- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
sztanozs
veterán
-
horush
addikt
Egy éves post már, szerencsére még akkoriban megoldottam.
-
sztanozs
veterán
Lehetvalami rosszindulatú cucc - az, hogy nem fut az eseménynapló szolgáltatás már elég aggasztó...
Esetleg nézd meg a hozzá tartozó szervízt - sorry csak angolt találtam:
Check if the System Event Notification Service is running or not. To check for the services
1. Click on Start
2. In the start Search box type Services
3. Right Click on - RUN AS ADMINCheck if the below mentioned services has the mentioned status and start up type.
System Event Notification Service - Started - AutomaticAlso, check the dependency services that are required for System Restore Service to run.
To check that double click on the service and click on the dependency tab. -
Lacielvtárs
nagyúr
-
Gabi7799
tag
Szerintem abból hogy filmezés közben csinálja arra lehet következtetni hogy akkor jön elő a probléma amikor a gép szinte alapjáraton fut és viszonylag hosszú ideig nincs babrálva semmi.
Esetleg nem fut a háttérben valami ütemezett dolog (víruskeresés, pro-aktív defrag, registry pucolás stb...?
Nekem régen egy vírusirtó nevezetesen a Nod32 produkált hasonló jelenséget annak ellenére hogy nem is volt bekapcsolva az ütemezés.
Vagy esetleg megoldódott már? -
Kezdő vagyok
őstag
-
horush
addikt
Jelenleg, amikor megnyitom, egy hibaüzenet jelentkezik: "az eseménynapló szolgáltatás nem érhető el. Ellenőrizze, hogy a szolgáltatás fut-e."
-
Kezdő vagyok
őstag
-
Ringman
félisten
-
horush
addikt
-
rt06
veterán
dobj fel egy process explorer-t es filmnezes kozben fusson a hatterben
a jelenseg utan vissza tudod nezni, hogy melyik program fektette meg a gepet es mivel (cpu/hdd)ha tippelnem kellene, valami akkor piszkalna a lemezt, amikor a vlc a cache-t akarja feltolteni
-
horush
addikt
-
Ringman
félisten
attól, hogy 100/100 a hdd állapota, egy ellenőrzés nem árt neki (max nem használ : )
-
Kezdő vagyok
őstag
Szia!
Eseménynaplóban semmi érdemleges? -
horush
addikt
-
S-Attila
senior tag
-
Viszlát
addikt
-
horush
addikt
-
po1son
addikt
memóriákat nézesd meg egy memtestel86+

-
S-Attila
senior tag
-
horush
addikt
-
EczkE
veterán
Rakd újra.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
finest
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Eladó Samsung Galaxy A12 4/128GB fekete / 12 hónap jótállás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 32GB 512GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)