- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB versus 990 PRO 2TB M.2 SSD
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- moongoose: Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- tordaitibi: Chatcontrol
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomee007007
addikt
válasz
bwviktor #111 üzenetére
Üdv!
1. A kapcsold ki az intelligens képernyőzárat.
2. Az üzenet dolgot elvileg az újraindítás megoldja.
3. Az aksi használatnál jó páran panaszkodtunk a Note II fórumán, hogy a készenléti idő csökken.
Ezt személyesen is tapasztaltam, kb 30-40%-al jobban merült a telefon készenlétben, kikapcslt adatforgalom mellett. Viszont, ahogy most tapasztalom, a készenléti idő mintha "beállt volna", ha jó pár napig nem kapcsolod ki a telefont elvileg beáll a dolog: szemléltetés képpen, például este 8 óra alatt újraindítás után simán megeszik 2-3%-ot, viszont pár nap után már csak 1 %-ot.
Az a drasztikus merülés amit te írtál első sorban a mobilszolgáltatód hálózati zavara okozhatja, amikor pl. folyamatosan keresi a telefon a térerőt. Én már jártam így nem egy készülékkel...
Másik lehetőség, hogy valamilyen program bent ragadt a memóriában és folyamatosan pörgeti a procit, de az sem okozna ilyen mértékű merülést. Nézd meg az aksihasználatnál az ébrenlétet, ha eset nem volt folyamatosan, akkor bizony a hálózat lesz a ludas.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 13 Pro Max / 128GB / Gold / Gyári kártyafüggetlen (101A)
- Eladó bontatlan, új iPhone 16 PRO MAX 256GB Fekete Titán
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3219
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3390, 93% Akkumulátor
- Eladó AirPods 4 (non-ANC) 2 év jótállás
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest