Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Avicularia
veterán
válasz
Crystalheart #73 üzenetére
A cukros kenyeret úgy értem,hogy már sütéskor belerakják,nem pluszban megcukrozzák
-
Avicularia
veterán
válasz
Crystalheart #71 üzenetére
A legtöbb kenyérbe cukrot raknak,nagyon furcsa ízlésük van a svédeknek.Egyszer voltunk egy ismerősnél és a barátnőm főzött nekik paprikáskrumplit.Amikor leültünk enni,ők a legnagyobb nyugalommal vajaskenyeret ettek a paprikáskrumplihoz
-
-
Avicularia
veterán
válasz
Flashback #63 üzenetére
Ma voltunk a willy's-ben malmöben.Találtam szerintem olyan kenyeret amit te mondasz.Lång franska a neve.5.95 volt.De én nem erre gondoltam,hanem négyzetes alaku,és annak a teteje is meg van szórva mákkal.Na az sz@r,ezt még nem kóstoltam,ma még nem ettem kenyeret.
Gombában szvsz pont az a rossz,hogy nagyon erős illata van mikor párolod.Amikor a barátnőm majonézes vagy svédgombát csinál,rendesen émelygek a szagtól.Múltkor láttam ikeában elg-lasagne-t.Mondom biztos csak ez a neve,Aha persze,frankón elg-ből van benne a hús
-
Avicularia
veterán
Oké,akkor légyszi mondd meg,hogy adjam meg a címemet,ha a legördülő menüben nincs Svédország.Köszönettel veszem ha megmondod
Megnéztem a linket,ez egy másik mint amit először írtál.Itt valóban fel van tüntetve Svédország.De belépni nem tudok,bármelyik cigire nyomo,mindenhol sold out
-
Avicularia
veterán
válasz
Mr.Csizmás #44 üzenetére
kaka az ugyanaz mint angolul a cookie és kaká-nak kell ejteni nagyjából
-
Avicularia
veterán
Malmöi reptéri busz.
Én úgy szoktam csinálni,hogy kimegyek Svedala-ba kocsival.Ott szokott a barátnőm néha kisegíteni éjszakai műszakba nővérként,otthagyom a kocsit a parkolóban ahol dolgozik,kb 500 méterre van a buszmegállótól.
Malmöből 109 korona a jegy,innen meg csak 35.Nem mindegy
Múltkor ingyen utaztam.Felszálltam ,adom a magyar bankkártyát.Sofőr próbálja lehúzni,nem akar menni valamiért.Akarok adni cash-t,nem kell nem fogadhatja el.
Mondja nekem,majd menjek be a reptérre ha megérkeztünk és vegyek ott egy jegyet és mutassam meg neki.Oké
Odaérek bemegyek kérek egy jegyet Svedala-Sturup.Az eladó közli,csak Malmöi jegyet tud adni,oda Svedala-ba csak a buszon lehet venni.
Visszamegyek sofőrhöz,tájékoztatom mi a szitu.Pillanatra elgondolkodik,aztán nyújtja a kezét és mondja have a nice day
Magyar buszosok simán lenyelték volna zsebbe a lovét.Egyszer meg azért nem kellett Malmöbe menet fizetni,mert nem volt ülőhely már. -
Avicularia
veterán
válasz
#53246592 #21 üzenetére
Nem ,a wizz elég pofátlanul váltja át a koronát forintra
Amikor vettem nemrég hazafelé jegyet,499 korona volt összesen.
299jegy + 50 foglalási díj + 150 poggyász.
Ha kértem,hogy a wizz forintban vegye le a pénzt a számlámról (magyar számla) majdnem ezer forinttal több lett volna,mint hogy koronával fizettem és a bank váltotta át nekem forintra.
Nyilván középárfolyamon vált a bank,a wizz meg valami rablóárfolyamon
Így lesz a 150 korona poggyászdíjból 5K ft.Nevetséges -
Avicularia
veterán
válasz
Flashback #13 üzenetére
Tudom melyik az.Az a baj vele,hogy olyan mintha levegőt ennél,semmi tartalma nincs.
6-7 koronáért egész biztos nincs egy kiló.
Amit mi szoktunk venni az 24 korona és 700 grammos
Meg a mértékegységek is viccesek.Kérhetsz 2 hektó szalámit a boltban,a dekát nem használják.Meg a kocsiknál a fogyasztás,meg a futott kilométer mil-ben van megadva
1 mil=10km. -
Avicularia
veterán
Ugye a 8 koronát nem egy kiló kenyérre írtad? Ne tévesszük meg az olvasókat.
Ehető 20 koronánál kezdődik,de inkább 25.És majdnem mind cukrozott
Új hozzászólás Aktív témák
lo Az útVasárnap már 9kor a reptéren voltunk. Én, Edi és a családom. 3 nagy poggyász, és fejenként egy-egy kézipoggyász. A...
- Csere-Beszámítás! KFA2 One Click OC RTX 4080 16GB GDDR6X Videokártya!
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest