Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
Új hozzászólás Aktív témák
-
javie
csendes tag
válasz
matyi012345 #27 üzenetére
mert szerinted ha ellopják a 400.000 Ft os (akkoriban) telefonom, amire befizettem 20 ezret kezdőrészletnek, és ellopják fél év után, akkor a T-Mobile azt mondja, "Ja oké semmi baj, ne fizesd tovább?"
Aláírtam egy szerződést (amit mindenki aláír, ha előfizetésre vesz telefont) hogy ha törik ha szakad, ha el lopják, ha eltünik, neked azt ki kell fizetni. Ez amugy evidens. Nem a T-Mobile fogja magára vállalni a veszteséget... Ennyi erővel bemegyek kihozok 5 iPhone-t, másnap bemegyek "JAJJ ELLOPTÁK" és van 5 iPhone-om ingyen?!
Széép lenne..
-
javie
csendes tag
nekem ellopták az iphonom, még 2 éve. csúnya 2 éves előfizum volt rajta, ellopás után még 1,5 évig sínylődtem de nem ez a lényeg. bizony ahogy az előttem szóló mondta, pénzt kérnek mindenért, t-mobile-nál is le akartam tiltatni, nem elég hogy minden bajom volt, 1,5 évig fizettem már valaki más telefonjának törlesztőjét, még fizessek, egy rohadt letiltásért is ( ami nekik sem fizikai, sem szellemi energiákat nem emészt fel, 1 darab klikkelés...) persze elmentem a rendőrségre, persze kitöltöttem csomó papírt. semmi eredmény (és ezáltal semmi értelmét sem látom) - kérdezem én, minek van GPS a telefonban, ha nem lehet lenyomozni?
minden amerikai filmből ez folyik a csapon is, hogy bámit bárhogy megtalálunk. hát itt magyarországon ez nem így megy. megkérdeztem megoldható e, egy egyszerű nem volt rá a válasz, szerintem, csak nem akarták rám pazarolni a drága idejüket...
Új hozzászólás Aktív témák
- Heroes of Might & Magic III (HoMM3)
- Kínai robottaxi indul Európában
- Windows 10
- E-roller topik
- NVIDIA® driverek topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Viccrovat
- Fellép a hamisított paszták ellen az Arctic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- AKCIÓ! HP ZBook Studio G8 OLED WorkStation - i9 11900H 32GB DDR4 2TB SSD RTX 3070 8GB Win11
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Kolink KL 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z590 GAMING FORCE alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest