Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
moonlight115
őstag
válasz
Geri Bátyó #2226 üzenetére
Köszi, örülök, hogy tetszenek.
-
moonlight115
őstag
válasz
Geri Bátyó #2222 üzenetére
-
moonlight115
őstag
válasz
Geri Bátyó #2222 üzenetére
Köszi, megrendelésre csináltam, a Palotaszálló Lillafüreden.
Elolvasom az írásod, nem tudom, megjelent-e már, megnézem. Hú de rég voltam itt! A festés sok időt elvesz minden mástól. Még keresem a stílusom, remélem egyszer megtalálom! -
moonlight115
őstag
válasz
Geri Bátyó #2219 üzenetére
Ez így van!
Boldog új évet kívánok, jó sok rendetlenkedéssel! -
moonlight115
őstag
válasz
Geri Bátyó #2217 üzenetére
6 hónapos és máris amcsi börtönszökevény! Nagyon menő!
-
moonlight115
őstag
válasz
Geri Bátyó #2213 üzenetére
Nagyon édes! Kis lázadó. Kéket hord lány létére!
-
moonlight115
őstag
válasz
Geri Bátyó #2211 üzenetére
Nagy babának tűnik! Nagyon aranyos. Hogy hívják?
-
moonlight115
őstag
válasz
geprombolo #2206 üzenetére
Hát, csak kígyónak lábsó, kopaszodásra fitoösztogén.
-
moonlight115
őstag
válasz
Geri Bátyó #2204 üzenetére
Akkor nem sótlan. 😆
-
moonlight115
őstag
válasz
Geri Bátyó #2202 üzenetére
Ha felszippantod, attól paprikás hangulatba kerülsz? 😄 Vagy mint aki be van sózva.😂
-
moonlight115
őstag
válasz
Geri Bátyó #2200 üzenetére
Én imádok hapcizni borsolás közben! 😄
-
moonlight115
őstag
válasz
Geri Bátyó #2198 üzenetére
Törtél már borsot a saját orrod alá?
-
moonlight115
őstag
válasz
Geri Bátyó #2195 üzenetére
Borsos árú borsok
-
moonlight115
őstag
válasz
Geri Bátyó #2193 üzenetére
Mik az extrák?
Szóját szoktál főzni? Nekem most azt kéne enni a fitoösztrogén miatt, de még sosem használtam. -
moonlight115
őstag
válasz
Geri Bátyó #2191 üzenetére
Jó lett a lecsó tavaly júniusban?
-
moonlight115
őstag
válasz
Geri Bátyó #2185 üzenetére
Ezer bocs, hülyülök, azt hittem, már válaszoltam erre, de nem. Csak képzeltem.
Nagyon jó, hogy pozitívan fogja fel, fél gyógyulás. Nekem a covid alatt sokat segített, és a homeopátiás szer is, köhögésre. Életemben nem múlt el ilyen hamar, 2 nap alatt az a fullasztó, száraz, éjszakát megkeserítő köhögés. Azóta hiszek benne, pláne, hogy a háziorvos barátnőm és osztálytársam ezzel foglalkozik évek óta.Fincsi lehet ez a babos káposztás izé! Kb. 2 evőkanállal bírnék megenni belőle.
Én épp egybefasírtot sütök egyik vendégemnek. Egyszer vittem neki kóstolót, és most megkért, hogy süssek neki, mert holnap vendégség lesz nála. Remek! Már nemcsak fodrász vagyok, hanem szakács is.Viszont jó vendég, van, hogy kétszer jön egy héten és szimpatikus is, plusz igen bőkezű.
Meg jólelkű.
-
moonlight115
őstag
válasz
Geri Bátyó #2183 üzenetére
Te jó ég! Azóta van valami híred róla? Jobbulást kívánok.
Mostanában annyi a baj, szomorúság. -
moonlight115
őstag
válasz
Geri Bátyó #2181 üzenetére
Minden könyvét olvastam, csak a Primerolt nem. Megvan e-bookban.
Láttátok a szalagot a virágon Egérke sírján? Rajta van az :L. Olyan megható. Utálom a halált. Tegnap volt egy vendégem, a 34 éves fia 4 hete halt meg balesetben az M5-ön. Vétlen volt. Egy koszovói sofőr elaludt vezetés közben és csatt...Borzasztó. Zokogva mesélte a körülményeket, előzményeket, a mi lett volna ha...-t. Nem tudom, hogy lehet ezt feldolgozni. De még mindig a hatása alatt állok.
-
moonlight115
őstag
válasz
Geri Bátyó #2179 üzenetére
Csak ez a kiadás ilyen drága, de nem az összes példány. A 13. kötetet láttam 25 ezerért a Jófogáson vagy egy antikvár oldalon. Majd ezt kérem karácsonyra.
Pocketbookot is próbáltam, a tesómét, csak annak nem volt háttérvilágítása. A Kobót azért választottam, mert 7 colos és szép fehér.Vízálló, bár biztos nem a Balaton közepén fogom olvasni.
Nekem 4 éve egy Samsung A 20-asom van, teljesen jó. -
moonlight115
őstag
válasz
Geri Bátyó #2176 üzenetére
Ó, a Francia históriát én csak háromszor olvastam végig, a 13. rész csak e-bookban van meg, a többi 12 pedig pont abban a kiadásban (2000-es évek), aminek egyes kötetei baromi drágák, 25 ezer körül vannak, de nem mindegyik, csak inkább a vége felé. Az egyik olvasós csoportban írták, aztán utána is néztem. De mindegy, úgysem akarom eladni. A fordítás érdekessége, hogy ha jól emlékszem, a 4. kötettől más a fordító, nekem egyből feltűnt. Görög Lívia jobb volt. Vagy csak megszoktam.
-
moonlight115
őstag
válasz
Geri Bátyó #2170 üzenetére
Ez jó ötlet. Atyaég! 10 éve írtam ide!
Egész klassz ez a Dream Theater, jó a dobosuk.Egérkén még mindig nem tudok napirendre térni, egyszerűen nem megy ki a fejemből.
A 42-höz: Évek óta el akarom olvasni a trilógiát, fel is töltöttem az e-book olvasómra, ami egy szuper Kobo Libra H2O, tavaly kaptam névnapomra, pont egy éve. Eddig 736 db könyvet raktam rá, úgyhogy bőség zavara van.
Idén 20 könyvet olvastam, tavaly 70-et. Jól rákattantam. A Facebookon remek olvasós csoportok vannak, ajánlgatunk egymásnak, és amit sokan dicsérnek, letöltöm. Hú, rengeteg jó könyv van, mindig fedezek fel újakat, akik kedvencek lesznek. Előbb-utóbb a Galaxis is sorra kerül. Legutóbb Zoltán Gábor Orgia c. könyve volt rám nagy hatással. Erős idegzetűek ajánlom, nekem a letehetetlen kategória.
Erről jut eszembe: Kire mi volt nagy hatással mostanában?Ha javasolhatok valamit: tegyünk fel kérdéseket bármiről, aztán akinek kedve van, válaszol.
-
moonlight115
őstag
válasz
Geri Bátyó #2158 üzenetére
Geri Bátyó, minden rendben,
A sztoridon jót nevettem ! -
moonlight115
őstag
válasz
aggleány #2155 üzenetére
aggleány, ha nem vagy bágyadt,
Kukkants be az :L topikba,
Itt vidám cimborák várnak !Geri bátyó, térj vissza ezennel,
Most rímfaragás folyik ott ezerrel ! -
moonlight115
őstag
válasz
Geri Bátyó #2138 üzenetére
Előre a Hódfény sugárúton !
-
moonlight115
őstag
Jó ez a topik, most találtam rá.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! GAMER PC: Új i5-14400F (10 mag/16 szál) +RX 6800 16GB +16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Nagyon kedvező áron!Eladó Synology DS923+ Alza Gari 2027.10.23-ig
- Enermax Maxtytan 750W Titanium Moduláris Tápegység
- Cooler Master MWE Gold V2 1250W Moduláris Tápegység
- Thermalrigt 750W Gold PCIe 5.0 12VHPWR ATX 3.0 Tápegység
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3! R3 7320U / 16GB DDR5 / 512GB SSD
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest