- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: MárkaLánc
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
oké, de mondjuk kijelenthetnénk, hogy az nem zene, amit csak betépve lehet élvezni...
-
AllTheBest
őstag
-
usbee
veterán
Nekem pl. a Justice remixekben pont az tetszik, hogy azt a pluszt adják hozzá a zenékhez, amik számomra az eredetiből hiányoznak

Illetve a Justice hangzásvilágát is kifejezetten szeretem.
Egyébként sokáig én sem voltam oda a remixekért, de ezen pont a Justice változtatott.
Illetve a Simiant és az MGMT-t is így ismertem meg, akiket aztán nagyon megkedveltem. -
bambano
titán
abban mi a jó, hogy valaki belepiszkol más zenéjébe?
Lana del Rey még akár jó is lehetne, de ilyen brutális szintetizált dobbal meg a többivel csak rágcsálóirtásra jó... -
AllTheBest
őstag
Igen, trap ha az ember azt akarja, hogy rengjen minden
Csak kevés az igényes trap...
Én mondjuk mellette még glitch hop-ot szoktam hallgatni, meg általában elektronikus zenét. Régebben a dubstep-re meg a house-ra voltam ráállva, mára már a house olyan irányba ment el ami nem jön be, a dubstep meg... hagyjuk... 
BestModernMusic nevű youtube csatornára szoktak felpakolni egész jó zenéket
-
törölt tag
Ha épp bass zombies vagyok (mindig) akkor trap, ott folyamatos az alsóhang minden formában.

-
AllTheBest
őstag
Meg ez is kegyetlen jó
[link] Egy jobb fülessel vagy egy komolyabb hangcuccal nagyon jó hallgatni 
-
AllTheBest
őstag
-
usbee
veterán
-
törölt tag
-
usbee
veterán
-
bambano
titán
-
usbee
veterán
Hulladék?

Na te szerinted akkor mi a jó zene?
-
dynamicrossh
tag
Nem gáz van hogy néha én is rákattanok 1-2 hulladék zenére.
Most épp erre:
[link] -
Klaus Duran
senior tag
-
Klaus Duran
senior tag
-
bambano
titán
újabb hangkártya driverre lenne szükséged...

Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Még 2026-ban megérkezik a karcsúsított Commodore 64 Ultimate
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xbox Series X|S
- Trollok komolyan
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB játékkonzol extrával garanciával hibátlan működéssel
- Asus TUF B760-Plus Wifi DDR5 (kis hibával)
- 267 - Lenovo ThinkBook 16 (G6 ABP) - AMD Ryzen 5 7530U, no GPU
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Csak kevés az igényes trap...
Én mondjuk mellette még glitch hop-ot szoktam hallgatni, meg általában elektronikus zenét. Régebben a dubstep-re meg a house-ra voltam ráállva, mára már a house olyan irányba ment el ami nem jön be, a dubstep meg... hagyjuk...

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)