Hirdetés
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- RIOS Gépház: Frissültek a felhasználói adatlapok, beállítások, fórumos aláírások
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Huhh, most nézem, 5 éve még milyen sok időm volt
Ma már egy felújítás alatt lévő kertes házzal, feleséggel, egy 2 éves gyerekkel, 8 órás munka, és induló EV mellett nem olyan egyszerű...
-
13 Reasons Why - 1. évad
Nagyon ütős sorozat, és nem a jó értelemben. Lehoz az életről. Ha nem vagy olyan állapotban, nem ajánlom megnézésre. Egyébként remek sorozat, de... nem túl vidám.
-
The Act sorozat első (és talán egyetlen?) évada végignézve. Nagyon beteg, ami ebben történik, főleg hogy igaz story.
-
Ez a film is tetszett
-
Újabb GitHub projekt
-
Megnéztem a Tell Me a Story sorozat első évadát... Részemről abszolút ajánlott, izgalmas, csavaros volt a story-ja
Neki is ugrok a másodiknak.
-
Újdonságba vágtam bele a fejszém... Meglévő shell scriptjeimet fogom átalakítani, majd feltölteni GitHub-ra. Már fent is van az első
-
Meglepő, hogy a legutóbbi 4 film olyan volt, ami tesztett
Különvélemény
Good Will Hunting
A láthatatlan emberTudom, hogy ez csak 3, fentebb linkeltem a negyediket
Más: vettem fehérjét az edzéshez
-
Fertőzés c. film is megnézve, részemről ajánlott
Egészen jól vázolja a mostani helyzetet.
-
<stdio.h>
csendes tag
Irigyellek. Nekem három hét alatt volt egy pihenőnapom. Azt leszámítva folyamatos 12 órázás.
-
-
C0R0
csendes tag
Szerintem is igazad van.
Én az első perctől kezdve nagyon élvezem, hogy nem kell kimozdulni. Jobban haladok a munkával, nem megy el 1,5 óra tömegközlekedéssel és alapvetően több idő marad most a családra és magamra.
De hogy a másik oldalnak is igaza legyen, a feleségemet viszont megviseli, hogy nem mozdulhat ki. -
nyisziati
veterán
Szerintem ez a létező legrosszabb dolog.
Ettől a listától még az életkedve is elmegy az embernek.
Kb. mint egy börtönnapló. Minden nap ugyanazt csinálod, csak hozzáadsz pár számot/nevet a listákhoz. Borzalom.Ennél már az is jobb, ha ötpercenként csinálsz valami random dolgot. Vagy óránként, tudomisén.
De ilyen listát ne. A '80-as években írattak ilyen listákat velünk gyerekként, hogy hogyan képzeljük el a jövőnket. Persze amilyen ingerszegény környezetben éltünk, amennyire SEMMI nem történt velünk, nem sok épkézláb dolog jutott az eszünkbe.
Nem is véletlen, hogy annyi ember fölkötötte magát akkoriban. -
Csapoati
nagyúr
Az Idétlen időkig egy zseniális film, hé!
A hülyék paradicsoma is.
-
llax
senior tag
Én nem várom.
Ettől függetlenül az idei kertészkedéshez szükséges, személyesen beszerzendő dolgok többségét beszereztem. Már csak a növényvédő szer készleteket kell feltölteni (mivel az tv. értelmében csak személyesen vehető át). 1 holdnyi telken el lehet dolgozgatni(abból csak 3300m2 a tényleges kert - az is ad elég munkát...)
-
Vladi
nagyúr
Jó ez az írás. Én már várom nagyon hogy karanténba kerüljek.
De nemfogok. Nekem menni kell melózni, amíg 2 lábamon vagyok.Pedig tudnék micsinálni itthon. Remélem még páran megírják, hogy hogy telik a szabi.
-
flymi
addikt
11 nap szabi 9. napja. (tavalyi szabadságok)
Padlás lomtalanítás/takarítás utolsó fázisa. Megemelt dobozok darabszáma háromtrillió körül.
Kocsi polírozás és két fáradt kar pipa.
1 éves gyerek mellett már ez is eredmény. -
C0R0
csendes tag
Ez nagyon tetszik! Nekem is el kellene kezdenem, mert minden nap ugyanolyan
Új hozzászólás Aktív témák
lo Eltöltött napok száma: 124 (2020.03.16. óta)Edzések:Kar: 73 (alkalom) - Vállgyulladás miatt pár napra pihentettemLáb:...
- Path of Exile 2
- One mobilszolgáltatások
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Sony WF-1000XM4 - ezúttal koppan az áll
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iPad topik
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Assetto Corsa Competizione
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 4/8/16 Gbps FC HBA-k, transceiverek készletről (áfás számla, 1 év garancia)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest