- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- bambano: Bambanő háza tája
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Peter Kiss: Cockpit
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
SunMount3r #30 üzenetére
és kipróbáltad már?
-
Chaser
legenda
válasz
Geri Bátyó #22 üzenetére
és valóban nincs, pedig elférne...
-
Chaser
legenda
Jah h ez az update ( :
Ha elismertek remek, ahogy fentebb irtam ugy jarj el, tisztajofejek' mar h vissza adjak a penzed v levasarolhatod ((( : legyen ennek nyoma ahol lehet, majd akkor lesznek pitsanrugasok', ha nem csinalsz semmit, akkor marad ez a hozzaallasSzerk:
DarthSun
Engem nem vigasztal h neked automatikusan adtak ami automatikusan jar ( :
Kb 3 eve borotvat vettem a kmeti uzletbol, ott sukerult maguktol adni a garjegyet is a gephez -
Chaser
legenda
Amit elozoleg olvastam nalam nem frissult
Szerk:
DarthSun
Par aprosagot vettem amik tobb ev garosak, garpapirt ugy kaptam meg h kertem, mert amugy nem adtak volna ( : azt mondja a fomuvelt, h benne van a rendszerukben, mondom az nagyon jo, ha el akarom adni majd mondjam a vevonek h benne van a rendszeretekben a garido? ( : Tudtommal kotelezo garjegyet adni, mivel a szamlan utalas sincs garancia idejere...mintha a fogat huznak sikerult neki megirni
Ez az ors vezer teri edigiben volt -
Chaser
legenda
Eloszor is gratu, nem kell nekik utalni
Hetfon telefon, illetve be az egyik boltba, ha van uzletvezeto kerni, telefonon es emailen kozolni az ufsz-szel h minden lehetseges forumon feljelentest teszel - tedd is meg -
Panaszkonyvbe mindenkepp irj be, a tortentek utan pedig kerj min. 50% karteritest, 1 napon beluli kiszallitast, ha ezt nem akarjak vasarlastol elallas es penz vissza, termeszetesen homaton es egyeb helyeken is el lehet ezt meselni, ahogy itt is, errol is nyugodtan tajekoztasd oket
Kizarolag ok a felelosek a csonagodert, ha a futar ceg elkavarja az is az o gondjuk, ha piros ho esik 5m az is - ekkor azert lohetnenek egy viszmajort ( : -
Legyel tokos, ha ilyen a hozzaallasuk maskepp nem megySzerk:
Mindegy mit vartyognak, te semmilyen csomagot nem vettel at, a kiszallitasi ido tobbszorosen letelt, es neked semmi kozod hozza mit benaznak ok v a futar
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo December első napjaiban asszony rendelt edigitalból pár cuccot, h majd karácsonyra biztos ideérjen.Rendelést le is...
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Beszámítás! Dell Optiplex 3000 SFF asztali számítógép - i5 12500 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD 770 IGP
- Huawei Watch GT2, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest