Hirdetés

2024. május 23., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#6305) BandiHUN válasza Hege1234 (#6300) üzenetére


BandiHUN
veterán

Ez a patron PONT nem igazán a felújítható kategória,az ellenálláshuzal ponthegesztve van azokhoz a drótokhoz,amik látszanak....Ha felújítható kütyü kell,felsőszálasból kénytelen leszel beérni a Helix-ekkel és a Halmizer Tubby-val,a valódi kerámiások,mit ez és pl.a Raven,a dróttal továbbvezetett ellenálláshuzal miatt házi eszközökkel nem felújíthatók.Bár a szálat jobb esetben forrasztani lehet...de sem a gyantát,sem az ólmos forrasztóónt nemigen látja szívesen senki a patronjában,ráadásul kiégetéskor a forrasztás leolvadhat,elmozdulhat,ami akár az akksi azonnali halálát is okozhatja.
El kell fogadni,hogy a BUD,a CE2-es kerámiák,Raven,Rav,Clearomizerek az egyszer használatos kategória,kiégetni ki lehet,ügyesek TALÁN még üvegszálat húzhatnak újat a fűtőszálba...de mire odáig jut a patron,hacsak nem valami kulimász megy rá még az első 2 hétben,jellemzően úgysem bírja már ezt ki...
Szóval aki ügyeskedni akar,vegyen vagy eleve cserélhető kazános patront(ezeknek a cserekazánja MIND pár perc alatt felújítható),vagy pl.Minimizert,amiről tudom még,hogy seperc alatt össze lehet hozniegy új tekerést,de ennyi.
Lényegében mostanára már ugye kazánoznak,akik megszokták régről,és nem gond újat venni,ragaszkodnak hozzá,vannak a Helix és az abból származtatható patronok,vannak a kerámiarajongók(Rav,Raven,CE2-3,Clearomizer,Bud) és vannak a vatelinesek,ennyi.
A kazánosok és kerámiások kénytelenek új cuccot venni,a Helixesek felújíthatnak mindent,a vatelinesek meg sz...nak bele az egészbe,az eldobós cucc,ennyi.
Vagy maradnak a különféle MOD kazánok,de azok általában drágák,ha hordható kivitelek,tartállyal,ínyenceknek,mókolósoknak jók,de annyit nem tesznek az élményhez,hogy megérje.
Szóval jelenleg logikusan ami megéri,az vagy vatelinest használni,és 2-3 hetente kidobni,vagy valamilyen Helix-et vagy vállfajt tekergetni,"gondozásmentes" vapelésre ezek a jók.
Egyébként a kerámiák nem is túl egészségesek,hiába a jó íz,mert a gőzük meleg.És ráadásul jórészt a Helix-félék tudnak is hasonló ízt,élményt adni...hűvösebb gőzzel,nahyobb tankkal,felújítással.

Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.