Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
GAthersw
csendes tag
Sziasztok!
Kisebb dilemmában vagyok és gondoltam, hátha tudtok segíteni dönteni. Kb. 3 éve végig CM romos telefonjaim voltak, most döntöttem úgy, hogy veszek valami komolyabb hardverrel megáldott telót. Nézegettem több félét, köztük a Nexust is (telenornál elég jó áron meg is kapnám), aminél a Google UI ugye nem ismeretlen a CM-ek révén. Mostanában viszont forgattam egy SGS3-at is és bevallom kicsit vonzanak a Touchwiz fancy dolgai. Hasonló árban van, de tudom, hogy sokkal gyengébb hardvert kapok a pénzemért és a Nexusra ugye gyorsabban/tovább jönnek az android frissítések...
SGS 4 is nagyon tetszik, de kétszeres árat nem szívesen adnék érte.
Vannak N4-re olyan szoftveres okosságok amikkel a Samsung által adott dolgokat bele lehet préselni a Nexusba?
Például drama shot, eraser mode, sorozatlövés? -
GAthersw
csendes tag
Azért azt kijelenthetjük, hogy a Nexus 4 tovább lesz támogatva mint az SGS3 vagy akár az S4 bátran, nem?
Nem mondom, hogy azt akarok, csak azt, hogy tetszik, lehet csak azért, mert eddig is CMet használtam ami nem üt el túlzottan a gyári Androidtól, az SGS3 meg nagyon más volt kézben, tetszettek a szoftveres "trükkök" amiket tud, bár lehet, hogy ezek csak elsőre jópofák. Viszont a mindennapi használatban sokkal jobb a Nexus 4 (1GB ram vs 2 GB, Snapdragon S4 pro vs Exynos)?!
[ Szerkesztve ]
-
GAthersw
csendes tag
Néha magától kikapcsol a telóm (nem hiszem h dead screen mert sima hosszú bekapcsológomb nyomásra bekapcsol). Más tapasztalt ilyet? Most franco plus 193 van fent, előtte sima franco 191,azzal is előfordult. Stock 4.3 nincs undervoltolva. Ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy ZFold6 256GB/16GB Navy Blue+ Ajándék adapter
- iPhone XR 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 81%/p3814/
- iPhone SE 2022(3Gen.) 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./p3813
- Bontatlan Iphone 14 Plus Starlight + Armor tok
- Eladó iPhone 12 Pro Pacific Blue 128Gb független Akku 80% ÚJSZERŰ ÁLLAPOT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest