Hirdetés
- ricsi99: Mire is jó az utánvét eröltetése használt cucc vásárlása esetén?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: MárkaLánc
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
galervin93
addikt
Én örülnék ha nem ponty-only vízre mennénk, jó lenne igazi halat is fogni.
-
jansky1
senior tag
Ha a többieknek is jó, akkor szóljatok, mert le kell foglalni (valószínűleg ki is kell fizetni előre)
-
jansky1
senior tag
Helyszín ügyben nem nagyon jönnek a javaslatok. Majosliget került szóba meg a Duna, amire érkezett reakció. Bedobom a Szepi tavat. Megkérdeztem, 14-től 17-ig szabad a terep szept. 30. napján. Ez négy állás, elvileg kétfősek a stégek, de szerintem hárman is el lehet férni, ha annyian összegyűlnénk. M5-től 1km, autóval be lehet állni, törpe nincs, nagy keszeg, kárász, bodorka, ponty, amur van.
-
iceQ!
addikt
Akkor a 30-i nap lesz?
-
Steady74
addikt
válasz
BlackmMmDog #41 üzenetére
Hát elég nehéz olyan vizet találni, de meglátjuk.
jansky1: Majosliget nem elvetemült ötlet, csak azt nem tudom, hogy a tó két hosszanti oldala mentén le tudunk-e ülni egymás mellé. Múltkor a legszarabb pályaszakaszt kaptuk, PpenoO-n kívül nem igazán brillíroztunk. De egy kérdést megér.
-
PpenoO
őstag
válasz
BlackmMmDog #41 üzenetére
Sneciparty rsdn
-
jansky1
senior tag
Majosliget nagyon elvetemült ötlet? Van esély ott szombaton egymás mellé leülni?
-
hermanyi
addikt
válasz
FireFox1996 #37 üzenetére
Szept 30 nekem is jónak tűnik
-
jansky1
senior tag
Úgy látom, a 30-a felé orientálódunk. Helyszínben van konszenzus?
FireFox1996: gyártasz táblázatot ? -
andrew911
tag
válasz
BlackmMmDog #34 üzenetére
Nekem is a 30. vagy az október 1 jöhetne szóba.
-
BlackmMmDog
aktív tag
30. nekem is jó lehet
sajnos még mindig nincs autóm, tavaszi találkozóra már lesz (mostani őszire is tervbe volt már)
-
galervin93
addikt
Részemről 22-23. és 29-30. is ok.
-
jansky1
senior tag
Szept 30 is ok
-
jansky1
senior tag
Szept 29 esetleg?
-
A Zéé
addikt
Hejjhó! 23-24-én Bp-n leszünk elvileg, ha valahol a környéken lesz a pöcca, akkor csatlakoznék
-
hermanyi
addikt
Nekem oktober teljesen kuka . Be esett egy vidéki munka a japánoknak , lehet le is kell költöznöm 1 hónapra .
-
iceQ!
addikt
Én személy szerint olyan helyre akarok menni ahol lehet halat is fogni
Ezt megtudjátok oldani? -
Grillo
őstag
válasz
galervin93 #15 üzenetére
Őszi márnázásra szeretik a dunakeszi szakaszt is, bár soha nem próbáltam.
-
galervin93
addikt
Én annyira össze-vissza dolgozok, hogy inkább elfogadom a konszenzust, aztán vagy tudok menni vagy nem.
A Duna egy érdekes alternatíva lehetne. A fővárosi Árasztó utca viszonylag jól megközelíthető, bár hétvégén lehet necces több embernek is leülni, hétköznap (pénteken?) talán szerencsésebb. A folyóvízi peca meg mindig izgi.Persze fenntartva a változtatás jogát, ha a Duna úgy gondolja...
Bár így jobban belegondolva lehet ezt a Dunát külön kellene venni a most tervezett fórumpecától (talán a fogás szempontjából is jobb lenne egy októberi időpont). És akkor lenne egy biztos peca most szeptemberben, meg egy fifti-fifti, időjárás, vízállás függő Dunázás októberben. De csak hangosan gondolkodok. -
jansky1
senior tag
válasz
FireFox1996 #11 üzenetére
Nem akarod nekünk megmutatni a tuti helyeket, taktikákat, valld be, hogy erről van szó.
-
iceQ!
addikt
25-26án megyek a Szavannára. Előtte hétvége oké (23-24), meg az utána való hétvége is oké 30-án szombaton. 15-16-17 nem jó, Ausztriában leszek.
-
hermanyi
addikt
szeptember 23 nekem tuti nem jó 15000 ért van élő anyag rendelve versenyre
-
jansky1
senior tag
Sziszis kákafoki peca részemről +1.
Majosliget is jó lehet.
Szept 22. nem jó előre láthatólag, ha mégis az körvonalazódna, időben szóljatok, mert megpróbálok lépéseket tenni akkor. -
Steady74
addikt
Tisztázzuk merre megyünk, vagy azt, hogy merre nem. Dunakeszi bányató? Dunakeszi tőzegtavak? Barina tó? Sárkány horgásztó? Majosliget? Duna? RSD? Kákafoki holtág (Sziszit kihívnám)? Ordas tavak? Warali tó? Hévízgyörki horgásztó? Fisherbócsai tavak? Hantos? Hirtelen ennyi jutott eszembe.
Jansky #5: mármint aki betűvel írja ki....
-
jansky1
senior tag
Állítólag az elsők fizetnek a büfében.
-
Grillo
őstag
Első!
-
BlackmMmDog
aktív tag
Azért gyültünk itt össze,, hogy ne legyünk szanaszét.
-
jansky1
senior tag
Dícsértessék
-
Steady74
addikt
1.!
Új hozzászólás Aktív témák
lo 2023-as őszi fórum pecaHelyszín: Szepi tó [link]Tó szabályzat: [link]Cím: [link], google mapsIdőpont: 2023.09.30,...
- Évtizedek óta létező technikát dobott ki az AMD-féle RDNA 4 architektúra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Cyberpunk 2077
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Telekom mobilszolgáltatások
- ricsi99: Mire is jó az utánvét eröltetése használt cucc vásárlása esetén?
- Nem áprilisi tréfa lesz a Motorola Edge 60 Fusion
- További aktív témák...
- Új Lenovo IdeaPad Slim 5i Prémuim Gamer Processoros Laptop 14" -30% i7-13620H 16/1TB FHD+ OLED
- Új Lenovo Yoga 6 x360 Érintős Hajtogatós "Kis Gamer" Laptop Tab 13,3" -35% Ryzen 7 7730U 16/512+Toll
- AMD Ryzen 7 3700X
- Zsír Dell XPS 13 9305 Prémium "Kis Gamer" Ultrabook 13,3" -50% i5-1135G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- Maono Lite AM200 Podcast Equipment For Creators
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- French press gyűjteményem felszámolom :) A kettő együtt 2999 Ft
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Újszerű Asus TUF Gaming FX707VI - 17.3" 2.5K 240Hz - i7-13620H - 32GB - 1TB - RTX 4070 - 3 év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest