- potyautas: Sára és a párja.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tóth Olivér: VGA... Avagy honnan és hová?!
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Athanáz9
aktív tag
Fizetős Apple-ok? Na ja.
-
vadászcsiga
félisten
Egyre jobban tetszik a Galaxy tab. Már több helyen is kipróbálgattam, többek közt Ausztriában ahol meglepődtem amikor a marketen láttam a fizetős appokat is
megszoktam hogy itthon nem láthatóak. -
Black Dragon
addikt
-
bosa
tag
Nem zavar hogy ez nem ipad fórum???
-
Black Dragon
addikt
Ha nem érdekel, akkor miért írsz ide?

Szájber: Ennyi.
-
*Szájber*
tag
-
z0d1AK
nagyúr
Ado van. Sot, ugyan az, mint az afa, a kulcs eppen lehet mas szazaleku. Csak ott TAX a neve.
-
lumpen_stex
aktív tag
amerikában azért olcsóbb mert:
1. nincs vagy alacsonyabb az áfa
2. alacsonyabb az adóde egyébként a kisfiam apja faszát nem érdekli se az ipad se az ára...
-
Black Dragon
addikt
-
bosa
tag
Én kint a szememmel láttam a carphone warehouse-ban az ipadot és az árát is részemről vita lezárva.Egyébként a többi ipad ára itthon miért nem csökkent ???? A "-t" honnan hiányoltad?
-
Black Dragon
addikt
-
bosa
tag
ezzel annyi a bibi hogy már tavaly novemberben is ennyi volt uk-ban es tudtommal uk az europa resze de lehet en tudom rosszul es az mar amerika...
-
Black Dragon
addikt
Úristen. Te még nagyon fiatal lehetsz, ha ezt tényleg nem látod át. Elmagyarázom neked nagyon alaposan, hogy te is értsed. Kezdjük az elején.
az iPad 1 Angliában MOST kerül 329 fontba, ami az általad említett kb 105 ezer ft. De eddig nem 329 font volt, hanem 429. Most vitték lejjebb az árát mindenhol, amerikában is 100 dollárral olcsóbb lett, és mindenhol, ahol árulják.
Az itthoni kereskedők telhetetlenek, pf. Amerikába azért olcsó, mert ott van Apple bácsi székhelye, és mindenki tudja, hogy ott minden olcsóbb.
Viszont azért kerül többe itt Európába, mint Amcsiba, vagy Kínába, mert biza rárakják a vámot. És Európába csak szállítják az apple cuccokat, de nem gyártják, ez ilyen egyszerű. A kereskedésekbe pedig meg lehet találni olcsóbban is, ha beírod, hogy ipad 16gb wifi árgép stb.... 105-be kerül most a legolcsóbb iPad 1 újonnan.Majd nézd meg, hogy ha megérkezik az új iPad 2, akkor ugyan annyi lesz, mint régebben volt, azaz 140-től kezdődik.
Remélem én is elég érthetően fogalmaztam, mert már kezdem kicsit unni.
Mellesleg az a +30 ezer a kereskedőnek nem +30 ezer, mert abból még lejön a vám, és akkor annyi, amennyit még rárak a bolt. De már szerintem 136 körül lehet 1 hónap múlva iPad 2-t venni.
-
Alex91
félisten
-
bosa
tag
Na mi az ilyenkor miért nincs reagálás hogy pl igazad van vagy hülye vagy stb....
-
bosa
tag
Az a +30000 a kereskedőnek gondolj bele:
kintről be tudod hozatni kb 180000-200000 körül kinti gar stb..
itthon ha nem 140000 hanem 180000 akkor te is inkább itthon veszed meg mérgelődsz hogy kint annyi itt miért ennyi azért mert a kereskedők telhetetlenek nézd meg itthon eddig az ipad 1 volt 149000 kint uk-ban 329Ł azaz kb 105000 akkor miről beszélsz???Az itthoni kereskedők csak pont annyival drágább hogy ne érje meg kintről behozni de büntessen a többlettel.Érted Már?Jha nézz szét a carphone warehouse oldalán a 3g+wifi 16GB az 429Ł kb 135000 itthon 170000 .... hadd ne folytassam -
Black Dragon
addikt
-
bosa
tag
Azt olvastad hogy:
Előrendelhető!
Várható érkezés: 2011.03.25
Az ár tájékoztató jellegű!
???? -
Black Dragon
addikt
-
janos1988
addikt
Ne almodozzunk. Aranyaron fogjak merni. De barcsak neked lenne igazad.
-
Black Dragon
addikt
-
janos1988
addikt
Nekem is az tetszik, az a legfelszereltebb, meg a ledes villanot sem sporoltak ki hatulrol. De viszont az fm radiot igen, nem is ertem, hogy egy filleres alkatszesz es megis kimaradt, holott mar millio eve minden teloban is van. De valoszinuleg egyik tablet sem lesz 170-180 alatt kaphato nalunk.
Viszont ott a Htc Flyer, abban is minden van - fm radio is
- de viszont ott meg a ledes villanot sporoltak le hatulrol
Kivancsi vagyok ki jon elo eloszor a szamomra tokeletes tablettel 
-
denes123s
tag
Lehet, hogy rosszul fogalmaztam. Már most meg lehet rendelni ITTHON, HAZAI BOLTBÓL az iPad 2-t, hogy mikor hivatalosan március 25-én megérkezik, egyből kiszállíthassák. Természetesen megvárhatod, míg ténylegesen megjelenik, de ez az árakon nem fog változtatni semmit. Ezért is írtam az online boltban feltüntetett hivatalos 143k-s, garis árat. Amúgy láttam már hirdetéseket, itt PH-n is, hogy 125-ért árulják a cuccost (persze az nyílván nem hivatalos)
Üdv. -
Alex91
félisten
Mivel használok PC-t, Mac-et, Androidos telot és most mar iPad-t is. Így azt kell mondanom, hogy a table nem létkérdés. De ez nem telefon és nem is PC vagy netbook/notebook. Ha valakinek elég az általa nyújtott szolgáltatás, akkor egy asztali gép melle ez lehet egy mobil gép.
Valószínűnek tartom, hogy pár éven belül jóval nagyobb aranyban fogunk ilyen tábla gépeket használni. -
Alex91
félisten
-
Vikt0r
aktív tag
Végül is akkor az iPad 2-ben van GPS vagy nincs?
-
No.01
addikt
Na azert ne kezdjuk mar a flamet
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Majd, ha tudjuk, h milyen, mennyibe kerul es h milyen hasznalni akkor mondjatok, h ez vagy az kenterbeveri a masikat. -
Athanáz9
aktív tag
-
Black Dragon
addikt
-
denes123s
tag
Egyértelműen az iPad 2 a favorit. Már 143k-tól rendelhető hivatalos garival, míg a samu és társai jóval drágábbak lesznek nála. Igaz, hogy nincs rajta flash de az okokról sokat elmond ez a videó, amin még az első iPad látható. Lehet az erősebb procival meg a több memóriával jönni, csak nem érdemes

-
Black Dragon
addikt
-
No.01
addikt
-
Gusztáv
addikt
Szerintem árban az Ipad 2 alá kell menniük, hogy versenyképesek legyenek. 150e-ért az Ipad 2 nagyon jó vétel: mert szép, trendi, akkuidő nagyon jó és ott van mögötte az alkalmazásbolt. Ezt valahogy kompenzálni kell, mert így csak az vesz mást, aki nem tud élni a ios-al vagy kell neki az usb port vagy márkafanatikus.
-
Djuree
félisten
hát kütyübuziként nagyon bejönnek ezek a cucmányok. de pénzt nem adnék értük, szükségem nincs rájuk. a telóm is tudja ezeket a dolgokat csak persze szolidabban...
-
z0d1AK
nagyúr
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
A samu termékek jók, de a vásárlókat leszarják.
A firmware részlegnél totál hülyék ülhetnek.Lásd SGS és most az omnia 7, a samsung miatt nem lehet frissíteni a wp7-es készülékeket.
-
lujó55
addikt
Glaxy, Xoom és Optimus közül fog kikerülni a győztes, az biztos.
Szerintem Galaxy
-
z0d1AK
nagyúr
-
domi007
őstag
Azért az nem igaz, hogy nincs iPad-re Flash csak ugye JailBreak kell hozzá (mint ahogy iPhone-ra és iPod touchra is)...persze nem hivatalos, de megoldható.
-
Athanáz9
aktív tag
-
Athanáz9
aktív tag
Üdv. Ide is benézek tanulni. Mint sokan, én is bizonytalan vagyok: márc. végén melyiket vegyem meg - ha itthon nincs, Bécsben.
-
törölt tag
nekem a BlackBerry PlayBook tetszik, várható ára, és mikor jön?
-
z0d1AK
nagyúr
-
Alexios
veterán
Nem, ugyanúgy ahogy az iphone-ba sincs 4 éve már.
-
whitezo88
nagyúr
nemrég volt hír, hogy a Samsungnál nagy brainstorming megy, hogy lőjék be az árát, mert meglepte őket az iPad2, és hogy marad az ára is.
-
Black Dragon
addikt
Már rég nincs, de nem csak a 2-ben.

Amugy én már csak a galaxy tab árára vagyok kiváncsi. Mert ha a simából inulunk ki, ami 140 ezer, akkor a dupla akkor, gyorsabb stb.. mennyibe fog kerülni? 200 fixen meglesz.
-
darkarthur
senior tag
iPad2-ben nincs flash?

Jó ez a Tab! Nagyon tetszetős!
nVidiának is bejött a Tegra!

-
D1Rect
félisten
Jól hangzik ez a 10.1 és az iPad2 is.
Jó lenne már egymás mellett megtapizni őket élőben.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- ASUS Vivobook X1704VA Intel Core 5 120U 16GB RAM 512GB SSD ÚJ ÁLLAPOT GARANCIA 2029-IG!
- Lenovo ThinkPad E14 Gen 5 13.gen FHD+ FÓLIÁS TÖRÉSGARANCIÁVAL!
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 Ryzen 5 PRO 6650u Ultravékony, üzleti prémium! Garancia 2027.05.
- Erős, !GARANCIÁLIS! Acer Nitro 16 AI gamer laptop! -Ryzen AI 9 365, RTX 5070 8gb, 32gb DDR5, 1tb SSD
- Apple MacBook "BlackBook" (2007) - 2,16GHz Core2Duo, 4GB RAM, gyári töltővel (Retro / Projekt gép)
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AOC Q27G4XF 27 2560x1440 QHD Monitor 2026.10.27-ig Garancia Házhozszállítás
- ÚJ HP All in One 24-cr1234na PC - 24"FHD IPS - Ultra 5 125U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
megszoktam hogy itthon nem láthatóak.

Kivancsi vagyok ki jon elo eloszor a szamomra tokeletes tablettel
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)