Hirdetés
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Sikeres CoffeeTime modok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
ArchElf
addikt
Na sikerült eljutnom tegnap a recovery-ig
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A Shift-et otthagygtam kb egy fél órára, míg más dolgom volt, de mire újra kézbevetten a készüléket csak a sötét képernyő fogadott. Semmire nem reagált. Kb. 10 mp-ig a Power + Vol+ gombot nyomva bejött valami konzolos recovery képernyő. Nyomtam rajta egy restart-ot, de azt sem hajtotta végre; kb 3-4 percig néztem a Droidos képecskét a kijelzőn, majd kézzel kinyomtam. Utána rendesen újraindult.Borzasztóan idegesít amúgy, hogy az Allshare nem hajlandó olyan videókat lejátszani, amit az alap videolejátszó támogat (a gépre átmásolva, pl. MKV), illetve olyanokat, amiket a megosztó program (a túloldalon) támogat, de a Tab csak szoftveresen (pl. FLV).
A gépre átmásolva nincs egyikkel sem gond, de miért másoljam át előbb a fájlt, ha hálózaton keresztül is le kellene tudja játszani.
Ja és nem lehet az Allshare-ben rendezni sem a rakat fájl a gépemen egy csomóban jelenik meg ABC sorrendben. Egy-egy szám/video megnézésére még csak hagyján, de albumok hallgatására pl alkalmatlan. Tud valaki tisztességes alternatívát (ami lehetőleg támogatja a hardveres videogyorsítást is)?AE
-
ArchElf
addikt
Nekem a videózás után rendszerint kiakad. Azt szokta csinálni, hogy az utolsó videó egyik képkockáját jeleníti meg videónézés alatt, de megy közben a hang. Ilyenkor csak a reboot segít.
Ja és mostanában a Shift nem áll le rendesen - a task manager lövi ki kilépéskor (15 mp sötét képernyő kilépésre kattintás után, majd három rezgés és visszakapom az "asztalt"). Lehet mondjuk, hogy videót is ez cseszi szét - még nem teszteltem behatóan.AE
-
bambano
titán
szóval szerintem találtam egy rosszul összerakott programot, aminek az uninstalljába belepusztult az appmarket. De ott maradhatott valami taszk, ettől kezdve semmit nem lehetett csinálni vele alkalmazás törlés és telepítés körben.
De egy reboottól meggyógyult. Ez volt az első rebootom október vége óta...
-
bambano
titán
úgy látom, sikerült szétgyakni a tabomon az apps marketet... még nem tudom, hogyan...
-
zsoltti
senior tag
Imádom az andriodott, tavaj hagytam ott a symbian-t , de hihetetlen jó

-
ArchElf
addikt
Úgy látom elfogyott a lendület a blogból...
AE
-
potkem
aktív tag
Boldog Új Évet mindenkinek.
-
ArchElf
addikt
Nem, repulo uzemmodban vagyok. (bocs az ekezetert, de nincs kedvem megvarni a tabon mig beadja az ekezeteket) Szoval wifin vagyok fent (belgacom adsl/kabelnet, nem tudom igazabol, micsoda), es bejon az osszes fiz
etos app, plusz az itteni Samsung alkalmazasok is (fel is tettem valami festmenyes diavetitot)AE
PS: A Ph viszont mukodeskeptelen a tabon. Kb egy perc utan behal a bongeszo. Most Firefox beta-rol nyomkodom be a szoveget. Ennek viszont a beviteli mezoje vacak. -
ArchElf
addikt
Van szerencsém kipróbálni egy idehaza vett (T-mobile-os) Tab-ot Belgiumban. A Marketen kapható az összes fizetős app, ráadásul a samsung store-ban is megjelent egy adag alkalmazás. Persze a Samsung Applikációk nagy része hírolvasó (természetesen angolul) - ja és van egy képnézegető...
AE
-
Agyasima
őstag
Hogy lehet egy ilyennel autós játékot játszani?
-
AkosL
aktív tag
Ok h 160 000 app van a marketen, de ebből mennyi az amelyik nativ felbontason fut vagyis tab-ra optimalizált?
-
szaszabee
aktív tag
Ugylátom már lassan minden készülékhez lesz külön Apps Ezalatt a gyártokat értem

-
Polllen
félisten
a TV24 legjobb progi volt almás telefonra, remélem itt is igényesen oldották meg

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Proxmox VE
- Háztartási gépek
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Milyen notebookot vegyek?
- A Kindle-botrány röviden — a digitális tulajdon vége
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Dell notebook topic
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Autós topik
- További aktív témák...
- Remek áron dobozos új Asus Tuf Gaming FX507VV/i7-13620H 16GB 512 SSD Nvidia RTX 4060 144Hz garancia
- 14"-os 5.gen core i5 Dell notebook kiárusítás! AkciÓÓ
- Dobozos ÚJ Lenovo Legion 5 2.5K OLED i7-13650HX 32gb ddr5 1 TB RTX 5070 Garancia
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Új és újszerű 17-18 Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron! Garancia Számla!
- Bomba ár! HP ProBook 650 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- 350.000FT HELYETT! SzinteÚJ Ulefone Armor Pad 5 Ultra PROJEKTOROS KIB. KEMÉNY TABLET!!! 1.8kg
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4453, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)