- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- bambano: Bambanő háza tája
- Kalacskepu: Elrontott Radeon X1950 Pro megjavítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- talmida: Változások
- 25
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Scythe_
aktív tag
Sziasztok!
Nagyon jó a cikk, és kösz érte. Nekem is ilyen ramjaim vannak, és én is elégedett vagyok velük. Nekem most _szinkronban_ megy a procival (C2D E6420 2.14GHz @ 3.21GHz FSB:400MHz RAM:400MHz (effektiv 800) CL4-4-4-12 2.1V) és láttam, hogy a ramok nálad 2.2V-al mennek 930-at.
A kérdésem az lenne, hogy szerinted/szerintetek érdemes-e (nem károsítja-e) a feszt. felemelni 2.2-re és úgy járatni 930-on állandóan (merthogy nekem szinte mindig be van kapcsolva) és hogy egyáltalán a gyakorlatban nyerek-e vele valamit? Arra gondolok, hogy így már nem lennének szinkronban, és lehet hogy amennyit a nagyobb átvitellel nyerek, az aszinkron mód miatt el is veszne.A Kingmaxokkal nekem is gondjaim voltak, nem indultak el, ha egynél több volt benne, sem dualban sem sehogy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi 14C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- HP 15 Pavilion FHD LED Matt Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB RAM 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest