Új hozzászólás Aktív témák
-
igen, közben lesett...
megnézem mi pénz lenne a függöny, no meg a karnisra fel menne egyáltalán
és nem elhanyagolható tény az sem hogy a belmagasság van vagy 3,5mde az ötletet, nagyon köszönöm
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
van spaletta, amit be szoktam csukni tévézéskor, és olyankor a tévé mögötti led sor világít csak.
igazából a jobb oldali hangsugárzó mögé a sarokba kellene nekem valami hang elnyelő, valamibár lehet erre utaltál a széthúzás alatt, mert akkor a sarokban lenne a függöny, és nem a csupasz fal lenne
[ Szerkesztve ]
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
-
-
Hat ahol eladjak
De komolyra forditva a szót, max keresnem kellene egy eladót, es lebeszelni mindent hogy neked csak el kéne hozni.
Ott elvileg a Media Marktban is árulják...
Bár a MM elpostazza ide, használtan volna értelme, mint pl ez, vagyis ennek a szettnek a cemtere kellene, de nem tudok vele beszélni, üzenetre nem válaszol (google fordítva irtam neki) , német nyelven meg még Keresztapamnal is kevesebbet tudok[ Szerkesztve ]
-
-
Igen, én is úgy érzem, úgy hallom, alakul.
Oda majd szeretnék valami hangelnyelo diffuzort.
Még nem tudom milyet, jöhet ajánlat, ha van ötleted
Sajnos nem nagyon tudom elhuzni.[ Szerkesztve ]
-
-
köszönöm
építgetem már egy ideje, mindig amennyire a "takaróm" engedi
én is épp a német oldalakat bújom, egy hozzá illó centert vadászok, mondjuk pl CC 201.2-t.
de nincsen nagyon, max a cc 191-es találom...gratula a Te rendszeredhez is, úgy tudom a Cantonok is nagyon rendben vannak, hang ügyileg