Új hozzászólás Aktív témák
-
losslessonly
csendes tag
Sziasztok,
Ha már van telepített qtorrentem (portable módban), 4.5.5 és vannak benne aktív torrentek akkor is rá lehet migrálni a utorrentben lévő torrenteket vagy felül fogja írni teljesen a file-t a konverzió, amiben a qtorrentes torrent-adatok vannak? -
-
carr
őstag
skacok, a seed gépem asztali, 40w-t zabál ha 2.2.1 torrent megy és 75w-t ha qb.
A többi gépem QB fut. kérdés: miért esik be indulásnál 0-ra a letöltés, aztán pár ilyen kirobbanás után beáll a normál/max letöltési értékre. Valakinek van vmi tippje? Minden driver legfrissebb.
(a gép maga kicsit korosodó, de ezekből áll: AMD A10-9700, Asrock AB350Pro4, 2x4gb DDR4 memo, Riotoro Enigma G2 750w táp) 1 ssd, 2 hdd.360+Mindenkit szeress,ne sokban bízz,Ne bánts senkit,ellenséged inkább féljen,Minthogy legyőzd,barátodat szívedre rejtsd,Szidjanak hallgatásért,ne beszédért.
-
Jégkokó
veterán
Rá lettem kényszerítve erre a kliensre mert az utorrentet már nem lehetett többet telepíteni a gépre. Hát engem nem győzött meg ,alig akar feltölteni pedig minden beállítást elvégeztem, a poroto is megnyitottam.
A főnök tekintete mindig nyílt és őszinte. Vagyis egyik szeméből a nyilt gonoszság a másikból az őszinte rosszindulat sugárzik.
-
skillz13
csendes tag
2023-ban is tökéletesen működik. A leírtak szerint csináltam mindent, gyors egyszerű megoldás.
uTorrent elfelejtve! -
LagerMaister
tag
Sziasztok! Windows ujra telepites utan vagyok. Hogy tudom a vissza tenni a torrenteket a rogiba? van egy par es nem szeretnem egyenkent vissza tenni oket...
Alaplap: Asus F2A85-M LE----Proci:AMD Athlon(tm) X4 750K Quad Core 3.4GHZ---Cooler Zalman CNPS10X Optima---RAM:Kingmax 2x4GB, DDR3, 1333MHZ---Videokari:nVidia GTX660 TI 2Gb 192Bit DDR5 --Merevlemez:KINGSTON 120G SSD, Samsung 2x1Tb---Táp: nJoy Ayrus 500W---Monitor:Samsung TV---Ház:ASUS TA-863 ---Bill
-
Bali27
addikt
Sziasztok..
Pár napja feltettem a Qbittorrent legujabb frissítését, és most indítanám, de a Windows problémásnak találja és visszavont valami engedélyt..
Ezzel találkozott már valaki? -
bul07
nagyúr
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Selynelar
aktív tag
Üdv Mindenkinek,
Elsősorban BUÉK!
A kérdésem,hogy 64-bites rendszeren melyik qbittorrent-et érdemes használni. 32 vagy 64bit-et? Vagy nem igazán van jelentősége. Eddig Utorrent-et használtam,ami gondolom csak 32bites volt. Előre is köszönöm a válaszokat. -
Bali27
addikt
Akkor nem értem.
Évek óta a D meghajtóra van telepítve. Fix port van neki beállítva és a routeren ki van engedve.
A legutolsó win10 frissítéstől kezdve van ez. És amikor ki van kapcsolva akkor nincs kékhalál, amikor elindtom mx 15 percet bír.
Win10-et egy hete újra raktam[ Szerkesztve ]
-
Bali27
addikt
Sziasztok!
Pár napja vettem észre (igaz nem sokat töltök mostanság) hogy a Qbittorrent kb 15 perc után kékhalált okoz a win10-ben. Tapasztalt valaki ilyesmit? -
energiezolee
aktív tag
Szia!
Szvsz egyszerűbb, ha sima webes felületen távírányítod! Egyetlen hátránya, hogy nincs benne a "torrent letöltés végeztével számítógép kikapcsolása" funkció, ami nekem nagyon hiányzik!
Üdv : Energie Zolee
-
aicon
senior tag
Windows alá "remote" program létezik olyan mint a Transmission remote a Transmissionhoz?
NAS-on fut pár napja linux alatt és úgy néz ki leváltja 10+ év után a Transmissiont.======== Sim kártyás routerek olcsón ======== https://hardverapro.hu/tag/aicon#aprohirdetesei
-
félisten
No, akkor át is tértem! Köszi!
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki." ELADÓ CUCCOK: Galaxy A40, Kolink KL-SFX-350, Seasonic TFX + Flex, Streacom F7C, Silverstone GD05 + GD06, Xbox One S 1T
-
Roland8622
aktív tag
Köszönöm a leírást. Pár napja még a gépet is megakasztotta az utorrent, alig bírtam indítani.
Szóval most már váltottamHuawei P60 Pro / Huawei P50 Pro / iPhone 13 sima (1 hétig, de volt :D) / HTC U11 (már 4.5 éve) /BOSSHIFI B3 / FiiO BTR3
-
Wyll
őstag
Le vagyok maradva, én csak most váltok...
Nagyon köszi az értelmes magyar leírást és a működő linkeket a működő programra!
Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Wyll
-
xy.zsolt
őstag
Hogy lehet beállítani úgy a qbittorrentet, hogy hangosan jelezzen mikor kész a letöltés?
BESTSECRET MEGHÍVÓt szívesen küldök PM-ben.
-
veterán
Deluge-t használok Raspbian alatt (Raspberry-vel), így nem terhelem a saját gépem, illetve hálózati meghajtóról elérek mindent, bárhonnan
uTorrent valóban egy erősen felejtős program lett, a bejegyzésben említett 2.2.1 volt az utolsó sallangmentes verzió, de már némileg elavult.
Szuperolcsó kétfiókos NAS? Ne maradj le róla! ---> https://hardverapro.hu/apro/ketfiokos_radion_nas_gigabites_porttal_raid_tamoga/hsz_1-50.html
-
bzoley
veterán
De miért csak egy fél leírás készült? Távelérés, Chrome bővítmények, telefonos appok? Ezek nélkül nem sokat ér.
-
GreatL
őstag
Mert a felhasználó hülye, és fogalma sincsen milyen veszélyek leselkednek rá, illetve megelégszik a középszerrel és nem keres ingyenes, jobb alternatívákat?
Intel Core Ultra 7 265K | Arctic LF3 420 víz | MSI Z890 Tomahawk Wifi | 2x8 GB Kingston Fury 6000 Mhz CL30 RGB | 48" LG C1 TV | Samsung(.hu) Galaxy S22+ 256 Vodával | Pocketbook Inkpad 3 Pro | Canon R8
-
Apollyon
Korrektor
Hajrá, én közel 8 éve használom a nox verzióját.
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
titán
sajnos még mindig sokan használják az uTorrent 3.x.x verzióját.
Sajnos miért? Az utorrent 3,0 build 25806 egy hibátlan kliens.
[ Szerkesztve ]
-
t72killer
titán
Van benne IPblock vagy hasonló szűrés, ami kiszedi a bugos/jogvédős kamukapcsolatokat?
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
GreatL
őstag
Én már kb. 5 éve váltottam. A fejlesztése egyébként abbamaradt csak valaki átvette. Már nem is annyira friss. Költözés? Kiszórok mindent aztán mehet az új. Már az alapfelvetést nem értem.
Intel Core Ultra 7 265K | Arctic LF3 420 víz | MSI Z890 Tomahawk Wifi | 2x8 GB Kingston Fury 6000 Mhz CL30 RGB | 48" LG C1 TV | Samsung(.hu) Galaxy S22+ 256 Vodával | Pocketbook Inkpad 3 Pro | Canon R8
-
Chuck Norris
senior tag
válasz SunMount3r #2 üzenetére
Elméletileg működik bittorrentel is, mert nálam azt írja, hogy can't find utorrent\bittorrent folder.
Köszönöm a leírást én is áttérek a qbittorrentre, a bittorrent képes volt időnként felzabálni az összes ram-ot a gépemen.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
Ugyan nem érzem hátrányát, de egy többéves, 2.x verziójú uTorrent-ről azért már én is váltanék... köszi a tippet!
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki." ELADÓ CUCCOK: Galaxy A40, Kolink KL-SFX-350, Seasonic TFX + Flex, Streacom F7C, Silverstone GD05 + GD06, Xbox One S 1T
-
addikt
-
Arcképgyáros
Nos, azt hiszem meggyőztetek engem is.
-
addikt
Nekem a terabájt újraellenőrzése nem volt olyan sok idő, egy éjszaka, talán.
Rock and stone, to the bone! Leave no dwarf behind!
-
szakatsa
csendes tag
Én is akkor váltottam, amikor a uTorrent nem tudott megbírkózni a gigabites netrôl érkező szeletek ssd-re írásával (állandóan pufferelt). A qbittorrent ezzel szemben tökéletesen megoldja a problémát.
-
SunMount3r
nagyúr
Én is nemrég váltottam, de Bittorrent-ről. Tudok erről az app-ról, de olvastam már olyat, hogy csak uTorrent-el működik és Bittorrent-el már nem. Végül letettem a full migrálásról és egyenként rakom vissza ami fontos. Pedig lehet később még jól jöhetne. Ha már uninstallálva lett a Bittorrent, de a torrent file-okat tartalmazó mappa még egészében megvan, akkor nem lehet valahogy működésre bírni ezt a megoldást?
-
laceszgamer
addikt
Pár éve tértem át én is rá, sokkal jobb valóban.
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
Új hozzászólás Aktív témák
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Külpolitika
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Dell notebook topic
- Linux haladóknak
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Notebook hibák
- További aktív témák...
- Topping d70s kettős ak4497dac
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1116A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest