- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- New Game Blitz - 2024
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Fény derült a Loch Ness-i szörny titkára
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Hogyan férhettek el az őseink a Földön?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz SunMount3r #30 üzenetére
és kipróbáltad már?
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
válasz Geri Bátyó #22 üzenetére
és valóban nincs, pedig elférne...
-
Chaser
legenda
Jah h ez az update ( :
Ha elismertek remek, ahogy fentebb irtam ugy jarj el, tisztajofejek' mar h vissza adjak a penzed v levasarolhatod ((( : legyen ennek nyoma ahol lehet, majd akkor lesznek pitsanrugasok', ha nem csinalsz semmit, akkor marad ez a hozzaallasSzerk:
DarthSun
Engem nem vigasztal h neked automatikusan adtak ami automatikusan jar ( :
Kb 3 eve borotvat vettem a kmeti uzletbol, ott sukerult maguktol adni a garjegyet is a gephez[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
Amit elozoleg olvastam nalam nem frissult
Szerk:
DarthSun
Par aprosagot vettem amik tobb ev garosak, garpapirt ugy kaptam meg h kertem, mert amugy nem adtak volna ( : azt mondja a fomuvelt, h benne van a rendszerukben, mondom az nagyon jo, ha el akarom adni majd mondjam a vevonek h benne van a rendszeretekben a garido? ( : Tudtommal kotelezo garjegyet adni, mivel a szamlan utalas sincs garancia idejere...mintha a fogat huznak sikerult neki megirni
Ez az ors vezer teri edigiben volt[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
Eloszor is gratu, nem kell nekik utalni
Hetfon telefon, illetve be az egyik boltba, ha van uzletvezeto kerni, telefonon es emailen kozolni az ufsz-szel h minden lehetseges forumon feljelentest teszel - tedd is meg -
Panaszkonyvbe mindenkepp irj be, a tortentek utan pedig kerj min. 50% karteritest, 1 napon beluli kiszallitast, ha ezt nem akarjak vasarlastol elallas es penz vissza, termeszetesen homaton es egyeb helyeken is el lehet ezt meselni, ahogy itt is, errol is nyugodtan tajekoztasd oket
Kizarolag ok a felelosek a csonagodert, ha a futar ceg elkavarja az is az o gondjuk, ha piros ho esik 5m az is - ekkor azert lohetnenek egy viszmajort ( : -
Legyel tokos, ha ilyen a hozzaallasuk maskepp nem megySzerk:
Mindegy mit vartyognak, te semmilyen csomagot nem vettel at, a kiszallitasi ido tobbszorosen letelt, es neked semmi kozod hozza mit benaznak ok v a futar[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Ryzen 7 5800X / RTX 4060 / B450M / 16GB vagy 32GB RAM / 240GB + 960GB SSD / 650W
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% AMD Ryzen 7 7435HS 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Airpods 4 Anc
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest