- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bad Pritt
félisten
válasz
gyáliSanyi
üzenetére
A Daisy nevű szerintem az egyik karakter kutyája és a szörny nem tudja bemérni. Ezért nem látta meg a sötétben.
-
gyáliSanyi
őstag
A videóban az a kutyaszerű lény mi volt?Talán mikor az Assault leterült akkor irányította egy játékos a lényt.
Grafikailag tényleg nem rossz. Kicsit zavar, ha kitép egy sziklát a szörny, nem marad utána nyoma, de ez csak apróság. -
k4rL^
senior tag
válasz
gyáliSanyi
üzenetére
Goliath OP.

Nem rossz a játék, de fontos a jó csapat, ha a medic béna, akkor ugrott az egész kb. és csak a szörny kergetése megy 15percen keresztül, majd a végsö fázisban szétver mindent.
A medic nem csak healel itt, hanem lelassítja, majd ha együtt a csapat, akkor egy adott pontot ki tud jelölni és ott mások magasabb sebzést tudnak leadni.
Az Alphaból sokat nem tudok mondani a szavatosságra egy nagy pálya van bent, de nekem pl Destiny mellé nem fog kelleni, majd max egy winter sale után olcsóbban. -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
gyáliSanyi
üzenetére
Azért találni ha keres az ember.

nekem nem tűnik nagy számnak amúgy
-
k4rL^
senior tag
válasz
gyáliSanyi
üzenetére
Ja, NDA alatt van a játék, vizjelezve van a képernyő.
Jó móka, de kell a csapatmunka, egyébként csak a szörny kergetése megy végig, ami sokszor nagyon elhúzódik kb 15-20 perc egy menet. -
gyáliSanyi
őstag
Hát nem sok alfa gameplay videó van a youtube-on. Nulla. Valami titoktartással játszhatják csak vagy mi?
-
Wasp_HUN
tag
Remek... a gond csak annyi, hogy az alfa teszt Észak-Amerikára van korlátozva. A jelentkezésnél is ki van jelölve a kritériumok között, hogy US & Kanada. Szóval lehet kamuzni és szerezni egy kulcsot, de hogy nem lesz túl élvezetes 300+ pingel játszani azt több, mint valószínű.
-
BlackSoft
addikt
Én még nem kaptam meg, de remélem megkapom, eddig minden teszt lehetőséget megkaptam

-
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
.LnB
titán
És ki vehet részt az alphában? Vagy nyílt volt a jelentkezés?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hálózatokról alaposan
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- YouTube
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- Le Mans Ultimate
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen egeret válasszak?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- ELADÓ FÓLIÁZOTT HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 512GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
- Dyson Purifier Humidify+Cool PH2 De-NOx (White/Gold)
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GQ50F-B FHD 165Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Akció!!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i7-1355U 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(kerestem vissza, de nem találtam a hírek között)