Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Victoryus
addikt
Üdv!
Egyrészt minek személyeskedsz? Írd meg a véleményed, kíváncsi vagyok. Meghallgatom mindenkiét.
A tápom 2 éves 400W-os FSP, tehát nem mondanám, hogy annyira gagyi. Nem ez az első ház amit szerelek, nem is az utolsó. Eddig egyetlen házba sem szorult be vga kártyám. Ez az Ati hd4830 is volt több házban is az utóbbi 2 év alatt, volt GMC R2 toast, IBM fekvő ház, HP házak...
Ez a ház koránt sem annyira kiváló, mint amennyire ajánlottad a fórumban. Szerintem. Nem rossz, de azért vannak tervezési hibái. Én megírtam róla a véleményemet, ha tetszik tetszik, ha nem, nem.
Kíváncsi leszek, te hogy vezeted el benne az ide kábelt, meg a hátlaphoz a ventilátor kábeleket.
Az alaplap tartó csavarokkal én még ennyit nem bajlódtam. Nincsenek végül is ferdén, a hátoldalon mind normálisan áll. Az is rendben van, hogy nem lehet kézzel tekergetni, de ne izomból kelljen már a helyére tekerni őket. -
Jim-Y
veterán
A negatív kritikát is el kell fogadni Shell.. szerintem jó ház ez, a legtöbb dolog usererror, vagy csak régiek a cuccai.. Másrészről az, hogy egy cikk megjelent, nem zárja ki, hogy te ne írhatnál még egyet... sőt, ezek után én biztos írnék a helyedben, ami megint egy másik nézőpont lenne...
Új hozzászólás Aktív témák
- Path of Exile (ARPG)
- BestBuy topik
- Disney+
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Építő/felújító topik
- Sweet.tv - internetes TV
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- 350 Hz-es IPS kijelzővel gyarapodott a Samsung portfóliója
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L512 - i5-520M I 4GB I 120GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Eladó egy wittings steel hr sport hibrid okos óra dobozával töltővel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest