Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
Új hozzászólás Aktív témák
-
losslessonly
csendes tag
Sziasztok,
Ha már van telepített qtorrentem (portable módban), 4.5.5 és vannak benne aktív torrentek akkor is rá lehet migrálni a utorrentben lévő torrenteket vagy felül fogja írni teljesen a file-t a konverzió, amiben a qtorrentes torrent-adatok vannak? -
carr
őstag
skacok, a seed gépem asztali, 40w-t zabál ha 2.2.1 torrent megy és 75w-t ha qb.
A többi gépem QB fut. kérdés: miért esik be indulásnál 0-ra a letöltés, aztán pár ilyen kirobbanás után beáll a normál/max letöltési értékre. Valakinek van vmi tippje? Minden driver legfrissebb.
(a gép maga kicsit korosodó, de ezekből áll: AMD A10-9700, Asrock AB350Pro4, 2x4gb DDR4 memo, Riotoro Enigma G2 750w táp) 1 ssd, 2 hdd. -
Jégkokó
veterán
Rá lettem kényszerítve erre a kliensre mert az utorrentet már nem lehetett többet telepíteni a gépre. Hát engem nem győzött meg ,alig akar feltölteni pedig minden beállítást elvégeztem, a poroto is megnyitottam.
-
skillz13
csendes tag
2023-ban is tökéletesen működik. A leírtak szerint csináltam mindent, gyors egyszerű megoldás.
uTorrent elfelejtve! -
LagerMaister
tag
Sziasztok! Windows ujra telepites utan vagyok. Hogy tudom a vissza tenni a torrenteket a rogiba? van egy par es nem szeretnem egyenkent vissza tenni oket...
-
Bali27
addikt
Sziasztok..
Pár napja feltettem a Qbittorrent legujabb frissítését, és most indítanám, de a Windows problémásnak találja és visszavont valami engedélyt..
Ezzel találkozott már valaki? -
bul07
nagyúr
-
Selynelar
aktív tag
Üdv Mindenkinek,
Elsősorban BUÉK!
A kérdésem,hogy 64-bites rendszeren melyik qbittorrent-et érdemes használni. 32 vagy 64bit-et? Vagy nem igazán van jelentősége. Eddig Utorrent-et használtam,ami gondolom csak 32bites volt. Előre is köszönöm a válaszokat. -
Bali27
addikt
-
Bali27
addikt
Sziasztok!
Pár napja vettem észre (igaz nem sokat töltök mostanság) hogy a Qbittorrent kb 15 perc után kékhalált okoz a win10-ben. Tapasztalt valaki ilyesmit? -
energiezolee
aktív tag
Szia!
Szvsz egyszerűbb, ha sima webes felületen távírányítod! Egyetlen hátránya, hogy nincs benne a "torrent letöltés végeztével számítógép kikapcsolása" funkció, ami nekem nagyon hiányzik!
-
aicon
senior tag
Windows alá "remote" program létezik olyan mint a Transmission remote a Transmissionhoz?
NAS-on fut pár napja linux alatt és úgy néz ki leváltja 10+ év után a Transmissiont. -
No, akkor át is tértem! Köszi!
-
Roland8622
aktív tag
Köszönöm a leírást. Pár napja még a gépet is megakasztotta az utorrent, alig bírtam indítani.
Szóval most már váltottam -
Wyll
őstag
Le vagyok maradva, én csak most váltok...
Nagyon köszi az értelmes magyar leírást és a működő linkeket a működő programra!
-
xy.zsolt
őstag
Hogy lehet beállítani úgy a qbittorrentet, hogy hangosan jelezzen mikor kész a letöltés?
-
-
Deluge-t használok Raspbian alatt (Raspberry-vel), így nem terhelem a saját gépem, illetve hálózati meghajtóról elérek mindent, bárhonnan
uTorrent valóban egy erősen felejtős program lett, a bejegyzésben említett 2.2.1 volt az utolsó sallangmentes verzió, de már némileg elavult.
-
bzoley
veterán
De miért csak egy fél leírás készült? Távelérés, Chrome bővítmények, telefonos appok? Ezek nélkül nem sokat ér.
-
Apollyon
Korrektor
Hajrá, én közel 8 éve használom a nox verzióját.
-
sajnos még mindig sokan használják az uTorrent 3.x.x verzióját.
Sajnos miért? Az utorrent 3,0 build 25806 egy hibátlan kliens.
-
Van benne IPblock vagy hasonló szűrés, ami kiszedi a bugos/jogvédős kamukapcsolatokat?
-
GreatL
őstag
Én már kb. 5 éve váltottam. A fejlesztése egyébként abbamaradt csak valaki átvette. Már nem is annyira friss. Költözés? Kiszórok mindent aztán mehet az új. Már az alapfelvetést nem értem.
-
Chuck Norris
senior tag
válasz
SunMount3r #2 üzenetére
Elméletileg működik bittorrentel is, mert nálam azt írja, hogy can't find utorrent\bittorrent folder.
Köszönöm a leírást én is áttérek a qbittorrentre, a bittorrent képes volt időnként felzabálni az összes ram-ot a gépemen.
-
Ugyan nem érzem hátrányát, de egy többéves, 2.x verziójú uTorrent-ről azért már én is váltanék... köszi a tippet!
-
-
Nos, azt hiszem meggyőztetek engem is.
-
Nekem a terabájt újraellenőrzése nem volt olyan sok idő, egy éjszaka, talán.
-
szakatsa
csendes tag
Én is akkor váltottam, amikor a uTorrent nem tudott megbírkózni a gigabites netrôl érkező szeletek ssd-re írásával (állandóan pufferelt). A qbittorrent ezzel szemben tökéletesen megoldja a problémát.
-
SunMount3r
nagyúr
Én is nemrég váltottam, de Bittorrent-ről. Tudok erről az app-ról, de olvastam már olyat, hogy csak uTorrent-el működik és Bittorrent-el már nem. Végül letettem a full migrálásról és egyenként rakom vissza ami fontos. Pedig lehet később még jól jöhetne. Ha már uninstallálva lett a Bittorrent, de a torrent file-okat tartalmazó mappa még egészében megvan, akkor nem lehet valahogy működésre bírni ezt a megoldást?
-
laceszgamer
addikt
Pár éve tértem át én is rá, sokkal jobb valóban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- Építő/felújító topik
- Futás, futópályák
- Óvodások homokozója
- Külpolitika
- Nők, nőügyek (18+)
- Milyen notebookot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- BOMBA ÁRON ELADÓ! Üzleti HP Elitebook 640 G9 Laptop! / i5-1235U 16GB 256GB 14"col garancia/
- Akciós áron eladó HP Elitebook 850 G7 / I7 10610U/16 GB/512 SSD/15"/FHD/IPS/MX 250
- Szuper áron eladó új ACER SWIFT EDGE 16 /R7-7735U/16GB/512SSD/ 4K OLED
- DELL G15 5515 Gamer Laptop /Ryzen 7- 5800H/16GB 512 SSD/ Nvidia RTX 3060 6GB/120Hz/
- Szuper áron dobozos új Asus Vivobook Pro /i5-11300H/16 GB/512SSD/3K OLED
- Új Apple iPhone 16 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Sennheiser Momentum True Wireless 3 (2222132) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest