Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Scooter74
őstag
válasz Stimpy001 #46663 üzenetére
Szia!
PA-t még nem használtam de Purityt igen. A Purity egy nagyon jó rom nem csak a saját kernelével használtam, hanem Hellscore kernellel is.
Az üzemidő is nagyon jó vele.
Amit még tudok ajánlani neked az a Mahdi rom, mondjuk az jobban merül mint Purity.
Amúgy Feljebb beszúrtam 2 képet arról, hogy a PA hogyan bánik az akkuval ami egész meggyőző, igaz nem nálam volt ez hanem barátomnál, de már én is leszedtem ha előbb nem, de hétvégén minden kép fel akarom tenni és kipróbálni.Nexus S => Nexus 4 => Nexus 5 => LG G4 => OnePlus 3 => Xiaomi MI MIX 2 => < la passione ci guida >
-
bAtt001
addikt
válasz Stimpy001 #46684 üzenetére
elvileg magától fel kellene telepítenie. dugd rá a telefont menj bele az eszközkezelőbe és ami hasonlít a telefonra azt töröld le majd lehúzod és újra rádugod a gépre, nekem is volt már ilyen gondom, vagy esetleg tedd át camera módba azután tudsz a DCIM mappába másolni bármit, ez nekem eddig mindig működött
-
pcnet
addikt
válasz Stimpy001 #46684 üzenetére
Ha nem megy, hagyd. Playről töltsd le Shuttle FTP-t, gépre pedig Filezilla-t. De gépen megteszi Total Commander is. FTP kapcsolaton tudsz telefonra másolni. Vagy AirDroid szintén Playről. Nekem eddig nem sikerült MTP-t varázsolni, akármilyen drivert tettem fel. FTP-n másolok mindent, nem kell madzagozni.
[ Szerkesztve ]
“A szervizben munka folyik, nem víz. Ezért a szerviz rövid i.” by Fagyallo
-
NTonee
veterán
-
aizen92
addikt
válasz Stimpy001 #46689 üzenetére
Wugfresh toolkitet rakd fel és ott menj végig a full driver installation guide-on.
Win 8.1en én MTPt sehogy nem tudtam megoldani, így PTPn flasheltem végig.
Egy hátránya van, hiába tudom így flashelni, sajnos ES file explorerrel hálozaton másolom a fájlokat vagy airdroidon keresztül.
[ Szerkesztve ]
"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
NTonee
veterán
válasz Stimpy001 #46694 üzenetére
ha csináltál backupot, akkor visszarakod és újrakezded. Ha nem csináltál, az szívás. Akkor Wug féle toolkitet használva felrakod a factory image-t és mindent újrakezdesz.
szerk: ...vagy, leszedheted a legújabb cwm recoveryt, újraindítod a telót bootloaderbe, és fastboot parancsokkal beflasheled gépről. Utána reboot az új recoverybe és mehet újra a rom.
[ Szerkesztve ]
-
NTonee
veterán
válasz Stimpy001 #46697 üzenetére
igazából, mivel eleve nem látja a telefonodat a gép, így valószínűleg nem fog menni. De azért...
Ha nincs telepítve adb driver, akkor ezt a drivert erőltesd rá az eszközkezelőben látható Nexus4-re. Aztán kellenek az adb/fastboot fájlok, csomagold ki a "c" meghajtó gyökerébe. Töltsd le innen a legújabb cwm recoveryt a Nexus 4-hez, másold szintén a "c" meghajtó gyökerébe. Cmd ablakban add ki ezeket a parancsokat:
fastboot devices- meg kell jelennie a telefonnak, ha nem jelenik meg, akkor nem jó valami.
fastboot flash recovery "recovery neve".img
[ Szerkesztve ]
-
petipetya
nagyúr
válasz Stimpy001 #46681 üzenetére
Töltsd fel a romot a Drive-ra vagy Dropbox-ra, majd a telón töltsd le. Illetve némelyik fájlkezelőben (pl. ES) lehetőség van ezeket a felhőket beimportálni, és így nem is kell hozzá a dedikált Drive/Dropbox alkalmazást telepíteni. Még kényelmesebb is, mint azokkal.
Feltéve persze, ha van aktív netkapcsolat.
"nincs rá lezsóidő"
-
w333
félisten
válasz Stimpy001 #46729 üzenetére
Light Manager ! (de hogy nagyon halvány ezt nem értem ... )
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
gery2123
őstag
válasz Stimpy001 #47052 üzenetére
8 órás akku idő, és kapunk pluszba s9 alázó kamerát.
Bocsi de ez hirtelen ki jött belőlem.
És tényleg van mit javítani, és elsősorban a kamera miatti reboot ami szerintem gáz.Mr.Rain: en is stock romot használok jelenleg, de az akku azért egy purity hellscore parostol messze van. Nem mondom, hogy sokkal de ott jobb volt azért.
[ Szerkesztve ]
-- PSN_ID: GerY2123
-
petipetya
nagyúr
-
twine
veterán
válasz Stimpy001 #47292 üzenetére
"Szóval nem értem mi ez a nagy ellenszenv a bolti garis telókkal szemben, meg kell válogatni hol veszi az ember...ennyi"
[link]
Ajánlom az "informatikus" bekezdést(a pedálsoros kép alatt)..érzek némi párhuzamot...
Akinek pedig nem inge, nem veszi magára...[ Szerkesztve ]
-
Scooter74
őstag
-
válasz Stimpy001 #51594 üzenetére
De semmi nem lesz megosztva a g+-ra, automatikusan feltöltött képekből. Most komolyan, ezen rugózol, amikor elég csak felmenned, megnézned, és rögtön látnád, hogy rajtad kívül senki sem látja azokat a képeket.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
aizen92
addikt
válasz Stimpy001 #51816 üzenetére
Itt segítünk összezavarni.
Eleget offolunk itt....[ Szerkesztve ]
"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest