Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Huhh, most nézem, 5 éve még milyen sok időm volt

Ma már egy felújítás alatt lévő kertes házzal, feleséggel, egy 2 éves gyerekkel, 8 órás munka, és induló EV mellett nem olyan egyszerű...
-
13 Reasons Why - 1. évad
Nagyon ütős sorozat, és nem a jó értelemben. Lehoz az életről. Ha nem vagy olyan állapotban, nem ajánlom megnézésre. Egyébként remek sorozat, de... nem túl vidám.
-
Ez a film is tetszett

-
Újabb GitHub projekt

-
Megnéztem a Tell Me a Story sorozat első évadát... Részemről abszolút ajánlott, izgalmas, csavaros volt a story-ja

Neki is ugrok a másodiknak.
-
Újdonságba vágtam bele a fejszém... Meglévő shell scriptjeimet fogom átalakítani, majd feltölteni GitHub-ra. Már fent is van az első

-
Meglepő, hogy a legutóbbi 4 film olyan volt, ami tesztett

Különvélemény
Good Will Hunting
A láthatatlan emberTudom, hogy ez csak 3, fentebb linkeltem a negyediket
Más: vettem fehérjét az edzéshez

-
<stdio.h>
csendes tag
Irigyellek. Nekem három hét alatt volt egy pihenőnapom. Azt leszámítva folyamatos 12 órázás.
-
-
C0R0
csendes tag
Szerintem is igazad van.
Én az első perctől kezdve nagyon élvezem, hogy nem kell kimozdulni. Jobban haladok a munkával, nem megy el 1,5 óra tömegközlekedéssel és alapvetően több idő marad most a családra és magamra.
De hogy a másik oldalnak is igaza legyen, a feleségemet viszont megviseli, hogy nem mozdulhat ki.
-
nyisziati
veterán
Szerintem ez a létező legrosszabb dolog.
Ettől a listától még az életkedve is elmegy az embernek.
Kb. mint egy börtönnapló. Minden nap ugyanazt csinálod, csak hozzáadsz pár számot/nevet a listákhoz. Borzalom.Ennél már az is jobb, ha ötpercenként csinálsz valami random dolgot. Vagy óránként, tudomisén.
De ilyen listát ne. A '80-as években írattak ilyen listákat velünk gyerekként, hogy hogyan képzeljük el a jövőnket. Persze amilyen ingerszegény környezetben éltünk, amennyire SEMMI nem történt velünk, nem sok épkézláb dolog jutott az eszünkbe.
Nem is véletlen, hogy annyi ember fölkötötte magát akkoriban. -
Csapoati
nagyúr
Az Idétlen időkig egy zseniális film, hé!
A hülyék paradicsoma is. -
llax
senior tag
Én nem várom.
Ettől függetlenül az idei kertészkedéshez szükséges, személyesen beszerzendő dolgok többségét beszereztem. Már csak a növényvédő szer készleteket kell feltölteni (mivel az tv. értelmében csak személyesen vehető át). 1 holdnyi telken el lehet dolgozgatni
(abból csak 3300m2 a tényleges kert - az is ad elég munkát...) -
Vladi
nagyúr
Jó ez az írás. Én már várom nagyon hogy karanténba kerüljek.

De nemfogok. Nekem menni kell melózni, amíg 2 lábamon vagyok.Pedig tudnék micsinálni itthon. Remélem még páran megírják, hogy hogy telik a szabi.
-
flymi
addikt
11 nap szabi 9. napja. (tavalyi szabadságok)
Padlás lomtalanítás/takarítás utolsó fázisa. Megemelt dobozok darabszáma háromtrillió körül.
Kocsi polírozás és két fáradt kar pipa.
1 éves gyerek mellett már ez is eredmény.
-
C0R0
csendes tag
Ez nagyon tetszik! Nekem is el kellene kezdenem, mert minden nap ugyanolyan

Új hozzászólás Aktív témák
- Túllépne a DRAM limitjein a Neo Semiconductor-féle 3D X-DRAM
- Autós topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Linux haladóknak
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- Arc Raiders
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Motoros topic
- Milyen NAS-t vegyek?
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Eladó Samsung Galaxy A55 5G 8/256GB fekete / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Javítom.
A másik viszont tényleg nem fogott meg.