- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomee007007
addikt
válasz
bwviktor #111 üzenetére
Üdv!
1. A kapcsold ki az intelligens képernyőzárat.
2. Az üzenet dolgot elvileg az újraindítás megoldja.
3. Az aksi használatnál jó páran panaszkodtunk a Note II fórumán, hogy a készenléti idő csökken.
Ezt személyesen is tapasztaltam, kb 30-40%-al jobban merült a telefon készenlétben, kikapcslt adatforgalom mellett. Viszont, ahogy most tapasztalom, a készenléti idő mintha "beállt volna", ha jó pár napig nem kapcsolod ki a telefont elvileg beáll a dolog: szemléltetés képpen, például este 8 óra alatt újraindítás után simán megeszik 2-3%-ot, viszont pár nap után már csak 1 %-ot.
Az a drasztikus merülés amit te írtál első sorban a mobilszolgáltatód hálózati zavara okozhatja, amikor pl. folyamatosan keresi a telefon a térerőt. Én már jártam így nem egy készülékkel...
Másik lehetőség, hogy valamilyen program bent ragadt a memóriában és folyamatosan pörgeti a procit, de az sem okozna ilyen mértékű merülést. Nézd meg az aksihasználatnál az ébrenlétet, ha eset nem volt folyamatosan, akkor bizony a hálózat lesz a ludas.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Redmi Note 10 Pro Glacier Blue 6GB RAM 128GB ROM
- Új/Bontatlan/Garis Google Pixel 9 Peony
- Szép állapot!! Hátlapon kisebb kopások!!! Samsung Galaxy S20 FE SM-G780G/DS - világoskék
- Nagyon szép állapot!!! Samsung Galaxy A13 SM-A137F/DSN - fehér
- Megkímélt állapot!! Xiaomi Redmi Note 9 128 GB M2003J15SG - zöld
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3102
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 8 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest