Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- antikomcsi: Ázsia Expressz 5
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Gurulunk, WAZE?!
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
Új hozzászólás Aktív témák
-
rum-cajsz
őstag
A Samu most fog kijönni a kisebb készülékeivel, nem tudom ezekből mi kapható már nálunk.
A Samsung Galaxy Spica jó készülék, de most már kifutó termék, szerintem újat nem érdemes venni. A Samsung Galaxy 580 (vagy Galaxy 3)-ről nem tudok semmit sajnos, de elvileg ő a Galaxy S kistestvére. -
rum-cajsz
őstag
De, az is van.
Sony Ericsson X10 -
rum-cajsz
őstag
Mindkét Xperia miniről van teszt a mobilarénán:
Sony Ericsson Xperia X10 mini
Sony Ericsson X10 mini pro
Én egyiket sem próbáltam.HTC HD alatt pontosan melyik készülékre gondolsz?
Mert amiket ismerek (HTC HD2, HTC HD Mini, HTC Touch HD) azok Windowsosak. -
potyi23
senior tag
-
rum-cajsz
őstag
Igen, az androidos telefonok Okos telefonnak számítanak. Bár most már jelennek meg sorra a szintén Android operációs rendszerű tablet PC-k is.
Sajnos nem tudok neked mit javasolni készülékekben konkrétan, de ha van pénzed, akkor a Galaxy S a legjobb választás (jelenleg ez a csúcs Androidos készülék).
Az árbeli eltérés okai a processzor, memória és a kijelző minősége. Szerintem nem érdemes 3.5" alatti kijelzővel venni telefont, mert nem olyan kényelmes a használata, de ez is személyfüggő, van akinek a kisebb kijelző is megfelel az igényeinek.
Egy jó tanácsot viszont tudok adni annak, aki új készülékben gondolkodik, hogy minél nagyobb RAM legyen a készülékében, mert a Pulse-ban lévő 192MB a használhatóság alsó határát súrolja.
-
-
potyi23
senior tag
hi.Htc Wildfirerol olvastam hogy lassu processora van,es gyenge kepminosege.A HTC Desire jobb tole??
-
ViTaZi
aktív tag
Köszi egy mostmár jobban átlátom az android-ot. Nekem nagyon tetszik.
-
TK36
aktív tag
Szép és jó írás. Köszönöm.
Itt, a készülékeknél mivel olyan széles skálán mozognak árban mik a nagy eltérések?Ezek, az Androidos készülékek akkor már okos telefonnak számítanak?
Samsung mobilok közül mit javasolnátok emberi árakon, ami Android platformos készülék?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Futás, futópályák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- iPhone topik
- Steam topic
- Telekom mobilszolgáltatások
- DOOM - The Dark Ages
- További aktív témák...
- ÚJ ÁRU 08.25. !! Dell Latitude Precision XPS Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen.
- Honor 400 Lite / 8/256 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3016, 98% Akkumulátor
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest