- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Pajac: PassMark - Lenovo ThinkCentre M83 i3-4130 HD 4400
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lyally
De legyen meg pontosan:
Braillab IV Az utolsó legérdekesebb kérdésre senki nem írt még:
Mit szeretnétek még látni a fenti kis csapaton felül? Van pár darab amit kiszórtam:
TI99/4A, 800XL, VIC-20
C= szériából is csak 1-1 van bent, ami lefedi a többieket (16,116,128,500,600)
Angolok: CPC, Acorn (pl. A3000 és electron, Oric)
Atari ST szériából is akadnának verziók: 260, 1040Meg még van jó pár, de most csak ezek jutottak az eszembe, mint tegnap polcra visszatettek.
-
válasz
DeltaPower #13 üzenetére
Majdnem, annak a beszélő változatáról van szó.
-
DeltaPower
addikt
esetleg a Homelab a hiányzó? -
Syl
nagyúr
válasz
SunMount3r #9 üzenetére
>szerintem az Amigákat is eltaláltam Nem találhattad el az Amigákat, mert csak egy Amiga van a képen -
Syl
nagyúr
Atarim nem volt így ránézésre nem tudom megállapítani, hogy ez "sima" ST vagy az STF beépített floppys (modulátort nem látok, tehát nem STFM/STM). Az 520/1024/netán STE változatot meg így megállapítani, szerintem lehetetlen. Amigából meg csak 500-am volt, így a 600/1200 is csak képi emlék.
-
válasz
SunMount3r #6 üzenetére
0 találat, de innen már könnyű, hogy körbelőtted.
A 16-os nem ritka és nem magyar.
-
SunMount3r
nagyúr
Kakukktojás: ha jól látom 2 Amiga is van, amik biztos 16 bit-esek. Balról a második (szerintem 500-as) és a negyedik (szerintem 600-as). De ugye csak egyet kérdeztél, tehát nem ezek, hanem szerintem valamelyik közülük nem PC, hanem csak valami játék konzol, de ez csak tipp. A hiányzó elem szerintem a C=16-os, legalábbis és nem látom a képen, pedig a mi sulinkban is azok voltak és, ha jól tudom elég jellemző volt akkor. Viszont az ugye nem magyar. Ami típusra biztos még az a hetedig és a nyolcadik: C=64 és Plus4. -
Majdnem.
- Egy passz, egy kimaradt egy félig. Látszanak az évek és a rutin
- A kérdések kimaradtakABC-80-at csikó koromban használhattam. Mondjuk jobb kifejezés, hogy felügyelet mellett odaengedtek és ezt nem tekinthetjük üzemszerű használatnak. De akkor már a C64 volt a menő. Otthon egy ZX81 volt memória bővítéssel és borzalmas fólia tasztatúrával. Persze mire lett C64 addigra mindenki Amigát akart. Majd amikor összejött a pénz Amigára a PC lett a "szabvány" ...
-
bambano
titán
nem kapcsoltattad be a spoiler taget...
szerintem:balról első: ht, valószínűleg 1080z
- passz.
- tv computer
- abc-80
- nem biztos tipp: amiga?
- enterprise
- c64
- valami commodore, plus4-nek nézem a tápcsatlakozója alapján
- és egy spectrum+komolyan hiszek benne, hogy üzemszerűen rajtam kívül itt senki nem használt abc-80-at. [ Módosította: Intruder2k5 ]
Új hozzászólás Aktív témák
lo Bacsis azt mondta, hogy legyen valami 8 bites is a kiállításán. OK, de lehetne valami tematika is. Jött a szikra:...
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA SilverStone 700W
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteB650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB Lian Li O11 ROG Dynamic XL 650W
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest