Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyakorlatból tudom állítani, hogy írhatóba felcsatolt állapotban is nyugodtan kilehet adni a naplózásállító parancsokat, nem fog reklamálni és megcsinálja (mind normál számítógépen, mind Androiddal telón). Nálam így néz ki az fstab hozzáírva a nodiratime-t és a writebackot, biztos ami biztos:
/dev/block/mmcblk1p21 /system ext3 ro,noatime,nodiratime,data=writeback,errors=continue 0 0
/dev/block/mmcblk1p25 /data ext3 rw,nosuid,noatime,nodiratime,data=writeback,errors=continue 0 0
/dev/block/mmcblk1p24 /cache ext3 rw,noatime,nodiratime,data=writeback,errors=continue 0 0
/dev/block/mmcblk1p7 /pds ext3 ro,nosuid,noatime,nodiratime,data=writeback,errors=continue 0 0
/dev/block/mmcblk0p2 /sd-ext ext3 rw,noatime,nodiratime,data=writeback,errors=continue 0 0Meg terminálba is beszoktam írogatni azért:
su
tune2fs -o journal_data_writeback /dev/block/mmcblk1p21
tune2fs -o journal_data_writeback /dev/block/mmcblk1p25
tune2fs -o journal_data_writeback /dev/block/mmcblk1p24
tune2fs -o journal_data_writeback /dev/block/mmcblk1p7Az fstab cseréjéhez a /systemet újra kell persze csatolni:
mount -o remount,rw /system
Majd TotalCommanderrel szoktam átírni, de a memóriakártyára mentem, mert nem tudja írni a jogosultságok miatt. Aztán terminálban szoktam átírni az eredetit (a jogosultságok megtartása miatt így):
cat /mnt/sdcard/fstab >/system/etc/fstab
Ennyi, nem kell hozzá külön számítógép.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fogyjunk le!
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Formula-1
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Google Pixel topik
- Láncfűrész topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- Eladó Canon 700D kamera váz
- BESZÁMÍTÁS! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Pro Display XDR 32 6K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 48GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Apple Watch SE 2020 ezüst, 44mm // Számla // Garancia // Válaszható szíj //
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Samsung Galaxy Z Flip 4 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest