- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Pajac: PassMark - Lenovo ThinkCentre M83 i3-4130 HD 4400
Új hozzászólás Aktív témák
-
horush
addikt
Egy éves post már, szerencsére még akkoriban megoldottam.
-
sztanozs
veterán
Lehetvalami rosszindulatú cucc - az, hogy nem fut az eseménynapló szolgáltatás már elég aggasztó...
Esetleg nézd meg a hozzá tartozó szervízt - sorry csak angolt találtam:
Check if the System Event Notification Service is running or not. To check for the services
1. Click on Start
2. In the start Search box type Services
3. Right Click on - RUN AS ADMINCheck if the below mentioned services has the mentioned status and start up type.
System Event Notification Service - Started - AutomaticAlso, check the dependency services that are required for System Restore Service to run.
To check that double click on the service and click on the dependency tab. -
Gabi7799
tag
Szerintem abból hogy filmezés közben csinálja arra lehet következtetni hogy akkor jön elő a probléma amikor a gép szinte alapjáraton fut és viszonylag hosszú ideig nincs babrálva semmi.
Esetleg nem fut a háttérben valami ütemezett dolog (víruskeresés, pro-aktív defrag, registry pucolás stb...?
Nekem régen egy vírusirtó nevezetesen a Nod32 produkált hasonló jelenséget annak ellenére hogy nem is volt bekapcsolva az ütemezés.
Vagy esetleg megoldódott már? -
horush
addikt
válasz
Kezdő vagyok #19 üzenetére
Win7.
-
horush
addikt
válasz
Kezdő vagyok #17 üzenetére
Jelenleg, amikor megnyitom, egy hibaüzenet jelentkezik: "az eseménynapló szolgáltatás nem érhető el. Ellenőrizze, hogy a szolgáltatás fut-e."
-
rt06
veterán
dobj fel egy process explorer-t es filmnezes kozben fusson a hatterben
a jelenseg utan vissza tudod nezni, hogy melyik program fektette meg a gepet es mivel (cpu/hdd)ha tippelnem kellene, valami akkor piszkalna a lemezt, amikor a vlc a cache-t akarja feltolteni
-
Ringman
félisten
attól, hogy 100/100 a hdd állapota, egy ellenőrzés nem árt neki (max nem használ : )
-
Kezdő vagyok
őstag
Szia!
Eseménynaplóban semmi érdemleges? -
po1son
addikt
memóriákat nézesd meg egy memtestel86+
-
EczkE
veterán
Rakd újra.
-
horush
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Adódott egy problémám, s nem tudok rájönni, hogy mitől van, s hogy lehetne orvosolni. A rendszert nem akarom újrarakni,...
- EA Sports WRC '23
- Trollok komolyan
- GTA V
- Google Pixel topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- ASUS ROG Ally
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A szögletes Huawei órák is lebuktak
- További aktív témák...
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- Macbook Pro 14" M4 Pro 12/16 mag - 2025 gyártás, 24 GB, 1 TERA, 100% - Apple garancia, magyar (48)
- Macbook Pro 16" M4 Pro 14/20 mag - 2025 gyártás, 24 GB, 1 TERA, 100% - Apple garancia, magyar (45)
- Lian Li, 14600KF, 3/4 konfig, VGA, memória, SSD nélkül
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Intel i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! H310CM i3 9100F 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1660S 6GB Fractal Design Focus G 400W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest