Hirdetés

Aktív témák

  • fer

    őstag

    " Egy kis problémába ütköztem a Joye 510 akkutöltőjével kapcsolatban! A probléma ezidáig azért nem jelentkezett, mert csak a pc-m usb portját használtam a töltéshez, aminek a kimenő feszültsége 4.74 volt, de ha ennél egy picit magasabb feszt kap, akkor már nem jelentkezik a zöld fény, és egyfolytában csak piros akár 5 óra elteltével is! A gépem kikapcsolt állapotában 4,95 voltot mértem, de már ez is megzavarja a töltőt, és nem jelentkezik a zöld fény a töltőn! A tv-m usb-jén (5.1V), és 220-as adapteren (5.04V) is ue. a helyzet! Az eGo 500mA-es töltőjével nincs ilyen gondom (ezzel még véletlenül sem töltöttem a 280-as akkut, nem akarom tönkretenni vele), de azon fel is van tüntetve a betáplálási feszültség, ami 4.5 - 6 voltig terjed! Egyébként a piros és a zöld közötti átmenet a Joye töltőjén nagyon fokozatos, sárgás árnyalatok is felfedezhetők, mire kicsit is zöld lesz, ami még 3 óra elteltével sem egyértelmű zöld! Tanácsot, vagy megoldást kérnék erre a problémára! "

    Ez egy e-mail volt az EO felé most 23.-án Hétfőn, azt írták küldenek egy új töltőt! Szerintetek mikorra kapom meg? Mert máshogyan, és máshol nem tudom tölteni a Joye aksikat csak a gépemen!

    ''A részegek okozzák a balesetek 30%-át, tehát a józanok sokkal veszélyesebbek! Viharban azért látjuk előbb a villámlást és csak utána halljuk a mennydörgést,mert a szemünk előrébb van, mint a fülünk."

Aktív témák

Hirdetés