Hirdetés
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A fénynél gyorsabban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
válasz nyisziati #3898 üzenetére
Nekem az üres Win7 betöltés után (és nincs mindenféle szirszar program az indítópultban) 1,8GB lefoglalt RAM körül van. Két dolog indul a rendszerrel egy régi uTorrent meg egy ősrégi Fraps. Ezek ketten nem visznek 100MB RAMot
Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
-
nagyúr
válasz nyisziati #4360 üzenetére
Bizonyára azt is lehet. Cégnél úgy lőttem be az összes gépen, hogy ne töröljön semmit, hanem automatikusan archiváljon az általam megadott célhelyre, így nem veszik el semmi és visszakereshető bármikor ha valami nem kerek, az utóbbi 3 év termése félre van így téve.
Ha meg tutira nem kell, 2 mozdulatból törölhető.RyZsa konfig: R5 5600X, Gigabyte X470 Aorus Gaming 7 Wifi, LF III 360 Dark AIO, 4*8 GB Patriot Viper Steel 4400 CL19 KIT, TT TGS 650W RGB, Netac 930E 250 GB, Sapphire Nitro RX 480 8 GB, DELL P2417H *2, Thermaltake Core X31 Riing
-
hobizoli
nagyúr
válasz nyisziati #4789 üzenetére
mondjuk egy kortars Ritmo Abarth meg megis keresztbe megette vmiert
ez megint olyan, mint a mk2 Golf 1.6TD 70lo 133Nm-s majmolasa meg akar ma is, amikor a Tipo 1.9TD meg 92lo 186Nm volt ugyanakkor ugyanannyiert, es alapfelszereltsege is nagyobb volt
digo turbo dizelekbol nem tudtal venni centalzar e.ablak forimeros kmora es olajnyomasmero nelkul autot, mert ez minden TD-ben ott az alapfelszereltseg resze volt mar akkor
mindket motor kamras dizel volt ugyhogy ha hidegen verted neki, akkor hengerfej repedesre nagy volt az esely itt is ott is
semmivel nem volt tartosabb vagy jobb az a jurgendizel, max a sosemvolt meg fele sem igaz legendakbantöbb drón kell ;P
-
hobizoli
nagyúr
válasz nyisziati #4796 üzenetére
mutatoba Ritmo-bol is van most is, ha kell
csak vkinek meg nem eletcelja egy 40 eves autoban uldogelni meg ma is napi szinten, mint egyeseknek, akik szerint a regi autokban meg volt anyag
aztan volt a f.szt volt, 1tonnat alig ertek el sulyban ezek ujonnan is
szep videok, csak ezekben mi a gyari eredeti a boden kivul?
jartam gyorsulasikra regebben, csinaltunk olyan autokat haveri korben, hogy 4 ev alatt 3x modositottak miattuk a kategoria kiirast, hogy a szegenyke hongdasok levegot kapjanak, mert az eredeti 1.6 helyett mar a csalos motorkent berakott 2.0 VTEC-ük is keves volt
------
a kedvedert megkerestem az elobb a gyari 0-100 adatokat, hogy lassuk mennyire is volt "sportos" egy GTI Golf akkor
referenciakent a Ritmo 130TC Abarth az 8.0-t tudott
mk1 Golf GTI 8v 8.8sec
mk2 Golf GTI 8v 9.7sec
mk2 Golf GTI 16v 9.0sec
mk2 Golf G60 8.3sec
Tipo 16v "Seidicivalvoe" 8.2sec
1.4 UnoTie 7.7sec
Delta HF Integrale 16v 5.7sec
ez a G60 is vmi akkkkkora egy legendanak van tartva vmiert, csak igazabol meg relativ uj koraban is egy betegagy volt a G lader rajtuk, sorban hullottak szet
a G60 16v Rally kivitel meg valodi rally-n sorban esett ki, alig fejezett be futamot celba erkezessel, mikozben ugyanakkor az Integrale-val meg szetnyertek a vilagot, 6 even keresztul az volt a rally VB auto
Polo G40 detto, az UnoTie meg PuntoGT-kkel romma cigiztettuk oket drag-n, ha veletlenul kitevedt egy mukodokepes darab, azert koptak azok ki mezonybol pillantok alatt, mert nem rugtak labdaba
atalakitottak azokat is turbosra, csak a befecskendezorendszere egy kokorszak volt egy digoehoz kepest, a motor bele meg egy ropi
ezert sem ertem, hogy mire vergodnek ezekre ennyire
PGT motorbol kihoztunk a szeria belsovel 250loeroket stabilra, racen mentek 280-300loerovel szeria bontatlan blokkal 2bar toltonyomason, nem kellett hozza kovi belso sem, de azzal 300lo stabilan menne
fujd mar meg a 1.3-s G40 motort vagy a Golf G60-s szeria motort ennyivel, reg kikonyokolnek a banatbatöbb drón kell ;P
-
válasz nyisziati #4857 üzenetére
Vajon a franciák alatt nem fog visszaesni ez a fejlődés ?
Amúgy nekem sosem volt bajom a céges francia kocsikkal. Mind elvitt a-ból b-be. Sőt a környékemen egy időmben nagyon sok francia autó járt, csak aztán átállt a nagy cég Totojára.
A helybéli oktató is áradozott a francia kocsikról, csak azért vett német buszt, mert épp az volt olcsó De mind az oktatóautó, mind a maszek autó francia volt.Le az elipszilonos jével, éljen a "j" !!!
-
koby11h
őstag
válasz nyisziati #5158 üzenetére
Nekem most zsigeri ellenállásom van az ellen ami nem az én munkám. Behúztam a féket, ennyi. Én sem értek hozzá!
Az ilyennek minek bármiben segíteni amihez közöm nincs:
Szaisztok,
...
Ilyen most tapasztalok elősször.
Tudntok segíteni?Magyar, de egyetlen mondatot nem tudott hibátlanul leírni (a ... helyén lévőben is mondatonként 2 hiba van), helyesírás ellenőrző fut a gépén és arra lusta, hogy normális munkát adjon ki a kezéből.
Ráadásul olyanban kér segítséget sokadszorra amit nem mi supportálunk a kezdetek óta..."C3PO egyetlen igazi hibája, hogy választékosan fejezte ki magát a sok bugris között..."
-
Elemental
addikt
-
KROK640
nagyúr
válasz nyisziati #5158 üzenetére
Igen, nem akarnak tanulni.
De ez hagyján, a nagyobb baj, hogy azt a luxust, hogy nem tanulja meg (tényleg apróságokról van szó) nem hajlandó megfizetni.
De ha neked kell valami, akkor rögtön "fog a ceruza", mert hát anyagár, meg ennyi meg annyi idő, stb.Nagyon üdítő kivétel a közvetlen szomszédom, aki mellesleg háztartási gépeket is szerel. Az utóbbi években kétszer javított nekem mosógépet, meg egyszer mikro sütőt, legutóbb még az anyagárat is alig tudtam rátukmálni (előtte meg semmit nem fogadott el), miközben legalább 5 éve nem hívott át, hogy bármi baja is lenne számítógépének, pedig ingyen csináltam neki én is mindig. Igaz elég jól megcsináltam neki legutóbb (Windows, meg szoftverek feltelepítése) de kezd az a gyanúm lenni h közben meg is tanulta magának.
Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
válasz nyisziati #5147 üzenetére
+++++
Pláne ha előtte előadta, hogy jaj annyira nem kell. És ezt írásban.@prolad : Auuuu
Nekem ma ilyen wifi gond volt egy kollegánál, hogy neki nincs háló. Mert a telefonról adott neki netet melóba jövet és biztos azért.
Nétem hogy wtf. Mondom hát próbáltad a céges wifire? Próbálta, nem megy.
Odamegyek, katt, csatlakozik, ping, van.
Ja ezt ő nem csinálta.Headshot.
Mutogatni való hater díszpinty
-
Lenry
félisten
válasz nyisziati #5198 üzenetére
valaki nagyon be akarja kapcsolni egy osztálytársnője telóján a kamerát...
amúgy mi a fenét lehetne látni? a telefon kamerája a telefon hátlapján van, tehát 99%-ban fekete semmit látsz, mert zsebben / táskában / asztalon fekve van a telefon, a maradék 1%-on meg a földet.
szelfikamerán meg nézheted a kiscsaj fejét, ahogy elmélyülten bambulja a facebookot.
erre én nehezen tudom rárántani...[ Szerkesztve ]
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz nyisziati #5242 üzenetére
Azért valószínűleg azt az autót lízingelték havi párszázezerért (vagy nem tudom, mekkor a lízingíja egy ilyen árkategóriájú kocsinak), nem egyszerre toltak ki rá 30 misit (legalábbis én így tenném). A liftekre viszont valószínűleg egyszerre kellene egy szabad szemmel is látható nagyobb összeget költeni.
[ Szerkesztve ]
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
koby11h
őstag
válasz nyisziati #5275 üzenetére
Ha átülök a laptophoz - mert pl. kint jó idő van, friss levegő és a teraszon jobb lenni akkor T6700, 4GB, 128 SSD, Win10 és minden nagyon fasza. Kiülök, írok pár leírást hibamegoldásokhoz, vagy megnézek egy részt az Expansion vagy Westworld adott évadából. Bőven elég. Mindenkinek igénye és pénztárcája szerint.
"C3PO egyetlen igazi hibája, hogy választékosan fejezte ki magát a sok bugris között..."
-
DJGABI
addikt
válasz nyisziati #5275 üzenetére
Az a VGA lópikulát nem ér, ha játék, meg főleg mai, akkor budget gamer-nek GTX 1050 ti alá nem érdemes menni, azt a táp is simán elbírja. De inkább RX 560/570.
i7 felesleges, vagy hát 20%-kal izmosabb egy i5-3450-nél többmagosban, single core meg amaz erősebb is.. Szerintem egy ilyen simán jobb vétel. Meg inkább a 8 giga RAM bővítés, oszt jó napot
<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz nyisziati #5402 üzenetére
Ha az emlékeim nem csalnak, az id-nél NeXT gépeket használtak a Doom és a Quake fejlesztésekor. (A Doom-nál NeXTcube rémlik valami YouTube videóból , meg valahol említették a NeXTstation-t is.)
Szerk.: Jól emlékeztem, legalábbis a Wikipedia szerint is NeXT gépeken fejlesztettek. (Itt a NeXTstation képe van a cikkben.)
[ Szerkesztve ]
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
koby11h
őstag
válasz nyisziati #5599 üzenetére
Igen! Vidék, reggel kocsival viszem mindkét gyermeket általánosba, dugó kb. 2-4 perc a 10 km-en. Délután együtt megyünk haza is napköziből, így tiszta ráfizetés lenne időben és pénzben is ha 1 órát csúszna minden.
Olyan ez mint az óraállítás, bármi lesz is (téli marad, nyári marad, marad az állítás) mindig lesz akinek tetszik és akinek nem"C3PO egyetlen igazi hibája, hogy választékosan fejezte ki magát a sok bugris között..."
-
-
-
-
válasz nyisziati #5765 üzenetére
Neked. Másnak meg... (Meg elrágja a kutya macska hörcsög, macera takarításnál, elesik benne, elszaggatja.)
Ne magadból indulj ki, én is tudom kezelni a drótjaimat (valamennyire), de a legtöbbeknek ezek csak macera.
És egy laposon ugyanúgy van elfogadható képernyő, billentyűzet.Na meg a legtöbbeknek, ha egyszer valamivel gond volt, akkor az már világvége.
[ Szerkesztve ]
Mutogatni való hater díszpinty
-
-
-
KROK640
nagyúr
válasz nyisziati #5909 üzenetére
Sajnos a törvények miatt megtehetik ezt velünk
A hátad mögött kijelentettekkel én is jártam hasonlóan. Egyszer táppénzen voltam otthon (egyébként részben munkahelyi balesetet rá lehetett volna húzni, nem de akart az ember ezzel vacakolni, mert ott kéne dolgozni még egy darabig jeligével csendben nyög) amikor is pár nap után felhív a cég HR-ese reggel 5(!) órakor, hogy amennyiben a mai nap nem megyek be dolgozni, és adok le nekik egy táppénzes papírt, ő november 5-el kijelent (vagyis mielőtt táppénzre mentem már azelőtt). Na bementem, lehúztam a napot, meló után go orvoshoz, papírt megszereztem, visszarohantam vele, aznap zárásra bőven le volt adva a papír.
Másnap bementem 1 órát melóztam, mikor jött a közvetlen főnököm, hogy november 5-től ki vagyok jelentve és távozzak. Majd hozzátette ha a táppénz köv hónapban nem jönne akkor jöjjek vissza. Ezen gyanút foghattam volna, hogy volt már ilyen ...
Persze táppénz nem jött. Visszamentem decemberben, jajj karácsony stb.
januárban visszamentem, akkor közölték h az engem alkalmazó cég jogutód nélkül megszűnt. Közben annyit megtudtam az OEPtől, hogy papíron sosem voltam táppénzen ...
Már bánom h nem mentem munkaügyi bíróságra.Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
dingdongkng
tag
válasz nyisziati #6018 üzenetére
Értem hogy ekkor ez volt meg minden, meg nekem is van ezzel tapasztalatom, de annak tényleg mi értelme volt, hogy volt egy sor telefon, amikben volt <100 Mb memória, ami bővíthető sem volt de volt benne MP3 lejátszó. Egy album alig fért rá. Miközben a HDD-s Mp3 lejátszók éppen kezdtek olcsulni, de a MiniDisc is egy teljes ligával jobb megoldás volt. Amin mellesleg a szabvány 3.5mm-es csatlakozó volt, tehét nem kellett valami mellékelt szart használni. Akkor is ha a mellékelt szar éppen egy kicsit jobb volt.
[ Szerkesztve ]
A kávéautómata előtt mind egyenlők vagyunk...
-
válasz nyisziati #6027 üzenetére
2003-ban Google nem annyira, de Altavista, Yahoo, meg egy rakás szabadszavas már volt. Ezek nélkül a felsőoktatást sem végzem el, mert olyan szinten nem voltak tananyagaink, hogy még. (Értsd, a kötelező tananyagokból volt mondjuk 3 példány az egyetemi könyvtárban )
Szóval fogtad a tételsort, és keresőMutogatni való hater díszpinty
-
-
dingdongkng
tag
válasz nyisziati #6026 üzenetére
A MiniDisc-el valóban az van, hogy a világ összes pénzét el lehetett költeni egy lejátszóra, de ilyen 2003 környékén annyira ez már nem volt muszáj. Nagyon olcsó így sem volt, de azért ennél olcsóbb. Ugye műsoros MD lemez szinte alig létezik. Az meg hogy a diskek drágák az oké, de cserébe nem nagyon kellett több mondjuk 4-nél kb összesen.
Jah a HDD-s mp3 lejátszók tényleg drágák voltak. Valaki erősen túlfizetett a creative jukeboxomért.
A kávéautómata előtt mind egyenlők vagyunk...
-
KROK640
nagyúr
válasz nyisziati #6027 üzenetére
Én is a saját szoftverével raktam rá az mp3pro-t. Ugyanúgy mint az MP3-at. Előtte mp3-ból mp3pro-t konvertáltam, és aztán feldobáltam. Simán lejátszotta. Kísérleteztem, próbálgattam, és így jött ez a felfedezés. Nagyon megörültem ennek a dolognak persze.
Akkoriban (2003 áprilisában vettem használtan, de mindene megvolt, még a doboza is) még internet is mágia volt sok helyen, nekem is pl csak alkalmanként volt 56K-s netem.Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest