1.!
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
- Bemutató Puretrak Valor
- Vélemény A határon túl
- Bemutató Symmodance bemutató
- Vélemény Zenehallgatás: tranzisztorral vagy elektroncsővel?
- Retro HP VL600 és az NT4.0
Általános témák
LOGOUT.hu témák
- [Re:] [Sub-ZeRo:] Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- [Re:] [gban:] Ingyen kellene, de tegnapra
- [Re:] [Luck Dragon:] Asszociációs játék. :)
- [Re:] PLEX: multimédia az egész lakásban
- [Re:] Real Racing 3 - Freemium csoda
- [Re:] [PSti:] Régen minden jobb volt!
- [Re:] [sziku69:] Fűzzük össze a szavakat :)
- [Re:] [sziku69:] Szólánc.
- [Re:] [D1Rect:] Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- [Re:] Elektromos rásegítésű kerékpárok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
BlackmMmDog
aktív tag
Azért gyültünk itt össze,, hogy ne legyünk szanaszét.

jansky1
senior tag
Állítólag az elsők fizetnek a büfében.

Steady74
addikt
Tisztázzuk merre megyünk, vagy azt, hogy merre nem. Dunakeszi bányató? Dunakeszi tőzegtavak? Barina tó? Sárkány horgásztó? Majosliget? Duna? RSD? Kákafoki holtág (Sziszit kihívnám)? Ordas tavak? Warali tó? Hévízgyörki horgásztó? Fisherbócsai tavak? Hantos? Hirtelen ennyi jutott eszembe.
Jansky #5: mármint aki betűvel írja ki....
[ Szerkesztve ]

jansky1
senior tag
Sziszis kákafoki peca részemről +1.
Majosliget is jó lehet.
Szept 22. nem jó előre láthatólag, ha mégis az körvonalazódna, időben szóljatok, mert megpróbálok lépéseket tenni akkor.

hermanyi
őstag
szeptember 23 nekem tuti nem jó 15000 ért van élő anyag rendelve versenyre
Aláírás (nem kötelező megadni - minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)

Steady74
addikt
elhozod, felét elpecázom, nem látom hol lenne a probléma

hermanyi
őstag
verseny helyszínre hozzák
Aláírás (nem kötelező megadni - minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
RSD-re nem megyek
Ott horgászom minden héten, de most nem pocsékoznék egy egész napot arra
<< Nem szabad félni a kudarctól, játszd végig a játékot ! >>

iceQ!
addikt
25-26án megyek a Szavannára. Előtte hétvége oké (23-24), meg az utána való hétvége is oké 30-án szombaton. 15-16-17 nem jó, Ausztriában leszek.
[ Szerkesztve ]
Amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung S23 Ultra Dual SIM | Notebook: HP Omen | Car: Volkswagen Passat B6 1.9 PD TDi BLS

jansky1
senior tag
Nem akarod nekünk megmutatni a tuti helyeket, taktikákat, valld be, hogy erről van szó.
RSD-n csak este pecázom, sötétben

galervin93
őstag
Én annyira össze-vissza dolgozok, hogy inkább elfogadom a konszenzust, aztán vagy tudok menni vagy nem.
A Duna egy érdekes alternatíva lehetne. A fővárosi Árasztó utca viszonylag jól megközelíthető, bár hétvégén lehet necces több embernek is leülni, hétköznap (pénteken?) talán szerencsésebb. A folyóvízi peca meg mindig izgi. Persze fenntartva a változtatás jogát, ha a Duna úgy gondolja...
Bár így jobban belegondolva lehet ezt a Dunát külön kellene venni a most tervezett fórumpecától (talán a fogás szempontjából is jobb lenne egy októberi időpont). És akkor lenne egy biztos peca most szeptemberben, meg egy fifti-fifti, időjárás, vízállás függő Dunázás októberben. De csak hangosan gondolkodok.
ELADÓ horgászcuccok: https://hardverapro.hu/apro/horgaszbotok_orsok_aprosagok_eladok/friss.html *** Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!

Grillo
senior tag
Őszi márnázásra szeretik a dunakeszi szakaszt is, bár soha nem próbáltam.

iceQ!
addikt
Én személy szerint olyan helyre akarok menni ahol lehet halat is fogni
Ezt megtudjátok oldani?
Amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung S23 Ultra Dual SIM | Notebook: HP Omen | Car: Volkswagen Passat B6 1.9 PD TDi BLS
Tesco, Auchan, esetleg Metró

hermanyi
őstag
Nekem oktober teljesen kuka . Be esett egy vidéki munka a japánoknak , lehet le is kell költöznöm 1 hónapra .

jansky1
senior tag
Nananana, mindent nem lehet.

iceQ!
addikt

A Zéé
addikt
Hejjhó! 23-24-én Bp-n leszünk elvileg, ha valahol a környéken lesz a pöcca, akkor csatlakoznék
Just a simple Lineman...

Steady74
addikt
22e az jó?

hermanyi
őstag
dolgozom mester.
De ne hozzám igazodjatok , nekem káosz az év hátralévő része

Steady74
addikt
jó, persze... az utolsó pecákon nem voltál... kellesz oda

iday
aktív tag

Steady74
addikt
Nekem akár jó is lehet

Steady74
addikt
lemaradtam a szerkesztésről... Dani akkor már fázni szokott nagyon
Nekem csak szombaton lenne jó, kivéve a szept 23-ait. Hétköznapot most nem tudom kivenni.
[ Szerkesztve ]

galervin93
őstag
Részemről 22-23. és 29-30. is ok.
ELADÓ horgászcuccok: https://hardverapro.hu/apro/horgaszbotok_orsok_aprosagok_eladok/friss.html *** Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!

BlackmMmDog
aktív tag
30. nekem is jó lehet
sajnos még mindig nincs autóm, tavaszi találkozóra már lesz (mostani őszire is tervbe volt már)

andrew911
tag
Nekem is a 30. vagy az október 1 jöhetne szóba.

jansky1
senior tag
Úgy látom, a 30-a felé orientálódunk. Helyszínben van konszenzus?
FireFox1996: gyártasz táblázatot ?
[ Szerkesztve ]
Mi féle táblázat? Főnök dönt mindenről, mindent a fejében tart
Nekem is úgy tűnik az időpont szept.30-a a befutó. A helyet meg a főnök dönste el!
És szavazok a nagy Dunára, nem az RSD-re!
[ Szerkesztve ]

hermanyi
őstag
Szept 30 nekem is jónak tűnik

jansky1
senior tag
Majosliget nagyon elvetemült ötlet? Van esély ott szombaton egymás mellé leülni?

PpenoO
őstag
Simán, de ott degeszre fogod magad vizimalacokkal, az meg nem fórumpeca. Kismarosnál lehet brillírozni, fischerbócsán áthajtva
[ Szerkesztve ]

BlackmMmDog
aktív tag
Azt tudom a Ho-hón verseny lesz 30.-án.
Oda kellene menni ahol mindenki tud halat fogni.

PpenoO
őstag
Sneciparty rsdn

Steady74
addikt
Hát elég nehéz olyan vizet találni, de meglátjuk.
jansky1: Majosliget nem elvetemült ötlet, csak azt nem tudom, hogy a tó két hosszanti oldala mentén le tudunk-e ülni egymás mellé. Múltkor a legszarabb pályaszakaszt kaptuk, PpenoO-n kívül nem igazán brillíroztunk. De egy kérdést megér.

BlackmMmDog
aktív tag
Jó a Majosliget
Azt tudom 11pontyból 6 ponty HD Vadpontyra (utolsó órákban próbáltam), aquara egész nap 5 ponty.
Őszi pecán már aqua kell.

iceQ!
addikt
Akkor a 30-i nap lesz?

jansky1
senior tag
Helyszín ügyben nem nagyon jönnek a javaslatok. Majosliget került szóba meg a Duna, amire érkezett reakció. Bedobom a Szepi tavat. Megkérdeztem, 14-től 17-ig szabad a terep szept. 30. napján. Ez négy állás, elvileg kétfősek a stégek, de szerintem hárman is el lehet férni, ha annyian összegyűlnénk. M5-től 1km, autóval be lehet állni, törpe nincs, nagy keszeg, kárász, bodorka, ponty, amur van.
[ Szerkesztve ]

Steady74
addikt
Nekem ok. Van zuhanyzó, viszem a pelletpumpát

jansky1
senior tag
Ha a többieknek is jó, akkor szóljatok, mert le kell foglalni (valószínűleg ki is kell fizetni előre)

galervin93
őstag
Én örülnék ha nem ponty-only vízre mennénk, jó lenne igazi halat is fogni.
bejegyzés 2023-as őszi fórum peca
Mai Hardverapró hirdetések
prémium kategóriában
- Dell Precision M6800 7710 7720 7730 7510 7520 Workstation
- Eladó EVGA Supernova 1300 P+ Platinum Garanciával!
- ÚJ LENOVO Yoga 7 - 14" 2.2k Touch - AMD Ryzen 7 7735U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia
- Zotac Geforce RTX 3060 Ti - Új állapot, dobozzal
- HP All-in-One 24-cr0004nc - ÚJ 24"-os AIO PC - Ryzen 7-7730U, 16GB, 1TB SSD, Win11
ingyenes kategóriában
- Gainward 1080Ti GS
- Logitech G502 X Plus Lightforce - Lightspeed - LightSync vezeték nélküli RGB gamer egér
- Xbox Series X+Diablo IV (4),2 ÚJ,BONTATLAN,2 év Microsoft gyári gari,beszámítás is van, szállítás is
- / Új & Bontatlan / Intel Core i5-13400F 10-Core Box Processzor eladó!
- Corsair iCUE Commander CORE XT + Corsair iCUE SP120 RGB ELITE White (6db)