- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iPhone témaösszefoglaló
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- bambano: Bambanő háza tája
- Kalacskepu: Elrontott Radeon X1950 Pro megjavítása
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pityu.
nagyúr
Hát azért itt ott szívatja az embereket a miui is nem azt mondom mindenkinél csak szar hanem mindenkinél előfordul hol ez hol az.Ahogy elnéztem annyi telefont kiadnak nagyon nem tudnak faragni a szoftveren inkább lenne kevesebb telefon ritkábban mint sem átnevezgetések meg temérdek xy elnevezésű kiadás pici változással.Nem az újdonság a lényeg csak ontják kifelé a telefonokat kilóra.Mondljuk inkább a fogyasztói rendszert kéne átalakítani de ugye ma már csak a pénzről szól minden minél hamarabb cseréld minél több szemét.Nem azt mondom,hogy szemét telefonok a xiaomik mert én is azt használom csak túl sok félét túl sűrűn ad ki.Mondjuk ami szomorú más elektronikai cikkek is arról szólnak vedd meg gyorsan dobd ki.Miért ne lehetne úgy,hogy xy évente adnak ki telefont de ez minden gyártóra vonatkozik.Például én 9 évig használtam az 5310-es nokiámat nem volt vele sose gond,most meg már csak úgy dobálják kifele az emberek a telefont mert hát elmúlt fél éves basszus itt az új modell...
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Iphone 15 Pro Max 512Gb
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3328, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3323
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B360-Pro i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB ZALMAN S3 TG Zalman 500W
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3016, 98% Akkumulátor
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest