Hirdetés
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MárkaLánc
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
Új hozzászólás Aktív témák
-
Faterkam
addikt
válasz csanady97 #3029 üzenetére
Budaörs, Kinizsi út 2/b. Személyesen, vagy futárt kérsz!
[ Szerkesztve ]
"Ha nem válaszolok PÜ-re 1 nap alatt, akkor lehet, hogy az a 5 ember között vagy, akit letiltottam a 14 év alatt!" https://tinyurl.hu/LdG3
-
csaba17
senior tag
válasz csanady97 #3256 üzenetére
erre nemigazán tudok válaszolni, nem szoktam nézegetni hogy milyen hőmérsékletű, itthon csak akkor megy ha véletlenül játszok vele, amúgy csak alatta van a pad, viszont azt tudom hogy ha gémezek és megy alatta akkor jobban fut a játék mint mikor nincs alatta.
amúgy ma jött vissza a szervizből, termál modult cseréltek.
sajnos még nem volt időm kipróbálni hogy most hogyan megy az a játék aminél észrevettem a throttlingot[ Szerkesztve ]
-
dewil666
őstag
válasz csanady97 #3484 üzenetére
Szia!
Nem lehet vga-t cserélni
Olyat lehet hogy evga-t (külső asztali vga) teszel hozzá.
Viszont a procitól is függ hogy ki tudja e hajtani a videókarit!
Milyen proci van benne?[ Szerkesztve ]
KLÍMA és villanyszerelés, telepítés, karbantartás! dewil666 felhasználónak 270, 940 (régi) pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Motoros üdvözlettel ! ! ! Ne vezess olyan gyorsan hogy az őrangyalod lemaradjon!
-
dewil666
őstag
válasz csanady97 #3744 üzenetére
Milyen a konfigurációd?
Szerintem az enyémen menni fogKLÍMA és villanyszerelés, telepítés, karbantartás! dewil666 felhasználónak 270, 940 (régi) pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Motoros üdvözlettel ! ! ! Ne vezess olyan gyorsan hogy az őrangyalod lemaradjon!
-
dewil666
őstag
válasz csanady97 #3746 üzenetére
Itt tudod letesztelni a gépedet. De szerintem i3 még talán de a 610 kevés lesz.
KLÍMA és villanyszerelés, telepítés, karbantartás! dewil666 felhasználónak 270, 940 (régi) pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Motoros üdvözlettel ! ! ! Ne vezess olyan gyorsan hogy az őrangyalod lemaradjon!
-
dewil666
őstag
válasz csanady97 #4124 üzenetére
Szia!
Milyen játékokat szeretnél játszani ezen a laposon?
-
dewil666
őstag
válasz csanady97 #4132 üzenetére
Sajnos (#4133) x_o_n-nak igaza van. Kevés a 610 1Gb. Vagy gépcsere vagy eGpu esetleg asztali gép
[ Szerkesztve ]
-
Gyb001
senior tag
válasz csanady97 #4257 üzenetére
Ez természetes
Milyen routered van? Ha egy átlagos N es akkor jó vétel mellet 74 mbit/s a maximum.Gyorsítani úgy tudod ha veszel egy ac-s routert.
És egy ac wifi sticket.[ Szerkesztve ]
A bus station is where a bus stops. A train station is where a train stops. On my desk, I have a work station
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest