Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
kameraman77
tag
Persze IMEI-vel és társaival el lehet játszani, de bizony ma már nem csak "sima" telefon lopásról beszélünk. Mert az 4-5-6 collos telefonokban a legkevesebb a telefon funkció. Ha valaki ellopja, akkor lesz.rja a telefon funkciót, egyszerűen nem tesz bele sim-et és van neki egy S3 tabletje. Mert az okostelefonok nagy hátránya, hogy MINDEN funkciójuk működik sim nélkül is (kivéve a telefon). Így a tolvaj ha önmagának szerez, akkor nem fog bajlódni adott esetben a simmel, mert simán használja tabletnek a telefont. Hiszen ma már a HDMI miatt egy ilyen tella full mulimédiás egység, a fényképező részük is egyre jobb, ott a GPS..
Tehát maga a telefon valóban letiltható - a telefon funkció - de sajnos ma már ez a legkevesebb egy telefonban, önálló eszközként sim nélkül is működik, így a védelmi szintje ezeknek a telefonoknak lényegében nulla, ha elvitték életük végéig használhatják ezernyi dologra a telefonáláson kívül a többszázezres eszközöket.
-
nincsisbéla
aktív tag
Hmm, hasznos cikk, köszi!
-
ComPityu
csendes tag
Nem értem ezt az egész , el lopták,hát le tiltatom dogot ! Ha el lopták, de legtöbbször simán csak el hagytad. Csak rém ciki a szüleidnek, feleségednek,meg a főnöködnek, stb bevallani,h balfék voltál.
A kényes ,esetleg bizalmas tartalmat, meg mindenképp illik ,körültekintően kezelni. Pucér fotók a csajodról,stb.
De mindez nem is annyira lényeges.Egy lyukas kanyit nem adnék, hogy letiltsanak egy telefont, csak azért ,mert elveszett. Nem nyerek vele semmit , csak a lelkemnek jobb,h Bazz azért is le tiltattam, most nem tudod használni.
"DEHOGYNEM"
A legtöbbször ,csak még több pénzembe kerül a dolog. Mert nézzük csak a tényeket !1- Az előfizetésben foglalt hitel részleteit mindenképp rá veri a szolgáltató az ügyfélre !
2- A készülék letiltása biztos h pénzbe kerül ! Ha másért nem azért, mert a procedúra időigényes, utazni kell miatta a szolgáltató irodájába. Lehet ,h aznap nem tudsz dolgozni, egy nap minusz ! Plusz a feljelentést meg kell tenni a zsaruknál, szintén idő ,esetleg utazás, az is pénzbe kerül.
3 Meg fogsz venni egy másik telefont, mert nem tudsz dolgozni, létezni a 200 000--forintos okos telefonod nélkül.
4- Dührohamot kapsz a bürokrata ,idióta hozzá állása miatt. Mert te csak addig vagy jó amíg tejelsz. Ha nem fizetsz valamiért le vagy szarva. Nekik az nem biznisz ! Szívrohamot ,vagy agyvérzést kapsz ,és kórházba kerülsz pár hétre, és még telefonod sincs,hogy közben a facebookon vagy itt lógjAzért ,mert egy elveszett,el lopott telefont le tiltasz ,nem kapsz cserébe semmit ! Nem fog előkerülni,és nem fogja a tolvaj vissza adni ! Ennek köszönhetően egy készülék sem fog vissza kerülni a jogos tulajdonosához.
Tény ,hogy ha a hatóság ,szolgáltató akarja, pár méteres pontossággal megállapítható a bekapcsolt készülék helye. Akkor is ha nincs benne GPS. Mivel rádiójeleket sugároz,alkalmazható a háromszögeléses módszer. És a szolgáltató ,ezzel az opcióval rendelkezik az ügyfelek részére is. Némelyik készülék menüjében van is ilyen pont "Mobilkövető" Magyarul a szolgáltató az IMEI szám birtokában pillanatok alatt meg tudja mondani ,az adott mobil pillanatnyi tartózkodási helyét.Mind addig ,amíg az be van kapcsolva.
Függetlenül attól,hogy van e benne SIM kártya ,vagy nincs. Sőt a lehetőségek távolról sem merültek ki az előbbiekkel.Elveszik ,el lopnak az ember gyerekétől sok mindent ,még sem lehet letiltani,működőképessé tenni ! Arról a körülményről nem beszélve,hogy az ilyen készülék újra élesztése ,a hozzá értőnek gyerekjáték. Néhányan pedzegették a húrt,és sejtik a lényeget. Nevezetesen ,hogy az IMEI cseréje pár ezer forintos tétel,és igen sok helyen meg tudják csinálni a műveletet,max 5-10 perc helyben meg lehet várni. Senki nem kérdez semmit. Pénzt zsebre teszi a csávó ,és ezzel ő elzárta az ügyet.
Szvsz ,, Ha elhagyom a telefonom, biztos szomorú ,és dühös leszek. De csak magamra,hogy mért nem figyeltem oda. Legfőképp pedig azért , hogy előző nap miért nem csináltam egy backupot !
Hogy a telefonszámaim, jegyzeteim ,stb mind meg legyenek.
És a gyártókra leszek eszméletlen dühös, mert véletlen sem lehet a mentett adatokat, szinkronizálni ,két különböző gyártmányú,sőt néha még azonos gyártó újabb modelljei sem kompatibilisek egymással. "Örvendetesen üdítő a jelenség,hogy az Androidos készülékek ezt a problémát ,szinte teljesen ki küszöbölték." -
-
GyulaiZ
csendes tag
válasz
Dark Archon #115 üzenetére
Miért kellene a jelszót vagy hashét "felejtős" memóriában tárolni?
-
-
GyulaiZ
csendes tag
válasz
Pistiboy88 #113 üzenetére
Pontosan csak ennyire volna szükség.
Bootoláskor jelszó nélkül semmit se lehessen csinálni, se recovery se download mód.
3 rossz próba esetén meg formázza szénné a telefont.
Amikor ellopják a telefont úgyis az az első, hogy kikapcsolja. -
Pistiboy88
aktív tag
Haveromnak is ellopták a telefonját tavaly szeptember körül. Tett feljelentést, a rendőrség a szolgáltatóknak írt kérelmet, majd kiadták, hogy merre használták a telefont. Leszűkítették a kört, s így februárban visszakapta. Épp dolgoztunk, mikor a nyomozó hívta. Okos telefonok közül talán az Android az, ami a legkevésbé biztonságos, de kellő figyelemmel biztonságosabbá tudod tenni. Pl nekem a fontos dolgok nincsenek raja a telefonon, hanem a home szerveremen, s ftp-n keresztül érem el, de az ftp kliens is védve van külön jelszóval. Telefonálni is csak a feloldó minta után tudok, sms is szintén. Amit csak lehet levédtem, ha ellopják, akkor semmilyen adatomhoz nem férnek hozzá. Szerintem ez alap egy olyan embernél, aki fontos adatokkal dolgoznak.
Mellesleg mikor nokiám (S60) volt, az sd kártya le volt jelszavazva, s akárhova raktad be, nem bírta olvasni. Na az biztonságos volt. Android kevésbé. De reméljük valamikor biztonságosabb lesz, bár a nyílt forráskód miatt tuti lesz kiskapu. De már az nagyon jó lenne, ha olyat csinálnának meg, hogy download módba ne lehessen belépni egy jelszó nélkül, vagy recovery-be sem, etc.
Ilyen dolgokkal nagyban lehetne növelni a biztonságot. A jelszót meg pl felírod a teló dobozba, vagy a garancia papírra vagy valahova. Nehogy az legyen, hogy elfelejted. Gondolom, hogy nem lenne nehéz ezt beleprogramozni, csak lehet senkinek nem jutott még eszébe? Hm, levédetem, aztán ha bevezetik, akkor perelhetek, mint az Apple.
Amúgy meg, ha olyan program van a telón, hogy beméri a teló pontos helyét GPS segítségével, elmész a rendőrségre, hogy ellopták a telefonod és itt meg itt van, akkor még te is megütheted a bokád, személyiségi jogok megsértése miatt, hogy más után kutakodsz. Nem egyszerű eset ez.Az, hogy ha ellopnák a telefonom letiltatnám-e, az lenne a válasz, hogy nem. Egyik ismerősöm vett egy telefont, egy GSM boltban (iPhone4). 2 hétre rá kiderült, hogy lopott volt, s letiltották, s nem tudott semmit sem csinálni. A boltba a telefont valótlan adatokkal adták el, ami persze a bolt hibája. De az ismerős is megtanulta, hogy többet nem szabad így telefont venni. 80 ezer forintja bánta, s tehetetlen volt...
Aki meg azt mondja, hogy ha két azonos IMEI van a hálózaton akkor letiltja mind a 2 telefont, ez nem így van. Az igazság az, hogy egy adótornyon (ha egy szolgáltató van egy tornyon) nem lehet azonon IMEI számú telefon. Ha mégis van, akkor amelyik később jelentkezne fel, nem tud, s azt az üzenetet kapod, hogy nincs szolgáltatás. S nem is bírsz addig feljelentkezni, míg a másik IMEI szám, ami azonos a tiéddel rajta lóg. Ez saját tapasztalat is, mert még régen a Spicam IMEI-je egy rossz rom csere után kinullázódott. Itthon nem volt gond, de Pesten igen. S, igen sok kínai telónak azonos az IMEI száma, de mivel kevés van belőle az országban, így még nagy gondot nem okoz.
Bocs, a hosszúra nyúlt írásomért!
-
Kryczek
aktív tag
szerintem az anti theft programok nem rosszak, én s60-as nokiára telepítettem fel. azért nem hiszem, hogy ha valaki megtalálja az elhagyott telefont, vagy ellopja, majd azonnal fog egy adatkábelt és neki áll imei-t átírni meg széthackelni. Szerintem hasznos dolog, van rá esély hogy segítség legyen.
vagy valami benzinkúton vett 3 ezer forintos szart kell használni, ha az ember buliba, vagy olyan helyre megy, ahol felügyelet nélkül hagyja (pl öltöző)
valahol olvastam, hogy Amerikában nem csak a mobilokba, de a laptopokba is tesznek GPS-chipet ami alapján megtalálható. lehet rosszul értettem
-
raper
senior tag
válasz
csucsbicep #94 üzenetére
Ezt hibásan tették.
-
banhammer
veterán
A lopott, kártyafüggetlen tableteket is le lehet tiltani?
-
Vukmir
aktív tag
Ja amúgy meg lopd vissza
-
KAMELOT
titán
válasz
transmission #2 üzenetére
Hát igen ez elég elszomorító. Közben nekik kéne vállalniuk bizonyos felelőséget az által ,hogy a személyes adataidat nem fogja más felhasználni. Esetleg bűncselekményekbe is belékeveredhet az illető ,aztán lehet magyarázkodni.
Még jó ,hogy egyszerű telefonom van. Max kap érte a zaciban 8000ft-t érteha esetle elcsórná valaki. csakhát mindig jó helyen van a telóm így nehéz lenne akárkinek is elcsórnia.
-
Angerfist02
csendes tag
Lenne 1 pont nem ebbe a témába vágó kérdèsem. Nos a haverom el adta nekem a teloját x8, de még mindig füzeti az elöfüzetést és azt mondta h. nem tudja ki füzetni az utolşó számlát. ílyenkor korlátozzák a szolgáltatást(net,be-ki menö hivások stb..)?
(Félre értések elkerülések miatt ,haverom kislaska néven van fent az oldalon.) -
Tamy
senior tag
Természetesen nem a rendőrség méri be, de a bilincset nem a szolgáltató fogja a kezemre tenni, ha nyakon csípnek. Viszont a bemérés azért is macerás, mert egyrészt én közben változtathatom a helyzetem, másrészt meg egy adott körön belül jó néhány ember lehet, pl. egy lakótelepi háztömb esetén. Még ha a lépcsőház meg is van (bár aligha hiszem, hogy ekkora pontossággal meghatározható lenne az esetek nagy részében), még akkor is melyik emelet, melyik lakás. Vagy egy forgalmas sétálóutcán miként szúrnak ki a tömegből? És még sorolhatnám a példákat... Pont emiatt iszonyú költséges lenne, ezért írtam én is, hogy bár a módszer létezik, de a gyakorlatban nem sűrűn használják.
A sim kártyás módszerrel meg az a probléma, hogy a feltöltőkártyás simeket szabadon adják-veszik. Az én kártyámat kb. 12 éve vettem egy magánszemélytől, mindenféle adás-vételi nélkül. Jó 8 évig úgy használtam úgy, hogy azt sem tudtam pontosan kinek is a nevén van. Később kiderült, hogy egy valószínűleg már rég megszűnt mobiltelefon szaküzlet nevén volt. Aztán a számhordozás miatt a nevemre írták, de azon a címen, ami jelenleg is meg van adva sosem lakott senki, így ott is hiába keresnének.
Az esetek jelentős részében akkor jut vissza egy mobil a gazdájához, ha vagy tudja (sejti) ki lopta el, vagy valami egyéb okból házkutatást tartanak a tolvajnál, és nem tudja igazolni az eredetét.
Tárolt adatokon ne csak a böngészőt értsd, ott vannak a személyes képek, és ha már okostelefonra lett kihegyezve a cikk, akkor meg kéne említeni a különféle dokumentumokat is, amik a készüléken vannak tárolva. Ami le lett írva az nem okostelefon specifikus, a "butákra" épp úgy érvényes. A cikk elején a bevezetésben külön ki van hangsúlyozva, hogy ezeken a készülékeken már sokkal több egyéb fontos, akár személyes adat lehet, ami növeli a veszteséget. Ezért hiányolom a cikkből az ezzel kapcsolatos teendőket.
-
manoarc
senior tag
Nincs okostelefon = nincs para
-
gzbotii
nagyúr
WP, ha beallitod koveti a telefont, es meg tudod csengetni, uzenetet posztolni a kijelzore (es nem tudja masra hasznalni addig) vagy peddig zarolni.
De persze, ez sem kijatszhatatlan.. -
raper
senior tag
válasz
csucsbicep #92 üzenetére
A telefonnak van egy IMEI száma, ami alapján meg lehet tudni, hogy használják-e a készüléket és ha igen hol. A kártyát mindenképp le kellett tiltani, mert ha nem teszed meg fizetheted a lopás utáni hívásokat is, ami lehet igen sok is. S kik mondták ezt? A szolgáltató?!
-
javie
csendes tag
válasz
matyi012345 #27 üzenetére
mert szerinted ha ellopják a 400.000 Ft os (akkoriban) telefonom, amire befizettem 20 ezret kezdőrészletnek, és ellopják fél év után, akkor a T-Mobile azt mondja, "Ja oké semmi baj, ne fizesd tovább?"
Aláírtam egy szerződést (amit mindenki aláír, ha előfizetésre vesz telefont) hogy ha törik ha szakad, ha el lopják, ha eltünik, neked azt ki kell fizetni. Ez amugy evidens. Nem a T-Mobile fogja magára vállalni a veszteséget... Ennyi erővel bemegyek kihozok 5 iPhone-t, másnap bemegyek "JAJJ ELLOPTÁK" és van 5 iPhone-om ingyen?!
Széép lenne..
-
-
raper
senior tag
Pár adat a telefon helyének "pontos" megállapításához:
A szolgáltató annyit tud megadni, hogy a telefonáló melyik átjátszó toronyra jelentkezik fel telefonálás megkezdésekor. S itt nem biztos, hogy a telefonáló, a hozzá legközelebbi toronyra jelentkezik fel. Ha az telítve van, vagy más tecnikai oka van, akkor már egy másik toronyra léptet a rendszer. Ez még nagyvárosi környezetben is - legjobb esetben - 100 méteres pontosságot jelenthet.
Létezik a háromszögelésnek nevezett módszer, amely három közeli torony használatával pontosít az adatokon. A reakcióidőből nagyjából kiszámítható egy távolság, s ahol a cellákban ennek a távolságnak megfelelő körívek metszik egymást, ott érdemes kutakodni a készülék után.Az amerikaik sem tudnak pontosabb helymeghatározást jelenleg mobiltelefonokhoz. Így az NCIS és társain szerzett kriminalisztikai tapasztalatokat felejtsétek el.
-
sonar
addikt
válasz
transmission #83 üzenetére
Elvileg igen, de van itt két kolléga is aki kinából rendelt dual simes telefont és *#06#-re ugyanazt a számot mutatja a telefon.
-
ttt1
őstag
Sajnos én jártam így, mármint,hogy ellopták a telefonom és a T-.Mobile mivel nem előfizetéses hanem dominós volt így nagy ívben szartak letiltani a telefont ...Szal részben kamu az egész ...
-
MacCaine
őstag
Az ötlet jó, csak elég egyszerűen kijátszható.
-
sonar
addikt
válasz
transmission #75 üzenetére
Ezek szerint könnyen
-
válasz
transmission #79 üzenetére
SIM-kártya pótlása / SIM-kártya /alkalom 5100 Ft
Szüneteltetés az Előfizető kérésére /előfizetői hívószám/ alkalom 2125 FtEz a szüneteltetés viszont nem egyenlő a SIM kártya letiltásával
#81: ennyit találtam az ÁSZFben, szerintem a sima tiltás az ingyenes
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
transmission #77 üzenetére
Csak azért kérdezem, mert két kártyámat is le szeretném tiltatni, de szerintem a legbiztosabb, ha beszélek egy telenorossal.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
transmission #9 üzenetére
Na most akkor kell fizetni, vagy nem?
-
sonar
addikt
ha két azonos IMEIT-t talál a hálózaton, letiltja mindkettőt.
Nem hiszem, hogy ez jól működik mert minden kíniból behozott telefonnak ugyanaz az IMEI száma. -
S akkor te azt is elhiszed az amerikai filmekből, hogy a sötétben felvett, VGA biztonsági kamerás képet poszter méretűre nagyítják és hirtelen kirajzolódik a tettes arca, épp, hogy csak a személyije nincs mellette? Nehogy azt hidd, hogy tényleg így megy Amerikában.
Hogy részletre vettél valamit biztosítás nélkül, azzal meg csak magadat hibáztathatod. Vásároltam már én is így, de mondjuk nem egy sz*r telefont, hanem kocsit, fostam is, mi van, ha a 4 év alatt ellopják, de erre fizettem a Casco-t.
spawn21: egy telefonhoz miért kéne? Egy GSM bolt sem kér személyit, be is b***na. De a szolgáltató sem, ha csak telefon kell. Mint említettem, a személyi a SIM-hez kell. A régi kártyámhoz viszont a mai napig nincsen személyes adat bejegyezve (hmm... kell valakinek? kikiáltási ár 1mFt
).
-
spawn21
veterán
válasz
Dark Archon #68 üzenetére
mikor te veszel egy szolgáltatótól telefont nem kérik a személyid?
-
kezdő
senior tag
WP7 védelmének a kijátszásáról mit lehet tudni?
Ugyebár alapból van benne olyan opció, hogy böngészőből tudom zárolni a telefonom, törölhetem az összes adatom róla, illetve realtime láthatom GPS koordináták alapján, hogy hol is van a telefon.
Gondolom piti tolvajok ellen ez is elég, de mennyi erőfeszítésbe kerül ezt kijátszani? Elég egy gyári beállítások visszaállítása? -
Ez ugyanígy van egy kocsi esetében is, egy telefon mitől lenne más? Viszont egy telefonnál előre le lehet védeni, az IMEI tiltás meg akármikor jól jön. Aki azt meg tudja változtatni, teljesen mindegy mit csinálsz.
Miért is lenne elég a személyid? Kérte bárki is, mikor telefont vettél? Mert tőlem nem. A számlán meg maximum egy név van, az meg bizony nem egyértelmű azonosító adat, hacsak nem Sylvester Stallone-nak hívnak vagy ilyesmi. A másik, hogy előfizetés esetén a SIM kártyád van a nevedet (ezért is tudod kapásból letiltatni), a telefon nem feltétlenül.
-
spawn21
veterán
válasz
Dark Archon #66 üzenetére
Össze kell kaparnod a hivatalos papírokat, rendőrségi feljelentést, miközben a Te neveden van, nem elég a személyid?
Te ne viccelj már! Mire ezeket elintézed el telt 1 nap, ami sok mindenre elég nekik. A földön járok és próbálok normálisan gondolkodni, kapcsolj kettesbe!
-
-
spawn21
veterán
Cinkes, hogy van az már, ha ellopják a SAJÁT telefonom, mindenféle papír kel, hogy letilthassam?! Szánalmas.
-
Motorola telefonoknál alap, hogy, ha regeled a telefonodat, le tudod tiltatni, törölni az adatokat, vagy akár GPS koordináták alapján megtalálni.
-
Pont ezt akartam írni....A nokia ebben élen jár nem lehet imeit átírni benne csak alaplap csere a megoldás....Viszont nekem is loptak már el telefonom volt egy sejtésem róla hogy ki,kik lehettek és a rendőrség(rokon aki kiment) beugratta a srácot hogy bemérték a készüléket erre pillanatok alatt visszakaptam.
-
-
Keeperv85
nagyúr
Éppen itt lenne az ideje, hogy egyszer fel is tedd esetleg azt a CM7-est. Bár én nem értek nyilván hozzá, ezért vagyok csak fordítóként része a készítő csapatnak...
Több úton is le lehet szedni:
1, Zárt bootloader: gyártói flashelők. Minden android rendszer mellé jár frissítés, amit még érdemes ellopni is...Persze ki is lehet nyitni. Innen jön a következő lépés...
2, Már nem zárt, vagy gyári nyitott bootloader. Innen lehet: TPT, flashelés exe-vel, flashelés Linux terminalból, recovery flashelése és onnan telepítés scriptelt csomagból. (Klasszikus főzött rom, mellé Edify vagy Amned script), recovery restore backup állományból, factory flash DFU módban...Melyik szimpatikus?
Közös hatás:
Data partíció törlése: itt helyezkedik el pl. az Avast... Na most ami nem fut többet, az nyilván nem is működik.
System partíció törlése: itt lehet egy-egy "dugi" tartalék, ha képes ide egyáltalán írni. Jellemzően nem.
Dalvik cache törlése: na ide lehet csúnya dolgokat eldugni... de hiába...Hogy teljes legyen a kép: CM7-em van, recovery nincs, a gyári sem (tehát FTM mód sincs), a fastboot módot kivettem a menüből és az adb protokolban is tiltva van, tehát parancssorból sem lehet recoveryt feltenni. Mit értem el vele? Semmit. Root két mp. kb. Ezután a Rom Manager újabb kettő alatt feltol egy recoveryt, már nyomhatom is át a romot... Nincs ami megvédene! Persze ha olyan értelmi fogyatékos lopja el a telóm, aki nem cserél rendszert, az találkozik a Cerbeus-szal...
Mielőtt valaki bemártana: nem foglalkozom lopott készülékekkel, sem egyik (pandúr) sem a másik (tolvaj) oldalról...
-
Zirowe
nagyúr
Ha már cm7 van fent, akkor custom recovery is van, max 5 perc és új rom figyel rajta, kiröhögve az avastot.
Szerinted a tulajok mekkora része a világon rootolt?
Mert szerintem még kevesebben vannak, mint akik ismerik az imei fogalmát és funkcióját..Amúgy avast se tud olyan sokat, hogy megérje a terhelést.
Egyszerű: vigyátni kell a telefonra.
-
Vukmir
aktív tag
Akkor épp itt lenne az ideje utána olvasnotok 1-2 dolognak. Az Avast mobil védelméről kezdetnek annyi, hogy el tudjatok indulni, a CM7 telefon ROM-ba teljesen be tud épülni.
Én ezeket nem alap gyári ROM-os telefonra írtam, hanem főzött romosra (aki ki akar hozni mindent a telefonjából ezt használ ugyebár) vagy minimum egy rootolt telefonra
-
Keeperv85
nagyúr
Mi teszi működésképtelenné?? Na ne! Te sem hiszed el ugye? ÜRES flashel, 0 IMEI mellett fel lehet éleszteni bármelyik Androidos telót. Csak JTAG kell mellé max. Aki lopja őket, annak az sem gond. De még a legtöbbször az sem kell. Elég csak egy Downloader mód, vagy egy "véletlen" bennhagyott TPT a bootloaderben...
-
Zirowe
nagyúr
Jó, de általában azok nem is az illetékes kapitányságra szoktak befáradni panaszt tenni, illetve megtalálás után is másképp rendezik le a dolgokat.
Gondoltam átlag emberekről van itt szó.
Vukmir: erősen kétlem, hogy bmelyik platformon bki által elérhető lenne olyan app, ami működésképtelenné teszi a telefonodat (szánt szándékkal, távaktiválással), illetve egy factory resettel minden app törlődik, és kód se kell hozzá.
-
Vukmir
aktív tag
Fel kell tenni egy ingyenes Anti-Thief programot (Androidra ott az Avast, Zooner stb) és megvan oldva a probléma teljes mértékben, mert nem csak a sim kártyát tudja letörölni hanem működés képtelenné is tudja tenni a telefont
Új hozzászólás Aktív témák
ph A SIM-kártya tiltása nem ütközik akadályokba, ám ha eltűnt készülékeink teljes tiltását szeretnénk, azt csak utánajárással tehetjük meg.
- Haditechnika, harcászat
- Hardver vagy nem hardver, az itt a kérdés
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Politika
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- SSD kibeszélő
- Gitáros topic
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Házimozi belépő szinten
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- Precision 5570 27% 15.6" 4K+ IPS érintő i7-12800H RTX A1000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- HP 15s-eq2002sf 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5500U 16GB 256GB NVMe magyarított (lézerezett) bill gar
- Lenovo Legion 9 16IRX8 16 i9 13980HX RTX4090 2TB SSD
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ZBook Studio 15 G8 15.6" FHD IPS i9-11950H RTX A2000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest