Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Verus

senior tag

válasz v.tom #65 üzenetére

Ám legyen menjünk bele kicsit.
    Testiség, rendben. És már rögtön ágynakdöntéssel kell kezdni? Én arról beszélek, amikor sok fiatal így kezdi. Ennek aztán meg marha nagy értelme van. De a nők is buták, nem kellene hagyniuk illetve kelletni magukat.
    Ha meg meglátok egy férfit aki tetszik, nem az jut az eszembe hogy milyen lehet ruha nélkül, hanem az hogy na ugyan mi van ott belül.
    Annyira fontos lett mára a külső, rendben kell hogy vonzó legyen akár férfi akár nő, de hiába az ha nem tudsz vele értelmesen elbeszélgetni. Aztán ha ez megvan, akkor jöjjön a többi. Van ennek egy egészséges sorrendje szerintem.
    Én az előző hszembe is azt mondtam hogy sokan erre mennek, ezzel kezdik. Lehet én láttam sok negatív példát, de nem hiszem hogy annyira elenyésző számban lennének.
    Oké aláírom, hogy 25 feletti férfiaknál már a kapcsolat kialakítása nagyobb számban van mint a kaland rész, de 25 alatt is nézzünk már szét kicsit. Folyamatos buli, kinek milyen autó gurul a feneke alatt, mennyire menő a dumám és hány csajt gyűjtöttem be egy szombat este alatt. Jajj hogy mennyi ilyet hallottam már.

Új hozzászólás Aktív témák