, hogy ott egyből ment?
Ennyire könnyen azért nem adom fel. Írtam a supportnak is, de azokhoz nem sok reményem van.
Persze régi nokiákkal műxik.
Okosok jelentkezését várom továbbra is. Jelige: brútúszR5 5600X AIO 240mm Cooler, MSI B550-A Pro, 32 GB Crucial DDR4, EVGA 750W, Sapphire Pulse RX 7700 XT 12GB
-
MrSealRD
veterán
Utánaolvastam, és kb pont ez a valóság. Amíg vásárlási tapasztalatokról írtak a jelentős része boldog volt minden gsm bolt esetén. Volt pár probléma az árakkal de néhány %. Viszont garanciális ügyintézésnél kivétel nélkül 100% negatív tapasztalat... Kemény...
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
Nálam nem zabálja az akksit. Konkrétan kb fele olyan lassan merül a Nexus 5 netezés közben 4G-n, mint a Nexus 4-em merült 3G-n. Azt nem tudom, hogy 3G-n az N5 milyen lenne, mert nem próbáltam.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Uzi74
senior tag
Én úgy látom a térerő jobban befolyásolja a fogyasztást, mint a használt hálózat. Ha az előbb említett -120 dBm-es helyen kell forgalmaznom adatot 4G-n, akkor csúnyán esik az akkuszint, nem bírja ki nap végéig, délután rá kell töltenem, de ha van térerő, 1-2 óráig hotspotként használva az N5-öt 1Gb adat is bele szokott férni és a nap végéig kitart.
A leginkább az szívja le az akkut, ha elfogyott az adatkeret és 64Kbit-es korlátozással próbál 3G/4G-n forgalmazni a teló. (szerencsére mióta 10GB a havi keretem, ez ritkábban fordul elő )Amit nem tud az N5 (legalábbis még, elvileg a hardver tudná), az a VoLTE - emiatt ha LTE only-ra állítod a telót, hanghívás nem fog bejönni - mert azt csak GSM/3G-n tud. (szolgáltatónak is kell tudnia a voLTE-t persze, az sem triviális általában - enyém elvileg tudná)
-
Uzi74
senior tag
Ebben biztos vagy? Itt azt írják nem támogatja a nexus 5 a voLTE-t
https://code.google.com/p/android-developer-preview/issues/detail?id=333Biztos nem az volt, hogy a hívás alatt visszaváltott 4G-ről 3 vagy 2G-re nálad?
Én olyan szolgáltató alatt próbáltam, aki hivatalosan is támogatja a voLTE-t (német O2), de ugyanúgy leváltott 2-3G-re....
A voLTE alatt 4G-n kellene maradnia
(nekem "LTE/GSM prl" módban van alapban és van adatkapcsolat - nem gravity boxból hanem a rejtett stock menüből állítva)[ Szerkesztve ]
-
slice14
veterán
Az én szvsz a 6 inch kicsit sok lenne, mert az N5 még nagyjából kényelmesen el fér a zsebemben, de a 6 col már tuti nem férne el a zsebemben. Meg nincs akkora lapát kezem, hogy egy kézzel simán el tudjam kezelni. Az N5-nél is a felső sarkok eléréséhez kel nyújtózzak.
Amúgy meg a fentebbi képből kiindulva, az N5 jobban néz ki. És amúgy sem cserélném le, mert most vettem májusban (teljesen meg vagyok vele elégedve).
[ Szerkesztve ]
Google Pixel 9 ---- Hirdetéseim: http://bit.ly/2tWSizn
-
tybsen
addikt
én is kedvezőbb árakra számítottam, persze maga a készülék iszonyatosan jó nekem a méret is bejön de az ára nagyon magas. egészen pontosan: nem vagyok benne biztos hogy megéri eladni a nexus 5-öt és ekkora nagy ráfizetéssel venni egy hatotst mert annyival azért szerintem nem jobb. akárhogy is nézzük a kettő különbsége körülbelül egy laptop ára vagy egy tablet vagy mit tudom én ki miben számol. tudom hogy nincs értelme feltétlenül ilyen összehasonlítások nak de mégis arról van szó hogy az ember eladja a meglévő készüléket és vesz egy újat. az eddigi nexus oknál nem volt annyira extrém a különbség de itt most eléggé látványos.
egyébként nem csak mi vagyunk ezzel így nagyon sokakat meglepetésként ért az új árképzés, ha megnézzük a nemzetközi sajtóvisszhangot meg a fórumokat
titokban azért még reménykedem hogy változnak az árak a google play store-ban
[ Szerkesztve ]
-
Az az érdekes, hogy nekem az első hónapban szinte semmit se fogyasztott az asszisztens, kb 2 hete meg elkezdte szívni az akkut. Közben nem jött rá új frissítés, semmit sem állítottam el.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
dozsabalint
senior tag
Itt egy kis monitorozó cucc, ami mutatja, hogy mikor voltak problémák. Már helyreállt.
-
tybsen
addikt
+1, egyelőre nálam is marad a n5 (illetve jön mellé vagy helyette, még meglátom, egy lte n7). Az n6-ért sokallom a 649 EUR-t, egyszerűen nem ér nekem annyit, bár kétségkívül ezt venném, ha nem sajnálnám rá a pénzt. twine, öregszünk
Davzone, várjuk a beszámolót! Grat hozzá előre is!
-
Davzone
senior tag
Itt kint kicsit mas a fizu
Az N5om 350ert ment el kiegekkel egyutt.
Igy 350et kell rafizetnem a 64gb-osra.(+ado de az kb 6% lesz.)
Igy sztem nem rossz biznisz.
A moto 360-t 235$ert vettem(adoval egyutt) mert kaptam ra kedvezmenyt BestBuyban.(Nem volt fekete csak szurke, igy a boltban megrendelte a srac nekem, es hazhoz jon.)
275$ lenne adoval.Fogok postolni, biztos van akit erdekel majd, csak remelem nem omlik ossze a play store mint a nexus4 elorendelesenel. 64gb feher lesz,a feketenel nem tetszik a kek keret.
Motorola Nexus 6 - Moto 360 - Asus Nexus 7(2013) - ChromeCast
-
-
twine
veterán
Szóval megérte az "egysoros" a kv mellet...
Vették az adást...3 hónap elteltével megérkezett a két "kamu pressy" ma...
Gondoltam jelzem, mert ahogy olvastam, voltunk itt egy páran, akinek nem jöttlóf...semmi azóta sem...Nyalóka:
Annyira azért ne keseredjetek el...ma akkor nem nektek lesz nyalóka, hanem az asszonynak...legalább örül hogy nem a telefont b@sztatjátok[ Szerkesztve ]
-
ndlx
aktív tag
Osztom az elkeseredésed, eddig is egy fos volt a naptár, de most végre animált színes fos lett.
Telefonon használhatatlan, már töltöttem is le a TODAY naptárat. Az sem tökéletes, de minimum ilyennek kellett volna lennie a gyárinak.Az már csak hab a tortán, hogy a google task-ot egyik sem kezeli, pedig nem akkor ördöngősség lenne.
Az új gmail sem hatott meg, azon kívül semmi extrát nem látok, hogy nagyobbak a betűk meg szellősebb, ami nekem se nem előny se nem hátrány, szóval amit eddig láttam az L csodából, elég lehangoló.
Ezen kár volt eddig szuttyogni. Főleg ezen a naptáron.
[ Szerkesztve ]
-
ßrainiac
addikt
En a pirosamra a fekete metal matricat akartam, az baromi jol all neki. De most felqrt az uj Nexus ara, az 5-os meg mar "regi" (meghat ez az L nemjoves mizeria..), kell valami nagyobb, szebb kijelzovel szerelt, jobb kameraju cumo. Persze ennek is jo a kameraja, meghat mindenre tokeletesen eleg, dehat ez a kutyubuzisag mar csak ilyen
Szoval ha lesz kis zseton, elpasszolom es kiprobalok megint vmi foschtalicskat, ami immaron sokadszorra raebreszt majd, hogy csak a nexus...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest